מה אתם חושבים על...

Death Punk

New member
מה אתם חושבים על...

זה ששף רמזי העיף את ג'וליה?!? לדעתי בכלל לא הגיעה לה לעוף! היא הייתה הכי טובה שם!! ורוק סתם יללן מפגר! אידיוט! מה אתם חושבים?!?? ועוד משהו- ממש מעצבן אותי שכל הזמן הכניסו את הידע שלה במזון, כאילו חיפשו כל הזמן סיבה להעיף אותה!

LeRanch

New member
באמת לא הגיע לה לעוף../images/Emo10.gif

אומנם לא היה לה ידע קולינרי נרחב, אבל היא הייתה מצוינת כמעט בכל האתגרים ובכל ההגשות שהיו במסעדה. מעניין למה גורדון התכוון כשהוא אמר שאחרי שהיא תסיים בי"ס לבישול היא תחזור למסעדה (אולי היא תחזור לעונה הרביעית?!
) ושמתם לב שמי שזוכה לנסוע ללאס וגאס עם גורדון, לא זוכה בתחרות? אם אני לא טועה מי שנסע איתו בעונה 2 (וירג'יניה אם אני לא טועה) לא זכה בסוף. אז זה המשיך גם הפעם - ג'וליה נסעה ללאס וגאס ועפה. אני רק מקווה שזה לא יקרה לג'ן כי באמת באמת באמת מגיע לה לזכות (בטח היא תתמודד בגמר מול רוק). בוני חמודה וזה מפתיע שהיא שורדת ושורדת ושורדת פרק אחרי פרק
ההעפה של ג'וש הייתה ענקית!!!
איזה משפיל זה
אבל בתכלס הוא היה נוראי. הופתעתי שבפרק הקודם הוא לא ביטל ת'בחירה של שתי הקבוצות (הם בחרו בבראד ובוני ואני הייתי בטוח שהוא יגיד לבראד לחזור לשורה ויעיף במקומו את ג'וש). מעניין מה יקרה בהמשך

DevilGirl92

New member
רק אני חושבת שזה לטובתה?

כמו ששף רמזי אמר-ג'וליה היא שפית מוכשרת, אבל היא צריכה לרכוש ידע בי"ס לבישול יעזור לשפר את יכולות הבישול שלה, וכך יהיה לה סיכוי יותר טוב לנהל מסעדה בהצלחה הפרק משום מה הרגיש לי קצת אובר-דרמטי במיוחד ההעפה בפתאומית של ג'וש-זה נראה טיפה מבוים

lihi50

New member
וואי מהזה התבאסתי ../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif

ממש לא הגיע לה
תכלס, לא מגיע לבוני לנהל כזה דבר... וברור שההעפה של ג'וש מבוימת..זה היה מצחיק לאללה
כשהוא ביקש שהיא תחזור למטבחי הגהינום, אם אני לא טועה קראתי איפשהו שתהיה עונה של אולסטארז אחרי העונה הרביעית, סביר להניח שהיא תחזור לשם..

LeRanch

New member
אולסטארס למטבחי הגיהינום?!?!../images/Emo2.gif גדול!!!../images/Emo3.gif

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלא הגיע לה לעוף,אבל שמחתי שהיא

כן,כי רוק הפייבוריט שלי.

ממש התעצבנתי...רוק היה ממש מפגר

בשתי תוכניות האחרונות גוליה ממש הצטיינה ולא הגיע לה לעוף...

Yossi Benayoun

New member
העונה הזאת ממש חלשה, בשלב הזה הם כבר צריכים

להיות ממש טובים אבל הם חלשים רצח, לא הייתי נותם להם מסעדה. העונה הכי טובה הייתה עם ראלף והשני שזכה עם הקעקועים.

lihi50

New member
../images/Emo45.gif העונה הראשונה שמייקל זכה../images/Emo42.gif

באמת העונה הכי טובה שהייתה עד עכשיו...

Death Punk

New member
../images/Emo45.gif

העונה השלישית באמת גרועה! העונה השנייה עוד בסדר אבל זה היה צפוי שהתר תזכה!

למעלה