מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים?

אני עובדת בחברה גדולה ואחראית על הקשר הרציף עם לקוחות החברה טלפונית ויש לקוחות שכבר נוצרו ביננו יחסים ידידותיים והם שמחים לשמוע אותי ,אבל לא יוצא לנו להיפגש פנים אל פנים . אתמול לקוח ותיק של החברה שאני מדברת איתו הרבה והוא מדבר איתי בכיף וצוחק איתי הרבה הגיע במפתיע למשרדי החברה והאדם הזה פשוט עמד ובהה בי והיה צריך להביא טרקטור לסגור לו את הפה והוא אמר לי "את נשמעת כל כך נחמד בטלפון" ואח"כ דקות ארוכות שהוא מנסה להבין מה לא בסדר אצלי "את בטח סובלת ממשהו מחלה או משהו נפשי"הייתה קביעתו הנחרצת והוסיף ואמר שיש שמנות אבל אני ממש חריגה וזה ממש לא בריא ולא פופרציונלי ואני שעד היום ידעתי שאני מאוד שמנה אבל החשבתי את עצמי לאדם ככל האדם עומדת ומתנצלת ומסבירה ועוד דואגת מה יהיה אם הוא יספר ללקוחות אחרים ו"סודי "יתגלה כאילו אני איזה פנטום של האופרה שצריך לשבת במקלטים חשוכים הרחק מעיני האנשים הרגישים שלא להפחיד ילדים קטנים ועוד באתי הביתה והזלתי דמעות לאיש היקר שלי שנגנב ממני ומהתגובה שלי אבל הרגשתי שכל מה שאני עושה מסתפרת יפה מתלבשת יפה נעימת הליכות וכ'ו הכל לשווא בעיינים של החברה אני מפלצת וזה לא משנה כמה אני מקסימה וחכמה. מה אתם אומרים?

chicka

New member
הוא חצוף מאד!!!

אני יודעת שכל נחמה בסגנון "אין לך מה לקחת ללב" לא תעזור כאן. את צודקת, זה מאד מעליב וגם אני הייתי נעלבת. תמיד חשוב לזכור שישנם אנשים פרימיטיביים, שדעתם נבנית על בסיס המסרים שמעבירים להם בתקשורת ואין ביכולתם להיות סלקטיבים ולהחזיק בדעה נאורה ופתוחה. אותם אנשים שדואגים להכנס לך לצלחת, להזדעזע מזה שאת לובשת צמוד ובעיקר להעיר לך את הערת המאה "את כ"כ יפה, רק תרדי קצת במשקל..." יש משפט מאד נכון בעיניי שאומר שהדבר שהכי מעצבן את אלו שמעליבים אותך, זה לסלוח להם, להמשיך לחייך ולהתנהג באותה צורה כפי שהתנהגת לפני המקרה. יחד עם זאת, אני כן חושבת שאת צריכה להעיר לו שדבריו אינם במקום, אין לו שום לגיטימציה לבוא ולהעיר לך על משהו שהוא שלך ופרטי, זה כמעט סוג של חדירה לפרטיות שגובלת בהטרדה בעיניי ואני לא מגזימה. תזכרי שבסופו של יום, אחרי שכל האנשים הפחות נחמדים הולכים הביתה ואת הולכת למקום החם והאוהב שלך, זה מה שחשוב. שהם ימשיכו להיות לא נחמדים ואת, אל תפסיקי לחייך.

מיקיס

New member
האיש הזה בר מזל...

שהוא לא נפל לפה ג'ורה שלי, במיוחד שאני בתקופה בה עצביי מרקיעים השמיימה.אוי, מה היה קורה לו אם הוא היה נכנס לפה שלי... אני כבר לא שמנה, ברוך השם, אבל אני תובעת את עלבונם של השמנים!!!!!!!!!!!!!! אני לא דוגלת בגישה של "הלקוח תמיד צודק"...לדעתי, היית צריכה להעמיד אותו במקום, במיוחד אם הוא פגע בך בנקודה כל כך כואבת ורגישה. ותזכרי, שאת לא מפלצת.את בסך הכל שמנה. אם זה כל כך מפריע לך, תעשי משהו. זה נורא קשה, זו מלחמה יומיומית, זה סבל בל יתואר, אבל זה שוווווהה!!!!!!!!!! הככככככככככככלללללללללללל!!!!!!!!! אני נהגתי בזמנו להגיד, שאני לא שמנה...אני פשוט סובלת מעודף שכל שנכנס לי לגוף!

מה הקטע של ה-"ברוך השם"?

להתחיל לבכות שאני שמנה? ושאלוהים לא בירך אותי מספיק בשביל לרדת במשקל כמוך?

avielss

New member
אולי את שמנה

אבל הוא אדם טיפש וחסר טאקט ואם הוא לקוח שלכם בטח אלוהים נתן לו כסף כדי לכפר על חוסר רגעי של שכל ששכח לתת לו . אישה תצעדי בגאווה על מה שאת על מה שאת מסוגלת ויודעת לתת במה שאת עובדת בך תמיד יהיו אנשים ש"ירעיפו " עליך רוע וקושי וזאת כדי להחצין את החרא שיש בתוכם תשמחי בך באישך בחיים

sharondesign

New member
מקסים!!

אי אפשר היה לכתוב יפה יותר. פשוט מקסים.....כנה....ותומך כל הכבוד!!

ברוך השם הייתי אומרת גם אני...

אם כבר לא הייתי צריכה להתמודד עם אנשים כמו שפותחת השרשור נתקלה. לא חושבת שצריך להעלב מכל דבר, אין פה אחד שלא היה רוצה להתחלף איתה ולהיות רזה ולו רק בשביל לא להתמודד עם צרות המוחין של האנשים בחברה, עם הרוע וכן על העלבון... כי אחרי הכל כמה גאה ושלמה עם עצמי שלא אהיה זה מעליב שאדם אומר לך שיש לך בעיה נפשית כי את חורגת ממראה שהוא מחשיב לנורמאלי או רגיל אליו. אז באמת ברוך השם וכייף לך שאת לא צריכה לסבול טפשות של אנשים אחרים! אני יכולה להסתכל במראה ופשוט לחייך ולהתעסק ששעות בכייף במה שאני רואה וכל כך אוהבת... אבל אם מישהו יגיד לי כנראה יש לך בעיה נפשית זה יעליב אותי מאוד ויעציב אותי מאוד.

שאת אומרת ברוך השם

את מעליבה אותי בעצמך כי את בעצם אומרת שאת כבר לא נמצאת במקום הרע הזה אלא נגאלת ממנו ותודה רבה לאלוהים במקרה שלך שאת כבר לא שם ושאת צריכה לתבוע את עלבוני כאילו אני חלשה ,אני לא חושבת שלהיות שמנה זה פשע ואני לא מאשימה את אלוהים שאני שמנה ולא מצפה ממנו לגאול אותי מהמקום הזה ולא מפריע לי שאני שמנה מפריע לי היחס של אנשים שהם לא סובלנים לא רק לחריגות שלי (ואני מסכימה שאני חריגה )אלא לשלל חריגויות אחרות של אנשים למרות שאף אחד מאיתנו לא מושלם ויש מה להגיד על כל אחד ושאנשים כאן גם אם הם חושבים דברים שליליים על אנשים צריכים תמיד לזכור שהלבנת פניו של אדם היא עוון גדול ביותר גם לפי התנ"ך אם כבר מדברים על אלוהים

מיקיס

New member
לכל הנעלבים...

לצערי הרב, לא הובנתי כראוי. א. הצירוף: "ברוך השם" מבחינה תחבירית הוא הסגר ולא עיקר המשפט. ב. אני אומרת: "ברוך השם" כמעט על כל דבר, למרות שטרם חזרתי בתשובה, יש שמנים שטוב להם - ואני מעריצה ומעריכה אותם על כך. אני, באופן אישי סלדתי מעצמי כשמנה. זה לא אומר שאני דוחה שמנים ו / או סולדת מהם. נהפוך הוא!!! אני מכילה, מחבקת ומזדהה - ולראיה, אני חלק מפורום זה! פשוט רציתי להעביר מסר מסויים, וכנראה שלא הייתי חד משמעית. אז אתכם הסליחה, ובבקשה לא לתקוף! מי שאוהב את עצמו כך, זכותו, ושימשיך להיות לו טוב. אפשר להגיד בעזרת השם?

לא תוקפת

הבנתי את הכוונה שלך כשאומרים את זה זה נשמע אחרת וכשכותבים זה קצת משתנה לפירושים אחרים אי הבנה

מיקיס

New member
תוספת מיוחדת בשביל בוואריה...

אם בדיוקים עסקינן, אז הביטוי: "המלבין פני חברו ברבים- כאילו שופך דמים" מופיע בגמרא ולא בתנ"ך. ובמלכים ב' פרק ז', כשלעגו לאלישע הנביא על מראהו החיצוני ( היתה לו קרחת ), הוא השתמש בכוחו הנבואי , קילל את הנערים המקללים, ולפתע שני דובים טרפו את הנערים ושיסעו את ביטנם... בסך הכל רציתי לעודד אותך, בטח ובטח לא להעליב...מה לעשות, כולנו בני אדם ואף אחד אינו חסין מפגיעות......... כשלאנשים מסויימים היה מה להעיר לי על איך שנראיתי בזמנו, גרמתי להם להצטער על הרגע. ואתן לך דוגמא די אקטואלית: אחת הקולגות שלי, אמרה לי השבוע משהו בסגנון: "מיקי, מה קרה? גדל לך התחת?" אמנם אותי חינכו להתייחס בכבוד למבוגרים, אבל שאלתיה בפרצוף מתחסד:" למה את מעירה לי? אני מעירה לך כשנוספים לך קמטים?" יום נפלא ומלא אנרגיות לכולם. מיקי

את נשמעת כמו מישהי עם לב זהב

ואותו לקוח נשמע כאילו הוא שיא הגועל האנושי.אבל בלי קשר לזה- את לא נשמעת כאילו את באמת שלמה עם זה שאת שמנה, כי מי ששלם עם עצמו לא נעלב מהערות של אנשים טיפשים.. את צריכה לצחוק עליו ועל הנאציזם שלו כדי להראות לו שהוא האדיוט שחושב ככה... בכל-אופן, המקרה כבר עבר ולא בוכים על חלב שנשפך.. אבל לפעם הבאה- תני לו בראש!

הוא חצוף מאוד

מבינה מאוד ובהחלט הייתי נפגעת למרות שלא צריך להתייחס לאנשים כאלה הם חושבים שמישהי מעל הממוצע היא מפלצת וישר מנסים לעזור לה בתובנות החכמות שלהם אמנם לא הייתי רוצה שתסתבכי עם העבודה אבל לדעתי צריך להעמיד אדם כזה במקומו כדי שלא יחשוב שיש לו את הזכות לעשות את זה שוב לך ולאחרות בכל מקרה אל תתני לו לגרום לך להרגיש פחות ממה שאת שווה

טיפשות זו המחלה הכי קשה

כי כשאת תיהי כוסית ייקום..:)...הוא יישאר טיפש מטופש.!

אומרים -

"אין שכל אין דאגות" אל תתיחסי,אל תקחי ללב אדם בלי שכל ובלי טאקט ובטח שבלי גרם אנושיות לא שווה אף דימעה שלך את יודעת מה את שווה וזה מה שחשוב! אגב,אני תמיד אומרת בחיוך - "אני לא שמנה,זה הסביבה שקטנה עלי"..

havitush661

New member
חחחחחחחח

בנות אתן אחלה!!! באמת הרגתם אותי מצחוק "אני לא שמנה זו הסביבה קטנה עליי" ואני בכלל אומרת"שמנמנות זה מקצוע-זה לוקח הרבה שנים של עבודה קשה בלדעת איזה קינוח לאכול מתי ואיזה גבינות לבחור...שזה לא פשוט זה ממש תואר שלומדים אליו כל החיים" יאלה מי שלא מתאים לו שילך לחפש כוסית בלי שכל!!!! אני לא בחורה רזה בכלל וחבר שלי מועמד מושלם ללרדת בגדול ושנינו שני דובוני אכפת-לי שמפיצים המון חום ואהבה אז תמשיכו לחייך כל השאר לא שווים אותכם...כמו שאומרים הם קטנים עלינו

למעלה