מה אתם חושבים?

PerfectSP

New member
אצלי זה הפוך../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

פעם הייתי משקיעה יותר, והיה כל מה שלא תרצי - טיפקס,מספריים,דבק,עטים 0.4,עטים 0.7,טושים,מרקרים.. אנשים התחילו לבקש,אני שנאתי לתת. בכיתה ב' הוצאתי את הטיפקס, וככה זה המשיך והידרדר... עד שבכיתה ח' (כיתה חסרת משמעות לחלוטין,לא עשיתי בה כלוםם), היה לי פשוט עט אחד,ובמקרה הטוב עיפרון\מחק^^ והשנה הבאתי קלמר - והנה מה שיצא
וגם כיתה ז'-ח' הייתי מציירת וזה,עכשיו מה זה אין לי סבלנות לשטות הזוXD איך יש לך סבלנות וזמן?^^

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אני לא מציירת

וזמן יש לי כי למרות שאני רושמת מהר יש לי כתב יפה. ><" תאריך בצבע כלשהו עם קו של מרקר דק מתחתיו, אותו דבר כותרת וכותרות משניות, אבל בצבעים אחרים. ><" אם נגיד רושמים סעיפים אז המספרים הם בצבע .. וזהו. ככה זה הרבה יותר מסודר ומאורגן וככה אני מוצאת ישר מה שאני צריכה .. אה ואני תמיד רושמת עם עט שחור, תמיד עט כחול נראה לי מזה מגעיל ><"

PerfectSP

New member
חחח אז זו לא רק אני?../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אבל למורים שאני שונאת אני עושה בצבע אחיד ומגעיל\לא כותבת. במתמטיקה אז יש תאריך[עברי+לועזי
],כותבת,כותבות משניות,זוגמאות,הגדות,ולכל אחד צבע שונהD: רק תרגולים\ש"ב זה בעיפרון..

Devils Pet

New member
לי לא אכפת כלכך מהקלמר שלי.

במילא אין שם כלום, עפרון, מרקר, שניים שלוש עטים שלא פועלים לגיאומטריה וזהו, אפילו מחק אין ליXD התיק גב הקרוע שלי הרבה הרבה הרבה יותר חשוב לי
הוא כבר מתפרק לגמרי, אבל אני ממש אוהב אותו, ואמא כל שנה רוצה לקנות לי תיק חדש ואני מסרב, הוא איתי מסוף ו', ואני מתכוון להשאר איתו עד התיכון!

PerfectSP

New member
אני מפגרתOם ../images/Emo190.gif

כתבתי די הרבה, ואז סגרתי כזה את התגובה שלך,וכמובן הכל הלךXDDDD הקיצר~מנסה להיזכר~ ברור שהתיק הרבה יותר חשוב לי!@# בעיקר שנה הבאה כשסופסוף אני אוכל לשים עליו את ה40 ומעלה סיכות שלי,וזה לא יהיה מסוכן להןD: ותמיד קלמרים של בנים הם ככה,עט,עיפרון,מרקרק לא עובד ומחק לעתים רחוקותXDD

PerfectSP

New member
כי שנה הבאה אני עוברת בצפר, ../images/Emo190.gif

[לא שעכשיו אני מבקרת בבצפר הישן שלי..^^] ואני עוברת סופסופ לבצפר שפוי,ולא לאיזה מוסד עברייני חקלאי, אז זה לא מסוכן לשים את הסיכותD:

MispIaced

New member
ולי אין קלמר.

ה3 עטים שלי זרוקים בתיק וזהו
ולי יש תיק יותר מגניב, תמות.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif כל הבנים ככה, זה בסדר.

הו דרך אגב קניתי בובת וודו והיא קשורה לי לתיק D: ויש עלייה סיכה של AFI. ><" [30 שקל, מתומר]

MispIaced

New member
אני לא הולך להגיע בזמן הקרוב לסנטר אבל

אין פה את מי לגרור. נראה לך שיהיה לו עוד איזה חודשיים עדיין? >:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ביום רביעי רק הגיע לו המשלוח

אבל כבר ראיתי כמה פקאצות צווחניות צורחות בחוץ "יש בובות דודו בתומערררר !!!" אזז .. לא נראלי. חחח פשוט תיפגש עם מישהו בת''א ותהיה לבד כאילו רק בנסיעה כמו שאני עושה רוב הזמן. ><

PerfectSP

New member
גם אני הייתי פעם ככה../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

רק שהיה לי לא יותר מעט אחד D:

Omg Mari

New member
חחחחחחחחחחחחחח

פחחח. אתה צודק 100% יש למדינה דברים אחריםהרבהההההה יותר חשובים ולא עושים כלום. לא ניראלי שהעצומה הזאת תשפיע. אני מתה כבר לרכוש ת'עט הזהXD

Billy Shirs

New member
אז זה עבד../images/Emo3.gif

גם אני התייחסתי לזה ברצינות אבל זאת פרסומת
ואחת ממש ממש מוצלחת. כשחושבים על זה זה דיי הגיוני כשמסתכלים על האתר.

למעלה