מה אתם חושבים על...

guyt7

New member
מה אתם חושבים על...

... נדמה לי קראו לו מייקל מהעונה השנייה, ההוא שנשרף. לפי דעתי (עד התאונה) הוא היה מס´ אחד. אתם חושבים שהיה לו סיכוי לנצח?

אני חושבת ש..

הוא היה ב-ה-מ-ה !!! אני לא צמחונית אבל, הוא הראה לנו שהוא מוכן ללכת רחוק עד כדאי רצח בכדי להישאר במשחק. בואו נאמר שהוא הספיק רק לרצוח חיה בגלל התאונה, מי יודע למה הוא היה מסוגל אם היה נשאר עד הסוף...

benleevolk

New member
היה לו אובר-שתלטנות

מה שהיה מביא להעפתו, בשלב מסוים. מנצח הוא לא היה.

בדיוק. אותו דבר עם

אלישיה (השחורה-ספורטיבית), היא גם הייתה שתלטנית. בהתחלה גם קימי הייתה כזאת עד שהיא הבינה שככה לא ילך לה, אבל במילא היא הועפה בגלל הצימחונות שלה, היא לא שמרה העל פרופיל נמוך. ד"א מה דעתכם על ג´ף ?(מהעונה השנייה) הוא היה מנייאק אבל עם חן

פחחחחחחחחחחח

מניאק עם חן? אהבתי את זה...
ואני לא הכי חיבבתי את מייקל, אבל לפי דעתי, ברח לי השם של הקבוצה שלו אבל הם בטוח היו מצליחים להוציא את כל הקבוצה השנייה באיחוד, ואז יכול להיות שהיה לו סיכוי דיי טוב לנצח... מיכל!

Outlast

New member
היה עניין שלם סביב החזיר הזה...

אם אני זוכרת נכון אז רשות שמורות הטבע האוסטרלית, אגודה למען זכויות בעלי החיים (או משהו בסגנון) מאוד כעסו ודרשו להעיף את מייקל (אממ...אולי זאת הסיבה לתאונה...). אותי זה הגעיל, אני מודה. ואני כן צמחונית, ואותי מגעילים גם הדגים, החולדות וחתולי הים (חיה מתוקה) שהם צדו בעונה הראשונה. לדעתי כל החיות שוות, להרוג חזיר זה לא יותר נורא מלהרוג חולדה, שניהם נוראיים בעיניי... אבל בגלל שאני לא רוצה להתחילת דיון על צמחונות, וגם בגלל שכנראה זה חלק מההישרדות, נעזוב את זה בשקט... מה שכן, רק אותי הקזת הדם מהפרה ושתייתו בפרק הקודם (או שזה היה לפני שני פרקים?) נורא הגעילה...?

benleevolk

New member
היה גם סיפור עם קולבי

שהוא פגע באלמוגים נדירים בים או משהו בסגנון. נו נו...

Outlast

New member
כן, גם על זה רציתי לכתוב (הסניליות)

כשג´רי וקולבי זכו בטיסה (?)לשונית האלמוגים (פרק גדול אגב, המתח בניהם, נפלא...) קולבי לקח משם שני אלמוגים למזכרת, וזאת הרי שמורת טבע, אסור לקחת משם אפילו אבן... אז האוסטרלים (שוב) כעסו, והפעם אולי קצת בצדק, פשוט בגלל שלדעתם זה מהווה דוגמא רעה...

לא אוסי-

זה היה פשוט מזעזע במיוחד שזה נזל להם על הפנים. בעעעע תיראי אני לא צמחונית, אבל אני חובבת חיות. בכלל אם הייתי משתתפת בכל אחת מהעונות, לא הייתי שורדת : אני לא אוהבת דגים ואני מנסה לשמור על כשרות
אולי אם הייתי אוכלת את התרנגולות ... בקשר לתאונה- אני באמת לא מבינה מה העניין הגדול, היו לו כוויות לא רציניות בכלל (אם שמתם לב) כנראה שיש קונספירציה שלמה מאחורי זה..

QuEeN oF mE

New member
אה הא..

הקטע עם הדם היה ממש נורא..
וככה גם כל הקטעים עם מייקל.. הו..וג´ף..באמת היה חמוד :)

מילאן

New member
מה את מדברת?

כוויות לא רציניות? ראית את האצבעות שלו? הראו לך מה שקרה לו מרחוק, את לא יכולה לקבוע אם מה שקרה לו נחשב "כוויה לא רצינית"!

Bisly

New member
הוא היה מלך חבל שקרה לו מה שקרה לו

הוא היה אמור לזכות

shirakl

New member
כן

בטוח שמייקל היה מנצח אם לא היתה קורית לו התאונה...

pg18

New member
הוא היה זוכה כמו גדול

חבל שהוא נכווה, וכל הקטע הפתטי שכולם התבכיינו כשפינו אותו היה מגוחך, אפשר לחשוב מה קרה לו כבר?! בקשר לחזיר-תאהבו או לא, אבל זאת הישרדות אמיתית, וכל הכבוד לו על מה שעשה. מצטער, אבל בשבילי לקבל הקצבות אורז זאת ממש לא הישרדות, אם הם לא היו מקבלים אוכל, אני לא יודע איך הם היו שורדים...

לא חושבת שהוא היה זוכה

כי הוא באמת היה שתלטן וקצת מפחיד, אבל מה שכן, מישהו מהשבט שלו היה זוכה, ולא מהשבט השני. ההימור שלי: אליזבת.

shirakl

New member
הוא כן היה זוכה

כי בסה"כ הוא נחמד והוא חזק. אליזבת, רוג´ר ומייקל לדעתי היו עושים מין ברית (כמו זאת של קולבי, טינה והשלישי), ומייקל ואליזבת היו השניים האחרונים. האמת, לא בטוחה מי מבין שניהם היה זוכה. אליזבת היתה ממי כזאת, אולי אנשים היו מעדיפים להצביע בעדה...

למעלה