מה אתם אומרים?

bumpygirl

New member
מה אתם אומרים?

שלום לכולם אני לומדת נהיגה לא הרבה זמן וכבר בשיעור 20... מתוך ה20 שיעורים האלה עשיתי אולייייייייי שלושה שיעורים של 40 דקות וכל השאר היו כפולים... המורה כל הזמן קובע לי שיעור כפול. רציתי לדעת אם זה יותר טוב או פחות טוב שיעור כפול כי ההורים שלי דווקא אומרים שזה גרוע...... מה אתם חושבים?

almogas

New member
זה טוב כי מספיקים יותר

אבל זה לא טוב כי מתחילים לאבד ריכוז

אז ככה:

בשיעור כפול כביכול מספיקים יותר בפחות זמן.. אבל בד"כ אם את לא ערנית או שסתם זה לא היום שלך- אז 2 השיעורים יהיו לך דפוקים וחבל.. בשיעור כפול מספיקים פחות חומר ממה שהיית יכולה להספיק ב2 שיעורים נפרדים הריכוז הולך לאיבוד אחרי כמה זמן ואז התירגול לא משהו.. קיצר אני לא ממליץ:p

abcdcba

New member
אני לא מסכים עם מי שהגיב לך

אחת הבעיות כיום של לימודי הנהיגה היא שחסרים שיעורים ארוכים. צריך לפחות מספר שיעורים שיהיו יותר ארוכים מ-40 דקות.

abcdcba

New member
שיעורים ארוכים

לדעתי יש להם חשיבות. החשיבות היא בכך שבשיעור ארוך יש צורך לריכוז ארוך. כמו כן אתה מפתח יכולות בנהיגה ארוכה. אתה נתקל במצבים רבים באותו השיעור ויש זמן לתרגל המון דברים. לדעתי אחד השינויים החשובים בלימוד הנהיגה הוא הטלת חובה לשיעור אחד ארוך מאד (שעתיים בערך).

אני מסכים שיש צורך בשיעור כפול

אבל לדעתי לפחות בהתחלה אין לעשות זאת באופן קבוע מכיוון שאין לשכוח שבשיעורי נהיגה בכל זאת לומדים לנהוג אז צריך ללמוד בשלבים.. נהיגה ארוכה תוכל לבוא מאוחר יותר.

edlyn

New member
לא ממליצה גם

את צריכה לעכל את מה שאת לומדת. אני לא יודעת איך את בשיעור של 40 דקות, אבל לי למשל מתחיל להמאס קצת אחרי חצי שעה...

aviGODFATHER

New member
לדעתי זה טוב שיעור כפול...

שיעור אחד לדעתי זה קצר מדי ואני תמיד העדפתי שיעורים כפולים. חוץ מזה, זה מבזבז לך פחות זמן מאשר 2 שיעורים נפרדים.

מתן1002

New member
../images/Emo45.gif

מסכים איתו .. גם אני תמיד העדפתי שיעורים כפולים .. זה גם עזר לי יותר והבנתי יותר אבל הכול תלוי בבנאדם וביכולות שלו ..

מימוזה21

New member
הכי טוב שיעור כפול!

את כל השיעורים שי אני עושה כפולים וזה פשוט מעולה. אם את כבר עושה שיעור כפול תעשי יום כן יום לא או 3 או פעמים בשבוע שיעור... אני למשל לוקחת בימים:ראשון-שלישי-חמישי-ושישי...יום שישי זה סתם מתוך מחשבה שבשבת לא נוהגים. כי למשל שיעור 40 דק' עובר מאודדדדדדדדד מהר את מרגישה כאילו נהגת רבע שעה... בקיצר,תישארי עם שיעור הכפול ככל שאת נוהגת יותר ככה תשתפרי יותר על ההגה... בהצלחה.

crazy bitch17

New member
אני......

אני אישית ממש לא סבלתי את השיעורים הכפולים,120 דקות היו בשבילי ממש יותר מידי,כשהייתי עושה שיעורים כאלו בערך 30 דקות אחרי השיעור הראשון כבר רציתי לרדת מהאוטו ואז המשך השיעורים סתם התבזבז כי לא הייתי מרוכזת,לפי דעתי זה סתם דבר דפוק עדיף לעשות כל יום שיעור 1 של 40 דקות וזהו..

2 Mיכל

New member
תלוי מה נוח לך. אני יותר אוהבת

כפולים ואני לא מרגישה שאני פחות מרוכזת בהם (אולי חוץ מפעם אחת).

M o l

New member
כדאי לעשות מספר שיעורים כפולים

כדי להרגיש איך זה לנהוג זמן יחסית ארוך ורצוף (ויותר מ40 דק'). אחרי שמקבלים רישיון מבצעים גם נהיגות ארוכות יותר וכדי להתנסות גם בזה בשיעורים. לגבי האם כדאי לקחת כפולים על בסיס קבוע אין לי תשובה.

למעלה