מה אתם חושבים?

Billy Shirs

New member
מה אתם חושבים?

עט מחיק. האם זה דבר חביב שנועד להקל עלינו בבגרות או שמא מזימה אפלה לזיופים? ובעיקר - מה אתם חושבים על כל העניין שעשו מזה? תראו את האתר הזה, לדוגמא. "משרד החינוך שותק", "עצומה נגד העט", סרטונים. כשנכנסתי לאתר הזה הייתי די בהלם, על כמה שהמארגנים שלו בזבזו זמן וכסף על מטרה כל כך מפגרת. בחיי, אין לכם משהו יותר טוב לעשות בחיים? אז אנשים שינו אישור רופא, הוסיפו נוכחות (מה קשה לשנות מינוס לפלוס? אפשר גם בלי העט) או הוסיפו לעצמם ציון במבחן. מה זה משנה? זה כל כך לא ברומו של עולם. נכון, התלמיד מרמה, וזה רע. אבל דווקא בתחנת הרוח הזאת אתם נלחמים? זה כל כך משנה אם תלמיד מוסיף לזכותו משהו כמו 5 נקודות במגן? הרי בבגרות אי אפשר לרמות ככה, אז מה זה חשוב בעצם. ואתם יודעים מה, נגיד שבאמת הדבר הזה מרעיש את כל המדינה, וכולם חותמים על העצומה. אז מה יקרה? יאסרו על מכירת העט? ז"א, בחיי, אם אנשים מצליחים לקנות קוקאין הם יצליחו גם לקנות עט. ועכשיו לשאלה האחרונה והמכריעה מכולן - למה הם חושבים שזה באמת יזיז למישהו? אנחנו נמצאים במדינה שבה לכל כך הרבה אנשים אין כוח להזיז את התחת על התעללות בבע"ח, ניצולי שואה, שדרות ומצב מקרטע של מערכת החינוך (בלי קשר לעט) - אז דווקא על זה הם יתמקדו עכשיו? ובכן - מה אתם חושבים? המאבק צודק? יצליח? חפרו כאוות נפשכם.

Billy Shirs

New member
יופי, משתי התגובות האלה אני מרגישה מפגרת.

א. בחיי שאני יודעת שכותבים טחנת. פשוט לא שמתי לב, זה קורה לי לפעמים. ב, לתגובה השניה - מצוין, עכשיו בכלל יצאתי סתומה. אקט פרסומי מאוד נבון, האמת. אם היה לי צורך להחליף את עט הבגרויות שלי הייתי קונה את הזבל הזה.

Devils Pet

New member
חחחח שמעתי את זה בחדשות הבוקר בגלגל"צ.

זה סתם אקט פרסומי של פיילוט.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אבל לא קולטים שומדבר

שמה אצלך
זה תמיד או אום כולתום או "חחחחרררררררררררררררררררררררררררררררר"

Devils Pet

New member
חרררררררררררררררררר XD

הא כן, בוקר טוב לכולם ~קשתות בענן וחדי קרן מעופפים~.

PerfectSP

New member
בבגרויות כותבים בעט?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

חח נראלי נחמד לקנות את זה,סתם ככה^^

Billy Shirs

New member
ברור שבעט../images/Emo3.gif

או שחור או כחול. חברה שלי קנתה אחד כזה.

PerfectSP

New member
חחח באמת?!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

יו,לא ידעתיD: כחול 0.4 של פיילוט שולט! D:

Billy Shirs

New member
העט שלי זה פיילוט 0.5

כחול כהה. הוא העט הכי טוב בעולם
אני כותבת איתו את כל המבחנים שלי ולא מרשה לאף אחד אחר לגעת בו
. זה דיי מדהים איך אנשים יכולים להיקשר לכלי הכתיבה שלהם. אבל זה פשוט עט כל כך מוצלח! אם הוא היה בנאדם הייתי מתאהבת בו (וכן, אני יודעת שאני נשמעת עכשיו כמו מגה-פוסטמה). אבל יש לו את החלק השקוף הזה, ותמיד במבחנים כשאני לא יודעת את התשובה אני מסתכלת על כמה דיו נשאר ובוהה בו כמו מפגרת (AKA "הפסקה מנטאלית"). האמת, זה ממש עוזר. וגם יש לו גוון שכזה שמשתלב עם כל צבע של שורות. אוקיי, זה הסוף. יותר אני לא מדברת על העט שלי כמו גרופית בת 12.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif גאד הרגת אותי XDDDDDDDDD

"אוקיי, זה הסוף. יותר אני לא מדברת על העט שלי כמו גרופית בת 12." XDDDDDDD

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

מי כמוני יודעת מה זה לאהוב עט
הבני *ונות החארותתתתתתתתתתת האלה הרסו לי את העט האהוב עליי ואני לא מוצאת אותו בחנויות מישומה!!!!
אמן יישרפו כל אלה,ביחד עם הבצפר ותכולתו הנוכחית!@# ~מוציאה תסכול רב~ ולא רק, את ה3 עטי 0.4 שלי גם!!! שהם לא כאלה זולים..
וההוא שאהבתי עלה לי גם איזה 12 שקל
פשוט חארות
שיישרפו מאיזה שרפה מסיגריה שלהם,וייפול עליהם איזה צ'לו או פסנתר על המקום הזה שאמור להיכנס אליו המוח.

Billy Shirs

New member
משתתפת בצערך

אבל איך מישהו יכול להרוס עט? אני יכולה רק לחשוב על לאבד אותוO0.

PerfectSP

New member
גורלו המר לא ידוע.. ../images/Emo190.gif

זו הבעיה.. הוא הלך עם קלמרי,ז"ל

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אומייגאד

המחשבה על לאבד את הקלמר שלי / שיקרה לו משהו מעבירה בי צמרמורת O_______O [יש לי יותר מ50 עטים/מרקרים/עטים צבעוניים בתוכו
]

PerfectSP

New member
גם שלי כמעט תמיד ככה../images/Emo7.gif ../images/Emo190.gif

למזלי,באותו יום שמתי רק את העטים הכי חשובים,יופי באמת!!@#$%
קלמר הוא קדוש!
~עכשוי אנ ינזכרת למה בכיתה ח' בכל ללא הייתי מביאה קלמר
~

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif רוב היסודי

ישבתי ליד חברה שלי שהיא אחת שכאילו מקשטת כותרות עם פרחים ולבבות ומלאמלא צבעים חחחח ותמיד חשבתי שהיא מזה אהבלה חחחחח שכל המחברת שלה זה מצעד גאווה אחד גדול ובכיתה ט' התחלתי גם ככה. ><" יש לי בסביבות ה70 עטים צבעוניים+מרקרים דקים+מרקרים עבים וכאלה. ><" וואו איזה באסה זה לראות בלמטה למטה של הקלמר שלי איזה עט שבאלך ולנסות להוציא אותו .. זה שעהההה לשבת ולחפור חחחחח כולם תמיד מנסים לשפוך לי את הקלמר כשאני משאירה אותו פתוח על השולחן -_____-" לפעמים אני ישנה או משהו והקלמר על השולחן ואז פתאום את שומעת רעש כזה של מלאמלא עטים ואני כזה "גאאאאאאאאד מי האידיוטטטט ?!!?!!?!?!" ואני מתחילה להתעצבן אבל רוב הזמן מי ששפך אוסף כי אני עלולה לחבוט בו. D:

למעלה