מה אתם הייתם עושים

giloosh

New member
מה אתם הייתם עושים../images/Emo35.gif

היה ויצאתם למקום כלשהו, ראיתם מישהו שמוצא חן בעיניכם, התחלתם איתו והוא נענה ברצון רב. אתם מדברים קצת והכל נחמד אבל אז אתם מגלים שהוא "לא מנוסה" כלומר newbie אבל הוא מעוניין בכם... האם זה
או
turnon or turnoff
חמוד או מיותר
בקיצור זורקים או "מלמדים"
מה אתם הייתם עושים
(נימוקים חובה
תודה
)

ELP

New member
לא מבין את השאלה...

אני לא מנוסה אז זה אומר שאני פחות טוב? זה אומר שלא כדאי לנסות? תחשוב על זה בצורה שגם אתה לא היית מנוסה פעם...

Liroy25

New member
מסכים עם אייל

יש משהו קצת מרתיע בבחור לא מנוסה בפרט כשלא מדובר בסקס נטו. אני יודע שכן סירבתי בעבר לפתח מערכת יחסים עם אנשים שהיו עמוק בארון/רק גילו את עצמם. למה? כי לא התחשק לי להיות החונך של אף אחד. רציתי מישהו שנמצא באותה נקודה בחיים שבה אני נמצא או אפילו קצת לפני. מה שכן אם הוא מוצא חן בעיניך אז זה מה שחשוב באמת! אני אומר - לך על זה!

daniel365

New member
מצטרף.... ../images/Emo127.gif ../images/Emo124.gif

ללא ספק - חייב לנסות...
1. יש האומרים שאיו כמו סקס עם בתול.
2. אתה תעצב את הבחור - יזקף לזכותך (ואני מאמין שיזקף...) 3. בטח ובטח שאין לך מה להפסיד... המלצה גורפת - לך על זה!!!! ו -
!!!! אני.

Yaniv-DC

New member
תרשה לי להיות לא פופולרי

אבל אני פשוט לא יכול ניובי. נכון, גם אני הייתי ניובי, אבל מצאתי לעצמי אנשים בשלב שלי פלוס מינוס. היום לעולם לא אוכל לצאת עם מישהו בארון (ניסיתי) או מישהו שמפחד מהצל של עצמו (ניסיתי) או מישהו שעוד מהרהר וחושש ומתלבט וקורא לעצמו בי בשביל לתרץ לעצמו שעוד יש סיכוי. בדרך כלל גם ניוביז רוצים לחוות כמה שיותר ולא ממש נוצרים קשרי עומק מרהיבים קרי: משביע עניין, יהייה סקס, עוד יומיומיים (לא לקחת מילולי, אלא את הרעיון) הניובי יראה מישהו חמוד אחר וישחק איתו בתופסת. בקיצור - הכל תלוי במשתמחפש. כי אם זה משהו רציני - לא הייתי שם את כספי שם... אם קצת הנאה להעביר את הזמן - סבבה.

xanadu

New member
מצטרף

פשוט לא מתאים לי להיות סרוגייט או עוד דף ביומן של מישהו. אם המישהו הניובי רק רוצה לטעום מהכל, אז לא ממני.

פספוסים, ולא רק עם יגאל שילון

אני בעד ללכת על זה, ולו רק בגלל בגלל הסיכוי שיוכל לצמוח מזה משהו טוב. לפעמים אנחנו מפספסים דברים עם פוטנציאל רק בגלל הגבלות שאנחנו מצהירים עליהם (גיל, נסיון, אזור מגורים וכו´) ולא מודעים למה שיש מתחת לאף. כדאי/רצוי/שווה לתת לזה צ´אנס.

guy1974

New member
לך על זה ובגדול

אני חושב שיש לך אחלה הזדמנות, הוא לא מגיע עם דעות קדומות, אין לו מקור להשוואה - "ה-X שלי היה יותר טוב" " ה-X ידע מה אני אוהב" ובלה בלה בלה. אני חושב שבאמת זו יכולה להיות הזדמנות נפלא וניסיון מעניין ואתגרי עבורך. בהצלחה.... ותעדכן אותנו...

giloosh

New member
אז זהו שלא

די הבנתם אותי שלא נכון אבל זו ככל הנראה אשמתי
אני מהצד השני של המתרס כלומר אני הניובי
ולא אני לא בארון ואני לא מפחד מהצל של עצמי ואני בהחלט מעוניין בקשר רציני ולא סתם סטוץ אבל אני חושב שחוסר הניסיון שלי יהווה מכשול רציני בשביל האפשרות של הקשר להתקדם בהתאם לציפיות שלו ולצרכים שלו לכן שאלתי מה אתם הייתם עושים אם מי שהתחלתם איתו הוא... ובכן כמוני

amet

New member
אז מה הבעיה

להיפך אני רואה בזה דבר מדהים התחלה חדשה לשניכם, אין מי שידחוף יותר מדיי מהר ויגיד ככה אני רוצה כי ככה צריך להיות, לא יהיה את הפחד איך ומה עושים, אלא יהיה את המקום בוא ננסה ביחד, בוא נלמד ביחד, אני חושב שזה יכול ליצור מערכת יחסים נהדרת מבינה, כל אחד יעזור לשני להתמודד עם הפחדים שלו או החששות. תראה כדאי לנסות וללכת על זה, בסוף תמיד זה יהיה שיעור טוב עבור שניכם כך שבכל מקרה שניכם תצאו נישכרים. בהצלחה ולך עם לב פתוח

Revolution kid

New member
לך על זה.

תראה, באופן כללי אם אתה תהיה הראשון שלו הוא יזכור אותך לעולם. אני חושב שזה הדרך שהכי יכול לחמם לך את הלב, אני לא מכיר מישהו ששכח מי היה הראשון שלו. אם הוא בארון זה בעייתי, אני גם מאלה שלא מאמינים שאפשר לקיים מערכת יחסים עם מישהו בארון, פעם כתבתי על זה משהו שהקראתי בתוכנית שלי ברדיוס (מחטט בוורד... רגע ! יש לי) הנה, תקרא !

בוודאי ללכת על זה

אני הכרתי את בעלי בתור newbe, הוא לא נרתע ממני בגלל זה, ואנחנו כבר כמעט 5 שנים ביחד. איפה ההתלבטות בכלל? מוכן לוותר על סיכוי של 50% שזו אהבת חייך בגלל שהבן-אדם רק עכשיו יצא (או נכנס) מהארון? לא חבל?

למעלה