מה אתם אומרים

student253

New member
מה אתם אומרים

שלום לכולם אני חדש פה! ברצוני להתייעץ: יש לי חברה 7 שנים, אוהבים מאוד ורוצים להתחתן אמהמה, היא הראשונה שלי ואני שלה, אני נמצא בסביבה סטודנטיאלית וכל החברים שלי עושים סקס חופשי חודשי. הסקס שלנו אגב לא משהו... זה מבאס טילים! אני לא מסוגל לבגוד פיזית ולכן חשבתי על סקס במסנג'ר, מה אתם אומרים? זה נחשב לבגידה??

הממ...הסבר נורמלי יותר../images/Emo26.gif

סקס במסנג'ר זה ממילא לא טוב כמו סקס אמיתי, ולדעתי זה נחשב לבגידה, אז למה לעשות את זה סתם?

המממממ....

כי ככה חושבים שלא נוגעים לא בוגדים...אך הבגידה היא בעצם ההסתרה מבת הזוג. ולאותו אחד למעלה שם,מדוע שלא תשב עם החברה שלך ותפתור את הנושא הזה איתה ? אולי בדרך השיחה,אתם תבינו אחד את השנייה וההיפך טוב יותר מאשר תלך לחפש סייברים. תנסה לשוחח איתה,הרבה יותר כדאי והרבה יותר אפקטיבי. זה יכול לשפר לך את הסקס בבית שלא תצטרך לחפש סקס בחוץ !

ממש פתרון אידאלי../images/Emo4.gif

במקום לדבר עם חברה שלך ולמקסם את הסקס שלכם, אתה הולך לעשות סייברים
מה זה יעזור בדיוק להמשך החיים שלכם, תגיד לי
יש דברים שאני כנראה קטונתי מלהבין

../images/Emo31.gif לא מי ודע מה הפתרון הזה!

ובכלל - 7 שנים ביחד, ראשונים, רוצים להתחתן והסקס לא משהו. הצעתי לך - עזוב אותך מאחרות! תסדר את מה שיש לך בבית! תראו סרטים ביחד, תכנסו לחנויות סקס ביחד, תשוטטו באינטרנט ביחד, תלכו ליעוץ/טיפול ביחד. לא סתם אומרים שהכל מתחיל שם ונגמר שם.

אני אומר ש...

אם אחרי 7 שנים ביחד אתה לא יכול לדבר איתה על נושא שכ"כ מטריד אותך, אל תחשוב על חתונה. כנראה שאתה מחפש דרך החוצה ואתה פשוט עוד לא מודה בזה.

אני אומר משהו למרות שאין לי ניסיון

בגלל הסקרנות אתה תגיע לצ`טים אתה תעשה סייבר וכנראה גם שתאהב את זה בכל זאת משהו חדש ומרענן רק תזכור שמהנקודה שתהיה בה (אם תעשה את זה) הדרך שלך להפוך את הסייברים האלה למציאות תהיה מאוד קצרה

סייבר סקס צריך לבוא כתוספת מגוונת

ולא כתחליף. עצתי לך, אם אתה אוהב את זוגתך,ואתה באמת רואה עצמך חי את שארית חייך לצידה אתה חייב לשוחח איתה על כך ולשפר ביחד את איכות הסקס שלכם. זה מאוד קל להגיד,אני יודעת, לבצע זה קצת יותר קשה. לכאורה בני הזוג שלנו הם אלו שאיתם אנחנו אמורים וצריכים להיות הכי פתוחים בעולם,ללא עכבות,ובכל זאת קשה לנו לומר להם מה אנחנו באמת אוהבים ולמה מצפים ובשביל זה צריך הרבה עבודה עצמית ולהגיע להחלטה שאני באמת אוהב אותה ורוצה את הקשר איתה ולא לחשוש לפתוח את הנושא ולשוחח עליו.
ואגב, בגידה בבן הזוג היא לאו דווקא קשורה לסקס...כל דבר שעושים מאחורי גבו של בן הזוג,כל דבר שאתה מסתיר זו איזושהי בגידה. בגידה באמון... ואם כבר בבגידות עסקינן,יש מקרים ולרוב זה כך,כאשר אחד מבני הזוג בוגד בבן זוגו,הסקס בבית משתפר פלאים

daniella1980

New member
don't go there

במקרה הכי טוב, ובו יש פוטנציאל לנישואים שלכם, ההמלצה היא ללכת לטיפול זוגי\מיני לראות איך משנים את פני המין שלכם (או לבד, אך משום מה יש לי תחושה שחסרה ביניכם פתיחות ותקשורת ולכן יש צורך בטיפול חיצוני). זה אפשרי ורצוי, כדי לא להיות בנישואים מתסכלים ומספיקה העובדה שאתה לא מרוצה מהמין כדי ליצור מצב מתסכל. אבל לך תדע, אולי גם היא לא מרוצה? לכל הפחות, חובה לפתוח את הנושא עם מי שאתה חושב להפוך לפרטנרית של חייך. זה לא ברור מאליו?

daniella1980

New member
וחוץ מזה

כל אינטרקציה מינית עם מישהי (בשר ודם) מחוץ לזוגיות היא פתח לבגידה של ממש (פיזית) - אתה יוצר פתח, אתה פותח חלון, אתה מייצר לך פיתוי של ממש, זמין וממשי - לא דמיוני. כל עוד אתה מאונן מול סרטים כחולים או מפנטז פנטזיות על אי אלו דמויות נשיות, אין בכך רע. ברגע שאתה יוצר קשר הדדי מיני עם עוד אישה, מדובר בבגידה באמון (ואפשר לבדוק את זה בקלות: לו היתה מגלה זאת זוגתך - מוצאת אותך עם זיינך בידך בעודך מנהל שיחת מין עם אישה אחרת - האם היתה אומרת לך - "זה בסדר, חמודי. אין זו בגידה. נא המשך לשפשף!" ??) ובפתח לבגידה מינית.

בואנה דניאלה לפעמים

אני חושב שיש בינינו טלפתיה מזה חזקה את מוציאה לי את המילים מהפה (ומוסיפה התפלספות אבל למי איכפת?) אשכרה מה שאני אמרתי מסכים איתך בכל מילה

me82

New member
אני לא מבין דבר אחד...

אתה הולך להתחתן עם בחורה בזמן שאתה מרגיש "מבואס טילים" בסקס איתה ומקנא באחרים? אתה לא אמור להתחתן עם בחורה כשאתה חושב על למצוא סקס אצל אחרות.

orsher

New member
יש לך אופציות? זה לא קל וזמין כמו ש

זה נראה. לפני שאתה קופץ מעל לפופיק במחשבות של בגידה, תבדוק אם בכלל יש לך אופציה. משם תמשיך הלאה ותראי איך אתה מרגיש לגבי מימוש עם בחורה ספציפית. משם תדע יותר על עצמך ועל הרצונות שלך. (ולגבי אישית, אם הייתה לי אופציה הייתי הולך על זה. אפילו רק כדי לקבל אישור שאני אוהב את הנוכחית אבל בעיקר כי כל חיי הייתי מחפש את זה)

למעלה