מה אתם חושבים על SILVERCHAIR -

בןלי

New member
מה אתם חושבים על SILVERCHAIR -

FROGSTOMP? לדעתי זהו בין האלבומים היותר טובים שאני מכיר

taya

New member
סילברצ´ר הם כאלה ככה.

אני מכירה רק אלבום אחד שלהם, לא זוכרת מה השם, משהו Room, יש לי אותו צרוב. כמו לכולנו, היתה לי את התקופה ש Ana´s Song היה לי כייפי. אבל עכשיו זה עבר. זאת להקה כזאת של חודש. להקות של חודש זה לא משהו. כי מצד אחד, אפשר לשמוע אותן רק חודש, ומצד שני - אם לא שמעתי אותן שנתיים ופתאום אני שומעת שיר שלהם ברדיו, אין שום עננת נוסטלגיה מסביבי, כי שמעתי אותם רק חודש, כך שזה לא בדיוק סמל לתקופה. מצד שלישי, הם מספיק קליטים בשביל שהפרחות המתונות בישראל יזמזמו אותם. מצד רביעי, הם נאצים.

ed547

New member
חחח.. קיימת להקה שהם לא גנבו ממנה

חומר? אפילו בשיר שלהם israel son בהתחלה יש את הקצב של come togheter של הביטלס. אין להם טיפה מקוריות. להקה עלובה לדעתי.

taya

New member
מה יש לאנשים נגד גניבה ?

בלי שום קשר לסילברצ´ר, מותר לגנוב רעיונות מוסיקליים. נגיד יש איזה קטע ממש טוב שהלהקה האהובה עלייך עושה בשיר מסוים, ונגיד לך יש להקה, למה שלא תשלב את הקטע הזה בתוך אחד השירים שלכם ? אם אתה יוצר משהו יפה, ישן אבל גם חדש, למה לא ? לא כל מוסיקה חייבת להיות פרוגרסיבית. חוצמזה, מה רע בקצת אחווה בתעשיית המוסיקה ? כל עוד זה רק קטע קטן, לא שיר שלם, לא ליריקס, זה יכול להיות נחמד. אישית, אם לי היו גונבים קטע מוסיקלי (לפני איזה שש שנים, כשרק התחלתי ללמוד פסנתר, כתבתי מנגינה. זה התווים של יונתן הקטן הפוך. אני כל כך מרוצה מהקטע הזה. ואני מכחישה בכל תוקף את הטענה שהסתכלתי על הדף הפוך וזה מה שיצא, הכל תודות לתושייה שלי), הייתי גאה. כלומר, הקטע שכתבתי חייב להיות יפה אם מישהו טרח לגנוב אותו. בקשר לסילברצ´ר, אני מניחה שיש בהם עליבות.. כן, הם דיי עלובים. אני לא יודעת למה אני מרגישה צורך לגונן עליהם. הם לא משהו,באמת.

dishate

New member
מקוריות? זן נכחד...

סליחה אבל אם תשימו לב תראו שכמעט ואין יותר אמנים מקוריים יותר בעולם. (לא לרצוח, אמרתי כמעט, זה אומר שיש אבל לא הרבה) כמעט כל דבר שנשמע היום ישמע לנו כמו חיקוי/גניבה של להקה אחרת. אבל.. בגלל זה אנחנו נפסיק לשמוע את אותן להקות שמזכירות לנו לפעמים להקות אחרות? או שלפעמים קטעים מוזיקלים לקוחים מלהקות אחרות? לא נראה לי ... נכון שיש להקות שמגזימות לפעמים ב"גניבת" קטעים מוזיקלים אבל אחרי הכל אנחנו עדיין מדברים על הלהקות האלה וזה אומר שהן מוכרות ומצליחות... ובדרך כלל אם להקה נשמעת כמו להקה אחרת זה מן הסתם שהיא הושפעה ממנה (אני יודע שאני לא מחדש כאן כלום) ובסך הכל רוצה להשמע כמוה ואולי אפילו להצליח כמוה, ואם היא תעשה זאת ממש טוב אז היא תצליח ואנשים כמונו בפורומים ברחבי העולם יכתבו עליה שהיא נשמעת/גונבת/מעתיקה מ... ובתכלס.. זאת הצלחה לכל דבר. זהו. מקווה שלא ז@#$תי לכם את השכל יותר מדיי... DisHate

זה לא סיבה להפסיק לחפש

מקוריות היא אולי זן נכחד, אבל אני חושב שהיא תמיד הייתה כזאת. מוסיקה בלי מקוריות, בלי ייחוד, היא מוסיקה משעממת (על פי רוב, לראיה זרם הדת´ המלודי המלא בעשרות חיקויי דייסקשן\אט דה גייטס\דארק טראנקויליטי\אין פליימס מעוררי פיהוק או שניים, יותר מזה הם לא שווים). יש מוסיקה מקורית, ושווה לחפש אותה.

metal head

New member
לא לוקחים אטעים לש להקות ושמים

בשירים שלך! זה נקרא גנבת זכויות, אפשר לשים קטע דומה שעלית עליו אבל לשים קטע משיר של להקה אחרת זה לא מקורי בכלל אלא זה סתם שטויות, ולי יש להקה אני יודע על מה אני מדבר

a_duck

New member
SILVERCHAIR

עוד דוגמא ללהקה שחצי מהדיסק שלה זה שירים על הסולן המסכן שעזבו אותו...

הסולן שלהם....

מחכה בטירוף את קורט קוביין ולא מצליח במיוחד (אבל עדיין יותר מצליח מהסולן של קריד והחיקוי הסופר עלוב של אדי וודר הענק) והמתופף שלהם נוראי ביותר אחרי שתי שעורים בתופים אתה כבר יודע את כל השירים שלהם יותר קלים אפילו מנירוונה בקשר ללהקה עצמה :זהו נסיון להחיות את הגראנג ()ע"ע קריד) שממש לא מצליח לצערי כי הייתי רוצה לראות עוד חומר כמו שי נירוונה שלושת הראשונים של פרל גאם וסאונגארדן

למעלה