מה אתם אומרים?

ofir3dvb

New member
מה אתם אומרים?

שלום לכולם, התחלתי לעבוד בתור פיקולו בפאב עם חבר, עשינו את החפיפה הראשונה שלנו ואז מתברר שלא משלמים לנו על שתי חפיפות זאת אומרת מ10 בלילה בערך על 5 וחצי עובדים ולא מקבלים כסף בגלל שזה "חפיפה". ההורים שלי מאוד מעוצבנים על כל הקטע שאני לא מקבל על זה כסף ואף קוראים לזה ניצול, לדברהם לפי חוק אסור להם, הם חייבים לשלם לנו. אז הבעיה שההורים לא מוכנים שאני לא יקבל על זה כסף ולא נעים לי בכלל מהבחור שם שמנהל למה האוירה שם טובה ואחלה אנשים וגם ככה סידרו לנו את העבודה בקובינות. דברתי עם החבר השני שעובד איתי והוא אומר "בקטנה" ושהורים שלו לא אומרים לו על זה כלום =\ רציתי לדעת מה אתם חושבים על הקטע שלא משלמים כסף על שני חפיפות ואם זה נורמלי. ובכלל אשמח לשמוע מה אתם חושבים שכדי לי לעשות. תודה.

yanivtr

New member
היום לא משלמים חפיפה

מחר לא משלמים על משמרת. אני אומר תשרוף את המקום! אבל אם אתה קצת יותר שפוי- תעמוד על שלך ע"מ לקבל את המגיע לך.

Y M C A

New member
חייבים לשלם לך!

לי בהתחלה של העבודה היה שעתיים תדריך ובגלל שכ"כ רציתי את העבודה אפילו לא היה אכפת לי אם משלמים לי עליו או לא. לאחר כמה זמן גיליתי ששילמו עליו. חוץ מזה לפני כמה זמן היתה לנו ישיבת עובדים (הם הסבירו לנו במשך שעתיים מה אנחנו לא עושים נכון
) ו שילמו עליה!!!. אל תוותר!

ofir3dvb

New member
קודם כל תודה על התגובות המהירות

אני ידבר איתו על זה, ונאמר שהוא לא מסכים לי לשלם על זה מה שאתם אומרים זה להתפטר? לא יודע פשוט מאוד לא נעים לי מהבן אדם הוא חבר של אח של חבר שלי וחבר שלי מכיר אותו מגיל קטן אז לא יהיה נעים לעשות את זה אחרי שסידרו לי את זה בקומבינה... ולקח לי הרבה זמן עד שהצלחתי סוף סוף להשיג עבודה.. אבל מצד שני אתם צודקים ב100 אחוז קרעתי את התחת 7 שעות בערך..

למעלה