מה אתם הייתם עושים במקרה כזה?

anatbarshalom

New member
מה אתם הייתם עושים במקרה כזה?

לקוחה קנתה ביום ששי כרטיסים לצביעה ולא שילמה. שלחתי לה קונבו ומייל והיא חזרה אלי הלילה עם קונבו שהיא הסתבכה בבחירת הכרטיסים, ועכשיו היא הצליחה לבחור ונתנה לי מספרי כרטיסים ולא אמרה כלום בעניין התשלום. במקביל, ראיתי עכשיו באטסי שה"שולם" מסומן בוי ירוק וגם בפייפאל מופיע ששולם אבל- לא קבלתי מייל מפייפאל. האם זה נראה לכם קריטי? האם לעכב בגלל זה את המשלוח?

babytogo

New member
אם בחשבון שלך בפייפאל מופיע הכסף אז המייל לא

כ"כ רלוונטי. עכשיו צריך לבדוק למה זה קרה. שזה כמו לפצח את הגנום האנושי (כי גם לי קרו מקרים כאלו שאנשים שילמו אבל לא קיבלתי מייל מפייפאל) - לא הצלחתי להבין למה זה קרה:)

fglass

New member
כנראה שיש איזה באג ב PAYPAL גם אני לא קיבלתי

היום הודעה למייל על העברת תשלום.

אם הכסף נכנס אז אין סיבה לעכב

מצטרפת לדיעה שכנראה היה איזשהו באג. אפשר לפנות לפייפאל בשאלה לגבי זה. בכל אופן, אם הכסף אצלך בחשבון אז אין בעיה ואין סיבה לא להוציא את הפריט ללקוחה.

anatbarshalom

New member
תודה לכל המגיבות, כנראה באמת באג, חשבתי שאולי

בגלל שהקניה נעשתה ביום ששי בערב והתשלום ביום ראשון בלילה, יש פה איזה עניין, אבל הכסף אצלי בחשבון ואני אוציא את החבילה ואכתוב לפייפאל על הבאג. ואם בענייני באגים, גיליתי משהו על האוצר הסקסי שעשיתי: אני רואה אותו ברשימת האוצרות שלי וגם בפרופיל הוא מופיע שלישי מבין האוצרות וחברה שרצתה לראות ואין לה חשבון באטסי, לא מוצאת אותו ברשימה בכלל. מה אתכן? אתן רואות אותו? יכול להיות שאטסי עושים סלקציה ולא כולם יכולים לראות הכל?

למעלה