מה אתם חושבים?

hadarwin

New member
מה אתם חושבים?

כדאי להיכנס לדברים כלשהם .. לא ממש משנה מה.. למרות שאתה לא בטוח מה יקרה שם? כאילו אתה ממש לא בטוח? אולי אתה לא באמת מתאים? אולי אתה נדחף ולא נעים לאחרים? או שכן שווה להיות בפנים ורוצים שתהיה שם? נראלך שכדאי ? אני לא בטוח שאתם יכולים לענות כי לא אמרתי שומדבר רק שאלות פתוחות אבל קבלו אישור לענות באיזו צורה לכל צורה שנראית לכם השאלה הזו ...
תודה מראש

adi23e

New member
בוקר טוב:

אנחנו אף פעם לא יכולים להיות בטוחים במה שיקרה כשאנחנו בוחרים בהחלטה מסויימת במיוחד אם היא קשורה לעוד אנשים, שאותה החלטה תשפיעה עליהם, וגם להם יש חלק במה שיקרה. האם כדאי או לא כדאי להיכנס? שאלה טובה תנסה לחשוב האם וכיצד תתמודד אם אתה מחליט להיכנס ובסוף יוצא שאתה לא מתאים - מה תעשה אז? ותחשוב האם וכיצד תתמודד בסיטואציה ההפוכה כשהכל מסתדר כפי שאתה רוצה. מאוד ייתכן שלמרות שיפחיד אותך להיכנס למקום לא בטוח תחליט בכל זאת לקחת סיכון ואולי תופתע, ומאוד יכול להיות שתחליט לוותר על הסיכון תוך הידיעה שאתה עלול להפסיד משהו מופלא. א"א להגיד לך מה לעשות. החשוב שתהיה שלם עם ההחלטה שלך לא משנה מה, ותזכור שהמון החלטות שלנו קשורות בעוד אנשים (מה לעשות...) ולרוב אנו ממש לא יודעים מה הם חושבים וסתם גורמים לנו כאבי ראש מיותרים עם תהיות כגון: "ואם לסבתה היו גלגלים..." בהצלחה במה שתחליט.

hadarwin

New member
תודה לשניכם..

מייק באמת השקעת בתשובה
וגם עדי תודה רבה..

hadarwin

New member
אתה צודק..

התכוונתי באמת השקעתי בכתיבה.. טוב מצטער אם פגעתי אמרת דעתך שגם עזרה לי .. זו דעתך..

SadClown

New member
Tני מאוד מסכיהמ עם עדי...

אל תשכח גם שתמיד דברים חדשים מלחיצים ונראים הרבה יותר גדולים וקשים ממה שהם בעצם. יכול להיות שתהיה בטוח שזה לא מתאים לך כי זה נראה כל כך מאיים. אבל ברגע שתכנס לזה תראה שזה דווקא בסדר, לא כל כך נורא. אני יודעת שאנני אישית מאוד מפחדת מהדברים האלה בכלל, והרבה פעמים שללתי מעצמי דברים כי חשבתי שאני לא אתאים. לפעמים אני באמת לא מתאימה. לפעמים אני מוותרת מהר מידיי. סה"כ, אתה מכיר את עצמך הכי טוב, ואתה זה שתגיע להחלטה. אם אתה רוצה אתה יכול גם לשתף אותנו בעניין עצמו... ובכל אופן, שיהיה לך בהצלחה עם כל דבר שתחליט, ואל תשלול דברים רק בגלל קצת פחד, תבדוק טוב את הסביבה. נשמח לעדכונים

hadarwin

New member
אה הא תודה..

אני אחשוב על זה.. ויש לי שאלה.. בקשר לזה שאמרת שאת פחדת ועצרת מעצמך דברים.. הרגשת הפסד? הרגשת שממש היה כדאי?

SadClown

New member
תלוי מתי...

היו פעמים שכן, בעיקר שזה דברים שידעתי שאני כן מתאימה אבל התביישתי ובגלל זה לא עשיתי. למשל להקריא בפני אנשים דברים וכאלה... שמאוד רציתי. אבל התביישתי. ויש דברים שאני פשוט יודעת שהם לא בשבילי... אז אני לא מתחרטת.

count on me

New member
אני חושבת

ומאמינה שלנסות דברים חדשים, ולהתנסות זה חשוב מאוד, ולא כדאי לתת לפחד שלנו להשתלט עלינו. אנחנו ניתקל בכל מיני סיטואציות במהלך החיים שלנו ועם הזמן וההתנסות אנחנו לומדים איך להסתדר, להתמודד. כמו כן יהיו פעמים שאנחנו נישתלב, יהיו פעמים שלא....והכל זה בסדר. אנחנו צריכים ללמוד לחוות ולהרגיש את כל הרגשות, זאת התנסות. אני מאמינה שאדם מרגיש מתי הוא רצוי ומתי לא, אז אני מציעה לך לא להתלבט הרבה, ולא לחשוב מה אחרים חושבים עלייך, אם הם רוצים להיות איתך או לא (זה גם מה שאתה תשדר להם..), כי הם ודאי חושבים מה אתה חושב עליהם. אתה תרגיש אם אתה רצוי או לא..ורק אתה יודע אם זה מתאים או לא, אבל בשום אופן לא לתת לפחד שלך, או לחששות שלך למנוע ממך לפתוח דלתות אחרות =] בהצלחה בכל דרך שתבחר=]

אהלן....

לדעתי אתה לא צריך להסיק מסקנות קודם כול. ז"א, אתה יכול לשער אם אתה רצוי או לא שם אבל למה כבר לפסול משהו... אני חושבת שאם זה משהו שחשוב לך...תנסה...תיקח ת'סיכון [כמובן אם הוא לא גדול מידיי ודורש ממך וויתור גדול] שמע אני הלכתי למשהו דומה...אז ניסיתי וממש לא הייתי בטוחה שאתאים לשם כן? אבל הלכתי...ובסוף מה קרה? יצאתי משם...אז אני לא יודעת אם אתה יכול לצאת משם כן? אבל אם יש אפשרות כזו...תנסה, מקס' תצא. אם לא תנסה אח"כ תצטער ואני מכבדת את החלטתך לא לשתף...אעזור בכול מקרה. ערב טוב.

למעלה