מה אתם חושבים?

תאיר פ

New member
מה אתם חושבים?

קיימת פילוסופיה האומרת שחיינו מבוססית על "חמשת העמודים": גוף, נפש, משפחה, חברה וכלכלה. 1. איזה מביניהם הם השניים החשובים לך ביותר? 2. למה שניים אלה חשובים לך? 3. איזה מבין החמישה הם השניים הכי פחות מאוזנים בחייך? 4. מה צריך כדי להביא אותם לאיזון? 5. מה אתה היית מוכן לעשות כדי להביא זאת לחייך? 6. על מה אתה מוכן לוותר היום על מנת להביא זאת לחייך? 7. האם הינך מאמין שזה אפשרי עבורך?

יפעת*

New member
../images/Emo62.gifרעיון מעניין

1. איזה מביניהם הם השניים החשובים לך ביותר? משתנה בתקופות שונות 2. למה שניים אלה חשובים לך? קשה לי להחליט על שניים מסויימים אבל אני מניחה שכרגע משפחה ונפש תופסים מקום ראשון משום שההורים שלי כבר לא צעירים ופחות בריאים וזה מעסיק אותי, ונפש משום שלא מזמן הייתי במשבר אישי ועכשיו אני מתרוממת 3. איזה מבין החמישה הם השניים הכי פחות מאוזנים בחייך? הכי פחות כנראה שמשפחה וכלכלה 4. מה צריך כדי להביא אותם לאיזון? בדיוק מה שאני עושה עכשיו, עוברת לעבודה שתתן לי להרוויח יותר ועדיין לעסוק בתחום שאני אוהבת 5. מה אתה היית מוכן לעשות כדי להביא זאת לחייך? אני עושה 6. על מה אתה מוכן לוותר היום על מנת להביא זאת לחייך? על הפחד, על התשתוש מול אנשים 7. האם הינך מאמין שזה אפשרי עבורך? כן

אני מכיר את התיאוריה הזאת גם :) (סקר?)

1. איזה מביניהם הם השניים החשובים לך ביותר? כרגע, גוף וחברה. או גוף ונפש. 2.למה שניים אלה חשובים לך? כי חשובה לי כרגע הבריאות , הפיסית והנפשית,אבל גם החברה חשובה לי כרגע , בתקופה זו של חיי . 3.איזה מבין החמישה הם השניים הכי פחות מאוזנים בחייך? משפחה וכלכלה. 4.מה צריך כדי להביא אותם לאיזון? דיבורים ומשמעת עצמית יותר חזקה. 5.מה אתה היית מוכן לעשות כדי להביא זאת לחייך? כוח רצון ו,דיבורים כמו שכתבתי. לדבר עם בני המשפחה .. 6.על מה אתה מוכן לוותר היום על מנת להביא זאת לחייך? על כלום . 7.האם הינך מאמין שזה אפשרי עבורך? כן .

למעלה