מה אתם הכי אוהבים?

nWkobi

New member
מה אתם הכי אוהבים?

לאכול? לשתות? לשחק? לשמוע? לראות? ללמוד? לעשות בשבת? חבר פורום? לטייל(איפה)? מסעדה(איזה)? בית קפה(איזה)? ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)? תחנת רדיו מועדפת(איזה)? לחקות? לבשל? לרחוץ? ללטף? חברת פורום? לדבר(עם מי)? קרוב\ת משפחה(איזה)? חדר בבית(איזה)? ללבוש? לשיר? זהו בינתיים כי לא עולים לי עוד כאלה לראש
קובי.

nWkobi

New member
עונה ראשון!

לאכול? אווו יש הרבה...היום למשל קבבים ואני מכין ליד שום כתוש שמורחים עלייהם וזה יאמייייייייי!!! לשתות? מים,קולה,תפוזים. לשחק? כרגע אני חורש לי על - Master of Olympus Zeus לשמוע? הרבה,כרגע משינה
לראות? ריאליטי טי וי בלילה
ללמוד? אממ...אנגלית לעשות בשבת? ללכת לכדורגל
חבר פורום? שאלה יפה...נלך על ברייר. לטייל(איפה)? ברמת הגולן והמון. מסעדה(איזה)? יש הרבה...נלך על אווזי. בית קפה(איזה)? ארומה כמובן. ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)? ריאליטי טי וי,נשיונל ג'אוגראפיק,ספורט 5+. תחנת רדיו מועדפת(איזה)? גלגל"צ. לחקות? אני חקיין גרוע
לבשל? הרבה...קחו לדוגמא את השאלה הראשונה. לרחוץ? את עצמי? ללטף? את הכלב שלי
חברת פורום? פה ממש יש הרבה...אז אני אתן רביעייה: חן(אגב למה את לא מדברת איתי פתאום?),ביקי,נעם ושיר(דולזי). לדבר(עם מי)? העיקר לדבר... קרוב\ת משפחה(איזה)? בת דודה שלי. חדר בבית(איזה)? החדר שלי כמובן
ללבוש? טי שירטס. לשיר? כל שיר שאני אוהב לשמוע אני שר.

Rioter

New member
D:

לאכול? שסק. הדבר הכי טעים בעולם.
לשתות? מים.. ומיץ תפוזים.
לשחק? סימס?
לשמוע? רוק.
לראות? את הטבע, ונוף.
ללמוד? מתמטיקה ומקצועות הומניים.
לעשות בשבת? לישון עד מאוחר, או לקום ממש מוקדם ולצאת לטיול עם המשפחה.
חבר פורום? את כולכם.
לטייל(איפה)? טבע O:
מסעדה(איזה)? נאפיס.
בית קפה(איזה)? ארומה (!)
ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)? 22.
תחנת רדיו מועדפת(איזה)? לא שומעת רדיו.
לחקות? את המורה שלי לאזרחות ^^
לבשל? לא יודעת לבשל :X
לרחוץ? את הכלבה שלי?
ללטף? כנ"ל.
חברת פורום? את כולכן..?
לדבר(עם מי)? עם רון (לא מהפורום הזה, למרות שגם הוא אחלה), ועם אלעד (ידידי הטוב).
קרוב\ת משפחה(איזה)? כווווווולם.
חדר בבית(איזה)? החדר שלי. כמובן.
ללבוש? פיג'מות, וכל דבר שנוח לי איתו.
לשיר? שירים של שלמה ארצי

חחחח אני רואה שאוהבים פה את

רעיון השאלונים חחחחח ואני אוהבת מאד לענות עליהם חחחחח אז הנה אני עונה. לאכול-צ'יפס ושניצל (עם קטשופ כמובן) לשתות-קולה לשחק-משחק שלי ושל חברה שלי הכי טובה והוא נקרא "דינגים" חח (אתם לא ממש רוצים לדעת מה זה חחחחחחחחחחחחחח) לראות-השמיניה כמובן!!! ללמוד-גרפיקה,ציור.אדריכלות. לעשות בשבת-לישון ולאכול חחח חבר בפורום-אני עוד לא מכירה אפחד פה אבל כשאני אכיר אני אזכור לתת תשובה חחח לטייל-אני נורא אוהבת לונה פארקים וסתם טיולים יבשים (בלי בוץ ובלי מיים ובשנים האחרונות גם בלי מדרגות) מסדעה-אווזי חחח בית קפה-לא אוהבת בכלל ערוץ מועדף-אני לא אוהבת לראות טלויזיה בכללי אבל למרות הגיל שלי חחח כשאני רואה טלויזיה זה רק בין השעות 2 וחצי עד 3 שזה השמיניה כמובן בערוץ הילדים.. תחנת רדיו-קול המזרח ברוררררררררררררר(דההה) לחקות-עדות את רובן אני יודעת חח לבשל-אני אוהבת להמצי בישולים משל עצמי (אני דיי טובה בזה ואתם מוזמנים לטעום) לרחוץ-כיום זה את עצמי במקלחת .. פעם זה היה את הבריבית של אחותי בתוך השירותים ולהוריד עליה מיים חחחחחחח ללטף-את החבר הפצ'וצ'י שלי בשיער לדבר-עם כל אחד שמוכן להקשיב מהלב ועם כל אחד שרוצה שיקשיבו לו קרוב\ת משפחה-את דודה שלי (אחות של אמא שלי) חדר בבית-שלי כמובןןןןןןןןן וגם את המקלחת אני נורא אוהבת ללבוש-פיג'מות אני מתה על זה לשיר-אני אוהבת לשיר במקלחת בקוליי קולות"תעשי רק מה שאת אוהבת".. ואני אוסיף עוד משהו שאני הכי הכי הכי הכי הכי אוהבת בחייםש לי-לצחוק ולהצחיק אחרים.. אני אוהבת את האופטימיות!! אז מי שרוצה לצחוק שעות מוזמן..."תמיד איתך.. שוקולד פרה"..

עונה כי משעמם

לאכול?הכול חחח לשתות?מים הכי טוב לשחק?SMACKDOWN VS RAW 2006 וגם בפרו אבולושן 5 לשמוע?שירים לראות?WWE והשמינייה ללמוד?חנ"ג לעשות בשבת?ללכת לטיול חבר פורום?WWE,הוט VOD לטייל(איפה)?בבית מסעדה(איזה)?אבו חאלד בית קפה(איזה)?טוסקנה ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)?ספורט 5 +,ערוץ VOD,ערוץ הילדים,וערוץ הצחוק תחנת רדיו מועדפת(איזה)?99 לחקות?המון לבשל?לחמם שניצל במיקרו לרחוץ?ידיים ללטף?בנות חחח חברת פורום? לדבר(עם מי)?חברים שלי קרוב\ת משפחה(איזה)?לא יודע חדר בבית(איזה)?הסלון ללבוש?בוקסר ובליינד לשיר?כל שיר שאני שומע

עונה

לאכול?שוקולד
ופיצה
לשתות?מים
לשחק?
לשמוע?שירים שונים ורבים..
לראות?
השמיניה
(מוכר?)
ללמוד?משחק וציור
לעשות בשבת?לישון
ולחרוש את הפורום (כמו בכל יום...)
חבר פורום?
לטייל(איפה)? בעיקר באילת וחו"ל
מסעדה(איזה)? מסעדה סינית
בית קפה(איזה)? ארומה (זה נקרא?)
ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)? ערוץ הילדים
(רק בזכות השמיניה!!)
תחנת רדיו מועדפת(איזה)? לא ממש שומעת רדיו..
לחקות?רוחלה, ולדקלם סצנות קבוצתיות
לבשל? אני לא יודעת לבשל..
לרחוץ? מי אוהב לרחוץ?
ללטף?
חברת פורום? יש הרבה!
לדבר(עם מי)? לא ממש משנה לי עם מי משנה לי על מה..
קרוב\ת משפחה(איזה)? אמא
חדר בבית(איזה)? שלי וחדר מחשב
ללבוש? ג'ינס
לשיר? כל מיני
הודגש באמצעות מדגישומטיק
ליהי לאב הילי!

chen010189

New member
כואבת לי הבטן :(

לאכול?תותים לשתות?כל השילובים המטורפים של הקיץ: בננה ותותים, ענבים וקיווי, אפרסק ואננס, וכו'... לשחק?סימס 2 לשמוע?כל מה שיש לי בMp3 לראות?השמינייה ללמוד?משחק ועיתונאות(אבל רק החלק המעשי) לעשות בשבת?לנוח חבר פורום?עכשיו dollzy גרמה לי לבכות מרוב התרגשות... לטייל(איפה)?אם זה סתם לטייל, לא משנה איפה מסעדה(איזה)?גרנדקפה, יש להם דברים טובים בית קפה(איזה)?גרנדקפה, אותו דבר! ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)?24, HOT3 תחנת רדיו מועדפת(איזה)?גלגל"צ, רדיו חיפה לחקות?את דודה שלי, חחחח היא מטורפת לגמרי לבשל?לא אוהבת לבשל, אוהבת להכין סלט פירות משובח מכל פירות הקיץ לרחוץ?את עצמי ללטף?גורי חתולים(נדלקתי על החתולים של שירה וילנסקי, הם כאלה חמודים) חברת פורום?עכשיו dollzy גרמה לי לבכות מרוב התרגשות...(אתם שאלתם שוב, אני עונה שוב) לדבר(עם מי)?עכשיו dollzy גרמה לי לבכות מרוב התרגשות... קרוב\ת משפחה(איזה)?חחחח דודה שלי, כי היא פשוט קורעת חדר בבית(איזה)?אין לי מושג למה, אבל נדלקתי על הממ"ד
ונזכרתי שלא נתתי מים לקקטוס
ללבוש?טרנינג לשיר?עכשיו נתקעתי על American Pie של מדונה, למדתי את כל המילים בע"פ! עכשיו אני עובדת על אי-זיוף... ועל ריקוד!

gal love sims

New member
נצל"ש

אני נוסעת היום לחמישה ימים...אני חוזרת ביום שלישי ואני מאוד יתגעגע!! טוב יאללה הלכתי ביי ביי

Seas Girl

New member
עונה... ../images/Emo194.gif

לאכול? -פיצה...
לשתות? -אמ... מים חח.. לשחק? -אמ... סימס! לשמוע? -כרגע אני שומעת את "אין מקום אחר" של משינה
לראות? -אמ... השמיניה, אימל'ה, ארץ נהדרת וכ'ו... ללמוד? -אני אוהבת ספרות... עוד אחת מהמוזריות שלי חחח.. לעשות בשבת? -לישוןן עד מאוחר!! חבר פורום? -אמממ.. כולכם ממש נחמדים!
לטייל(איפה)? -בעולםם
מסעדה (איזה)? -אמ... הכל העיקר לא ג'אנק פוד! בית קפה(איזה)? ארומה! ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)? -ערוץ 2 וערוץ הילדים (רק בגלל השמיניה
) תחנת רדיו מועדפת(איזה)? -לא שומעת רדיו חח.. לחקות? -אמ..את המורות בביצפר. לבשל? -אני בקושי יודעת להכין חביתה! חחח..
לרחוץ? -את עצמי? ללטף? -חיות...
חברת פורום? -השמינייה, והאלופה... לדבר (עם מי)? -חברים... משפחה. קרוב\ת משפחה(איזה)? -אמא חדר בבית(איזה)? -החדר שלי... ללבוש? -ג'ינס... לשיר? -יש הרבה...

Punkitty

New member
עונה ../images/Emo187.gif

לאכול? פסטה וסושי לשתות? מים או ברד מהקפיטריה
לשחק? סימס לשמוע? רוק אנד רול בייבי
לראות? The O.C, משמרת שלישית, הדוגמנית (שיטחית שכמותי) ותוכניות ריאלטי. ללמוד? מגמות (תאטרון) לעשות בשבת? להתבטל מול המחשב
חבר פורום? אה.. קובי? לטייל(איפה)? ניו יורק מסעדה(איזה)? פסטה מיה או סאקורה שיש להם סושי שולט
בית קפה(איזה)? ארומה ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)? yes wikend (כן יש לי יס) תחנת רדיו מועדפת(איזה)? גלגל"צ לחקות? המורה להיסטוריה
לבשל? הכי רחוק שהגעתי בבישול זה שקשוקה שרופה, חוצמזה אני יודעת לבשל דברים קלים כמו חביתה וסלט
לרחוץ? את עצמי? ללטף? חתולים שעירים כאלה
חברת פורום? נעם עדי אופיר וכו'... לדבר(עם מי)? חברות קרוב\ת משפחה(איזה)? בת דודה שלי חדר בבית(איזה)? הסלון ללבוש? סווצ'רטים, ג'ינסים ומכנסי פוטר שכאלה
לשיר? למה לא, אני אוהבת לשיר, חוצמזה שאני לא שרה יפה במיוחד.

עדידה16

New member
עונה../images/Emo187.gif

לאכול?סושי ופסטה
לשתות?מים, מיץ תפוזים סחוט ותה
לשחק?כל מיני
לשמוע?מוזיקה?
חח.. לא יודעת.. כל מיני לראות?השמינייה ומשחק מכור
ללמוד?מגמות:תקשורת
לעשות בשבת?להיות עם המשפחה, לישון, להפגש עם חברות ועוד
חבר פורום?כולם
לטייל(איפה)?לונדון, איטליה, צרפת ואני רוצה להיות בניו יורק כי היא נראית סבבה
מסעדה(איזה)?פסטה מיה וכל מקום עם סושי
בית קפה(איזה)?לא מש חשוב לי אבל ארומה נחמד ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)?ערוץ 4, 22 וערוצי סרטים תחנת רדיו מועדפת(איזה)?גלגל"צ לחקות?לא יודעת
לבשל?דברים מתוקים
לרחוץ?לרחוץ?
ללטף?לא יודעת
חברת פורום?החברות ההכי טובות שלי
לדבר(עם מי)?חברות קרוב\ת משפחה(איזה)?בת דודה שליובן דוד שלי
חדר בבית(איזה)?שלי והסלון ללבוש?לא משהו מיוחד לשיר?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה!

לאכול? כןן.. צ'יפס שניצל לשתות? מים בעיקר לשחק? במחשב לשמוע? מוזיקה לראות?טלויזיה ללמוד? ימאות לעשות בשבת? ללכת עם המשפחה חבר פורום? כל מיני... לטייל(איפה)? בחו''ל מסעדה(איזה)? ספגטי... בית קפה(איזה)? לא יודעת.. ארומה
ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)? ערוץ הילדים בגלל השמינייה.. 24 ו89 [MTV] תחנת רדיו מועדפת(איזה)? גלגל''צ לחקות? מורה לתנ''ך לבשל? לא מבשלת
לרחוץ? הכלב שלי חיחי
ללטף? כנ''ל חברת פורום? יש הרבה..
לדבר(עם מי)? עם חברים/חברות קרוב\ת משפחה(איזה)? כולם! חדר בבית(איזה)? שלי
ללבוש? מכנס, חולצה, קפוצ'ון.. ולאדעת לשיר? שירים רגילים

דופנה19

New member
עונה../images/Emo13.gif

לאכול?גלידה
לשתות?מים.. לשחק?כל מני.. לשמוע?מוזיקה... לראות?טלויזיה..
ללמוד?תקשורת וצרפתית... לעשות בשבת?לישון..
חבר פורום?כולם...
לטייל(איפה)?בחו"ל כל מקום טוב...
מסעדה(איזה)?פסטה מיה... אוונגרד..
בית קפה(איזה)?ארומה
ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)?ערוץ 22 והילדים... תחנת רדיו מועדפת(איזה)?גלגל"צ לחקות?את ורד מכיתה ד'...
לבשל?עוגה
לרחוץ?
ללטף?
חברת פורום?כולם...
ובמיוחד החברות הטובות שלי מהכיתה
לדבר(עם מי)?חברות שלי... קרוב\ת משפחה(איזה)?בת דודה שלי... חדר בבית(איזה)?שלי
ללבוש?ג'ינס וחולצה...
לשיר?אני לא שרה יפה במיוחד... הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה..

לאכול? פיצה לשתות? תות בננה לשחק? לא יודעתת לשמוע? RL מויאל ושירי מימון לראות? השמיניה ללמוד? לשון לעשות בשבת? לישון חבר פורום? אממ לטייל(איפה)? בצפת.. בשלג..או שבחרמון.. מסעדה(איזה)? הפגודה- מסעדה סינית.. בית קפה(איזה)? C קפה.. ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)? 24 תחנת רדיו מועדפת(איזה)? גלגל"צ לחקות? אממ.. לבשל? כמעט הכל.. לרחוץ? אממ ללטף? את הכלבה של דודה שלי.. חברת פורום?אממ לדבר(עם מי)? חסוי. קרוב\ת משפחה(איזה)? נוגה- בת דודה שלי.. חדר בבית(איזה)? החדר שלי.. מחשב,טלויזיה,הרבה פרטיות.. מה רע? ללבוש?ג'ינס וטי-שירט לשיר? המון..כל מיני..

סינטטית

New member
להללה

לאכול? פיצה לשתות? קולה לשחק? pinball לשמוע? סינרגיה
לראות? השמיניה (וגם הפיג'מות!) ללמוד? לא אוהבת בכלל! לעשות בשבת? לישוןןןןןZZZzzz... חבר פורום? לא מכירה פה ממש אנשים חחח... לטייל(איפה)? הממ כל טיול זה כייף[: מסעדה(איזה)? מקס ברנר! גרר בית קפה(איזה)? המ ערוץ מועדף בטלויזיה(איזה)? VOD חח תחנת רדיו מועדפת(איזה)? גלגלגלגל"צ! לחקות? הא? לבשל? אני לבשל?
פחע. לרחוץ? הא? ללטף? הממ חברת פורום? לא ממש מכירה פה אנשים חח לדבר(עם מי)? עם חברים שלי קרוב\ת משפחה(איזה)? את הבנות דודות הקטנות שלי, כפרות! חדר בבית(איזה)? שלי! ללבוש?טרנינג חח לשיר? סינרגיה!

למעלה