מה אתם חושבים על bdsm?

מה אתם חושבים על bdsm?

סקרן לשמוע

מינונים נמוכים זה

ספנקינג, נשיכות, שריטות, משיכות בשיער, קצת קשירות והשפלות ובכלל סקס אגרסיבי!

אמממ....

הצלפות בשוט, קשירות חזקות מהסוג שעוצר את הדם, מצבטים למיניהם והשפלות רציניות יותר (מהסוג של השתנה/חירבון על בן/בת הזוג). בטוח שיש עוד דברים אבל את זה אני כבר לא מכיר

א פרח

New member
אז ככה:

לביגוד אני מתחברת בכייף (באמת היכן ניתן למצוא?) ל SM אינני מתחברת בכלל כל העניין של להגיע לסיפוק ע"י גרימת כאב או קבלת כאב לא מובנת לי, כמובן שאני מתייחסת לכאב בעוצמה רבה ואשר ניגרם לשם הכאב, אינני מתייחסת לספנקי או צביטות ונשיכות קלות. את פרושן של ראשי התיבות BD אינני יודעת מה הן מייצגות אך אני מנחשת שמדובר בדום, סאב, שפחות, עבדים, אדונים, מלכות וכ"ו. לחלק של ההשפלות והשיעבוד המוחלט אינני יכולה להתחבר שוב (בעלת אופי מרדני ובעד בחירה חופשית, מה לעשות פגם קשה בייצור ובחינוך, תלונות ניתן להגיש להורי בימי שלישי בשש בדיוק ב- 4 העתקים בכתב.)אך למשחקי שליטה והתגרות קלים כן בהחלט זה מוסיף עניין ותיבול לסקס. גם כל עניין הקשירות מוסיף אך שוב זהו דבר שניתן לעשות רק עם מישהו מוכר אשר בוטחים בו באופן מוחלט, לא לכל אדם אתן לקשור אותי. עבורי לפחות זהו עולם מסקרן אינני חשה דחיה, רחמים או כל רגש שלילי כלפי הנהנים מעולם זה כל זמן שהכל נעשה בהסכמה בהבנה ובכבוד הדדי וזו התרשמותי לפחות ממה שאני קראתי וקוראת בפורום של ה BDSM תהנו ותבלו.

חופ שיה

New member
מה יש לפרט ?

הנושא גדול ורחב והשאלה שלך כוללנית מידי, אז עניתי בהתאם.:) חוץ מזה אתה מכיר אותי מפורומים המתאימים לכך, פה אין לי חשק לפרט , כמו ששמת לב, זה מוביל לתגובות אינפנטיליות של אנשים שאין להם מושג בכלל מה זה אומר.

benzba

New member
■ זה לא נשמע טוב, לא תקין ודפוק.

מעורר רחמים לראות אנשים שמשלמים ממיטב כספם, כדי שמישהו יכסח להם ת'צורה. ומצדיקים את זה תחת מסווה של איזה מונח שלכאורה נותן לגיטימציה לטירוף החולני הזה. BDSM,IBM,BMW. מעניין את התחת שלי. מזל שקוראים לך דוקטור ג'קיל, ולא החונק מבוסטון.

למעלה