מה אתם אומרים?

Athaclena

New member
מה אתם אומרים?

האם לגזר ואנגואה יהיו ילדים? ואם כן, מה הם יהיו? (אני מניחה שאנשי-זאב, אבל יש כאלה שנשארים תמיד בצורת אדם... ע"ע הפיל החמישי ואח ואחות של אנגואה) האם ויימס וסיביל יסתפקו באחד או שירחיבו עוד את המשפחה? מה עם סוזאן והבערך-חבר? יש חתונה באופק? האם סתמרוח ימצא אי פעם מישהי שתכין לו תפוחי אדמה כל יום? האם אגנס שומרת על קשר עם הכומר האומני הזה (או שתמצא מישהו אחר?)? בקיצור, אני במצב רוח מאוד ממוסד ומשפחתי (שזה מה שקורה אחרי שמתעוררים להאכיל מישהי ב-3 ואז ב-7 לפנות בוקר) - מה אתם חושבים שיהיה לדמויות האלה ואחרות? אם בכלל?... החתונה היחידה (!) שאני יכולה לחשוב עליה בינתיים בכל הסדרה היא של ויימס וסיביל, ויש עוד כמה בקשר ארוך טווח (גזר ואנגואה, רובי ודטריטוס). הגיע הזמן לעוד חתונה! עוד ילדים! קצת נחת לקוראים ולכל הסבים וסבתות...

The Mad Hatter

New member
ומה עם מאגרט ו-ורנס?

גם הם זוג+ילדה. יכול להיות שנשמע על עוד ילדים מהם בעתיד, אבל אני בספק אם זה יעניין מישהו. ואם כבר מכשפות, אגנס והכומר היו יכולים להיות זוג נחמד, אבל כנראה שלא נזכה לראות אותו יותר (אולי רק בתפקיד אורח פצפון). סתמרוח כנראה לא ימצא את אשת תפוחי-האדמה המיוחלת כי אז הוא כבר לא יהיה אומלל וזה לא יהיה *זה*. סוזאן ולובסאנג נראים כמו זוג עם פוטנציאל, אבל נראה לי שטרי החליט לכתוב מעתה והלאה רק על המשמר, אז כנראה שלא נשמע מהם בעתיד הקרוב (וגם הם זוג שיכול להיות מעניין לראות איך יצאו הילדים שלהם. היי! ואם הבת שלהם תתחתן עם הבן של גזר ואנגואה ויהיה להם ילד, איך *הוא* יצא?) ויש גם את מויסט ואדורה-בל שהחליטו להתמסד. עד כמה שאני זוכרת, טרי אמר שהוא יכתוב עליהם עוד ספר, אבל יכול להיות שאני מבלבלת את זה עם משהו אחר. בגדול, נראה לי שטרי מנסה להמנע מתאורי אהבה וזוגיות מאושרת- אולי כי הוא ציני מידי בשביל זה (ואולי כי הוא מנסה ליצור לעצמו תדמית של אחד שהוא ציני מידי בשביל זה).

Maladict

New member
תחשבו על זיווג שכזה...

הבת/אחות של דיבלר ונובי! או גברת קייק ומוסטרום רידיקולי.

ויימס

New member
אבל רידקולי אמור להיות עם גראני!

והבן שלהם ישמיד את העולם וכאלה!

Maladict

New member
יהיו להם שני ילדים

ושבע פרות שאחת מהן תמגן על טרומבון.

מ א ג ר ט

New member
לא יהיה אומלל?

כאילו, הלו?? נכון שזה עולם הדיסק, אבל גם שם יש אמא לכלה... ואם היא פולניה-דיסקית? איזה מאושר, הוא יהיה אומלל לנצח נצחים. וחוץ מזה, אתם יודעים כמו סמים אפשר לדחוף לתפוח אדמה? זה כבר לא בריא... אי אפשר לסמוך על אף אחד.

מ א ג ר ט

New member
וואלה?

חשבתי שעושים את זה מחיטה. טו, אני מניחה שכל צמח רקוב מתחיל לתסוס בשלב כלשהו.

limilu

New member
אירים שותים וודקה? ../images/Emo12.gif

חשבתי שזה של רוסיים. [ארררג, ריזוטו עם יין ופטריות
]

מ א ג ר ט

New member
אירים...

הם לא שותים בירה? ובכלל, גיליתי שבבירה שחורה יש אלכוהול. לא המון, אבל יש.

limilu

New member
הרבה בירה, כן.

מה אכפת לי, אפילו בירה שחורה אני לא שותה

Athaclena

New member
יא לא מאופסים!

וודקה זה מתפו"א, ברוסיה ופינלנד (אני מניחה שוודקה פינלנדיה היא משם באמת
) וויסקי זה מחיטה וזה מיוצר באירלנד וגם בסקוטלנד. (הטובים שבהם, לפחות) לא שאני מבינה גדולה באלכוהול אבל נאלצתי ללמוד כמה דברים... ובירה שחורה זה עם אלכוהול? בטוח???

ויימס

New member
טרי ממש מוזר בקטע הזה,

לפעמים הוא באמת שומר על עיקביות ביחסים הרומנטיים של דמויות, ולפעמים זוג מופיע ספר אחד ואז מתפוגג כאילו מעולם לא היה. למשל סוזן ואימפ... עצם זה שעם ויימס וסיביל קרה משהו היה מאוד מפליא, כנראה שפראצ'ט מתרכך לעת זיקנה. לא נראה לי שלמישהו יהיה יותר מילד אחד, אחרי הכל הסופר הוא בריטי, איך הוא יתאר לעצמו משפחת עולם שלישי שכזו עם שני ילדים שלמים?!
. אני כבר אמרתי, באופן אישי אני מדמיינת את ויימס עם נחיל של ילדים קטנים, מעצבנים וזבי אף. זה היה ממש חמוד ומדליק אם סתמרוח היה מוצא מישהי, אבל אין מצב שטרי יעשה משהו כזה, חוץ מזה הוא מכשף והכל (גם אם אחד לא ממש מוצלח).

למעלה