מה אתם חושבים על..

מה אתם חושבים על..

ונא לא להגיב ב``הם המסריחים`` או משהו, אני מבקשת משהו קצת יותר מעמיק. ונא לא להתנפל עלי! אוקיי אז מה אתם חושבים על סליפקנוט?

Bodom-child

New member
אין לי בעיה איתם

דווקא די אהבתי את הדיסק שלהם ולא אכפת לי מה אתם חושבים...

RoukDuddy

New member
מה 9? מה כמה?

דיי אל תלכלכו!!! הם לא התמלילנים הכי גדולים בעולם (fuck u,fuck this world,fuck everything thet it`s stand 4) הם לא הכי יפים שבעולם (ביחוד זה שנראה כמו חזיר) הם גם לא מנגנים משהו(די הרבה מכות וחריקות) ובכלל הם 9!!! תשע!!nine!!! לעזאל למה??? אז ככה: נכון שהם 9 אבל מבחינת נגינה הם מנגנים כאילו הם 3 חברה בלבד וחוץ מזה הם די ילדותיים ומטופשים (מסכות?? מה קרה פורים היום?) אבל ההופעה ! ה ה ו פ ע ה. הם תשעה חברים ככה שאולי חמישה מנגנים וכל השאר הולכים פוגו על הבמה!! המילים כול כך טיפשיות שכול פריק שיכור באי בבריטי יכול לזכור ולצרוח!כול הופעה שלהם מסתיימת עם משהו שנשבר ובכלל הם יודעים לשלהב ולשמיייח בטירוף זו הלהקה האלטרנטיבת לתיכוניסט או אפילו לחטיבתיסט המדוכא! לא יודע הם טיפשיים עם קסם והם הרבה יותר רצחניים מלימפ ביזקיט או כוסיות אחרות. אז לא הכול איכותי כמו דיפ פרפל אבל מה הם סבבה של להקה בסך הכל וזהו!

איזה תגובות אינטיליגנטיות

קודם כל פעם הבאה שאתה נותן דוגמא משיר, לפחות תקלע נכון לכל המילים.. וזה לא השיר היחידי שלהם לעזאזל! מה כולם נטפלים אליו! מישהו פה טרח לשמוע את Prosthetics? או את Purity? המילים שם קרובות לשלמות... וזה שהם 9 חברים מוסיף להם מימד כל כך שונה! תשווה את מה שאתה שומע אצלם ללהקות אחרות ותראה בדיוק את ההבדל. לפי דעתי המסכות שלהם ממש יפות, וזה שאתם לוקחים את זה כל כך ברצינות זאת הסיבה היחידה שאתם חושבים שזה לא בסדר.

Bodom-child

New member
הצתה מאוחרת אבל

רק עכשיו אני שם לב למקור של הכינוי שלך.... תמיד ידעתי שזה מוכר מאיפשהו.. :)

זה באמת מה שכולם עונים

ואני חייב להמשיך במסורת, הם מסריחים מאוד, ואני לא חושב שמגיעה להם הודעה בפורום כזה בכלל ...

HadesK

New member
נחשי מה!

טוב , את יודעת מה אני חושבת! אז אני לא אכנס לזה שוב כדי שלא נריב שוב... אבל בעיקרון אני מסכימה פה עם הרוב... ביי Hades

למעלה