מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים?

האם גברים באמת לא נועדו לחיים מונוגמים? האם הבחירה באורך חיים הומוסקסואלי זה סוג של הקלה, לא להתעסק ברווח של בינו לבינה? ומי אמר בכלל שזאת בחירה? האם יש אנשים שפשוט נולנו הומואים?

marik

New member
גברים ומונוגמיות

היי ושלום :) גברים כמו נשים, הם בני אדם. אין שום מחקר או מדע מדוייק שטוען שגברים לא מונוגמיים. יש גיוון בכל תחום בחיים שלנו, ותמיד נמצא גברים מונוגמיים וגברים בוגדניים. ואותו כנ"ל לנשים. תמיד יהיו נשים מונוגמיות ונשים בוגדניות. לגבי השאלה השניה בשאלה - אין דבר כזה בחירה באורח חיים הומוסקסואלי. אני לא חושב שמישהו בוחר בזה. מי שבחור בזה - יסיים את זה מהר מאוד. מי שחיי ככה כל חייו - לא בחר בזה מרצונו. ככה הוא. פשוט זה הוא. אם יכל היה לבחור - היה בוחר בנורמה המקובלת. כמו שנאמר, זאת לא בחירה ורוב המחקרים מראים כי הומוסקסואליות היא מולדת בשלב זה או אחר של הוולד. יש מחקרים שטוענים שהנטייה המינית נקבעת ב-3 החודשים האחרונים להריון, וב-3 חודשים הראשונים להולדת התינוק, ובשנה הראשונה להולדת התינוק. אבל כל המחקרים טוענים שזה נקבע וסגר עוד בשלב התינוקיות. אף אחד לא הופך להיות הומו, אלא אם עבר מקרה ואז הוא לא הומו. אלא פשוט בורח ממציאות מסויימת ומעדיף אפשרות אחרת, ובסופו של דבר יחזור להיות סטרייט. מי שסטרייט - יחייה כסטרייט. מי שהומו - יחייה כהומו. זו דרכו של עולם.

נון כפו

New member
מבקש הבהרה...

כתבת ש "ותמיד נמצא גברים מונוגמיים וגברים בוגדניים" האם אתה חושב שכל הגברים מתחלקים בין הסוגים הנ"ל? האם מי שאינו שייך לסוג האחד, שייך בהכרח לסוג האחר?

marik

New member
לאו דווקא

לפעמים יש מעידות חד-פעמיות, לפעמים זה בהסכמה ובידיעה. אולי יש עוד כמה אפשרויות שאני לא מודע להם. אבל אם ננסה לקטלג שחור ולבן כקטגוריות אם מובילות - הם יהיו "מונוגמי" וההיפך. למה? על מה חשבת?

נון כפו

New member
דיכוטומיה ובני אדם

המשתמע מהמשפט שכתבת בהודעה הפותחת את השרשור ("תמיד נמצא גברים מונוגמיים וגברים בוגדניים") הוא שמי שאינו מנהל זוגיות מונוגמית הוא בוגדני - אלה שתי האפשרויות שהצגת. צדקת בהודעה השניה שלך - אכן יש אפשרויות נוספות. מגוון האפשרויות גדול ורחב כמו המגוון האנושי. אין צורך, ואולי אפילו אי-אפשר או אסור, "לקטלג שחור ולבן". דיכוטומיה כזאת מתאימה אולי למדעים מדוייקים, לא למה שקשור לנפש האדם ולהתנהגויות אנושיות. תאר לך שאבקש ממך "לקטלג שחור ולבן" את נושא הזהות המינית של בני אדם... האם תענה לי 'הומואים וסטרייטים'? - כמי שמנהל פורום 'זהות מינית' אני בטוח שאתה מודע לאינסוף האפשרויות והגוונים. זה נכון לכל מה שקשור באופיים, נטיותיהם, דיעותיהם, רגשותיהם ודרכי חייהם של בני אדם... ובכלל זה נושא המונוגמיה.

למעלה