מה אתם חושבים על הlive

scary_face

New member
מה אתם חושבים על הlive

של tool? יש לי משהו כמו 120 שירים ולדעתי הם טובים מאוד

Vsilver NJ

New member
אין מילים

אף פעם לא משעתי להקה מופיעה כל כך טוב (אולי חוץ מהלייב של גיידנס) כמו טול.... אף פעם אף פעם... ואני אעז לומר אפילו שעל במה הם מנצחים את המלכים בהכל - פינק פלויד. אני יודעת שתחלקו עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני פשוט נדהמת שאני רואה את טול בהופעות.... שום דבר לא יכול להיות מושווה לזה (לכן אני בזאת מבטלת חגיגית את ההשוואה לפינק פלויד...). אוהבת תמיד והולכת לשמוע טול!
....!

epitaph

New member
הם בהחלט טובים בהופעות החיות...

המעטות שלהם שיש לי,אבל עדיין לדעתי קרימזון הרבה יותר טובים בהופעות החיות שלהם.

scary_face

New member
ומה דעתך על קרימזון ודני מטול ביחד?

אם אתה רוצה אני אשלח לך

epitaph

New member
אם אתה מתכוון ל-Red...

אז כבר יש לי אותו,אבל תודה בכל זאת.ועדיין,זה לא משתווה לביצועים אחרים של קרימזון,לפחות לטעמי,נראה לי כבר המלצתי פעם אבל אם עדיין אין לך אז תוריד את הביצועים של Red בהופעה חיה בטוקיו שנת 95´ וגם בארגנטינה שנת 94´.עוד שירים בהופעות חיות של קרימזון שמאוד מומלצים: 21st Century Schizoid Man Starless (NYC July 1, 1974) Lark´s Tongues in Aspic Part II Cat Food Book Of Saturday THRAK (מתוך אלבום ההופעה החיה THRaKaTTaK,ובעצם את כל הדיסק הזה,נראה לי שתאהב אותו)

chinchila

New member
SCARY FACE!!!!!!!

אני רוצה את דני עם קינג זה דבר ראשון... וחוץ מזה יש לי את ההופעה של הקינג בטוקיו בDVD וזה לא ממש חוכמה שהם מופיעים כל כך טוב, אני משער שעם היה לי נסיון של 300 שנה גם אני הייתי מופיע מושלם!!!
סתם סתם... קיצר יש להם הופעה בת זונה וזה כזה מגניב לראות את פט מסטולטו וביל ברופורד משתפים פעולה... קיצר SCARY... אליי את ההופעה של דני איתם...נו!?

epitaph

New member
בבקשה...

והמלצה נוספת היא משהו שיצא לי לשמוע פעם ראשונה רק היום,ותודה למי ששלחה לי את השיר... :) King Crimson - Fracture בהופעה חיה,משהו משהו.

למעלה