מה אתם חושבים על

מה אתם חושבים על

הקוסמים הפראיים לפי דעתי הם מאוד מגניבים זו הצורה היחידה של מגים שאני מסכים לשחק מה אתם חושבים

backdoorslam

New member
אין ספק שיש בהם "קסם"

הניגוד התהומי בין תדמיתם כ"ברברים" (על ידי תרבויות שונות-מנוגדות) לבין היכולות של קוסמי השבטים, יוצר מגניבות. בא לי להריץ ואן-טיימר המבוסס על מיתולוגיות אפריקאיות או אבוריג'ינית. כדאי להתעניין.

אני לא חושב שאנחנו

מדברים על אותו דבר אני מדבר על התאוריה החדשה יחסית במהדורה השלישית של המגים שברמות הראשונות שלהם גורמים לתאונות לא טבעיות כגון הצמחת יער באמצע מדבר או למשל שמהידיים יוצאים יהלומים וכדומה באנגלית הם נקראים wildmages האם אנחנו מדברים על אותו סוג מג

backdoorslam

New member
ממ.. מסתבר שלא

חשבתי שwildmages זה משהו קרוב לקוסם שבטי. צר לי אבל אני לא ממש מכיר את הגירסא השלישית.

shadowfax

New member
הם לא ממש חדשים

היו כבר מספר רעיונות בגירסאות הקודמות. כעיקרון אני לא אהבתי את הרעיון כמו גם את הרעיון שבבסיס המכשף במהדורה ה3, בעיקר בגלל שאני רואה קסם כפונקציונלי ע"י שימוש בתנועות,מילים וחפצים אשף יכול להטיל לחשים מה שמצריך לימוד (לימוד התנועות, המילים והשילובים), הכנסת המכשף היא מלאכותית לדעתי. ד"א הWILDMAGIC בגירסאות הישנות היה עוד יותר משעשע כי הוא המחיש את הרעיון שקסם או יותר נכון כוח הקסם הטהור מצריך מיקוד אחרת הוא עלול להיות הרסני.

קירסטן!!!!!

זה מזכיר את הקוסמת הנחמדה שלי בפגישות הראשונות... התיאוריה הזאת רשומה איפשהו? שלח לי מסר על זה. נשמע מעניין לפטפוט.

למעלה