מה אתם אומרים?

michal molcho

New member
זה לא אני, זה הוא

טוב לראות אותך שוב, אבל חמודה, ככה זה. שניה עוזבים את הילדים לבד והם מתחילים להשתולל עם המקלדות שלהם. זוועה, אני אומרת לך. תגידי - מתי את עוברת? האם זו תהיה ההתחלה של 7 השנים הטובות?

Nirvana0

New member
חן חן, ילדה רעה ומשתוללת

אימא מיד לוקחת את הילדים עם ה ADHD ל
לקבל זריקת הרגעה. וואללה אני לא יודעת, הרבה דברים עדיין לא סגורים. נראה לי שרק בשבילי יעשו את השנה 465 ימים. 7 שנים טובות? נו טוב, אני אופטימית אני! מה עושה גנדי אצלך? האם הוא שינה דעתו בקשר לטרנספר או עדיין?

ro99

New member
כמובן שלהוולד למשפחה הנכונה זה מזל

זה נותן את כל הדברים ששום תכנית לתמיכה וכישורי חיים לא יכולה לתת. זה נותן בטחון, ידע פנימי של נוהגים וכל הדברים ה-implicit שגורמים לך להגיד את המילים הנכונות ולהתנהג בדיוק בצורה הצפוייה בכדי להתקדם בחיים, זה נותן מעט degrees of separation מהאנשים בעמדת הכוח שנחוצים לך, זה נותן peace of mind שאפילו אם תיפול אתה לא תתדרדר לתהום כי יש רשת בטחון לאנשים כמוך, ועוד מליון ואחד דברים. אי אפשר ללמד דברים כאלו. איפה ילמדו אותך את השאננות של רבים כל כך מהמעמדות הגבוהים בעלי כישורים בינוניים ומטה שבטוחים שיש בהם משהו מהותי נעלה, ולא מסוגלים בכלל לעכל את האפשרות של there but for the grace of god go I כשהם באים במגע עם אנשים במצב פחות אידיאלי משלהם? העניים שכן יוצאים מהמלכודת הם אלו עם הכישורים/אינטליגנציה יוצאי הדופן - אלו שאם היו נולדים למעמד גבוה יותר היו ה-mover and shakers של דור שלם. הקפיטליזם צריך את העניים בגלל שהוא זקוק למשהו שיעשה את העבודות השחורות מבלי לגזול יותר מדי כסף מהעשירים. בלי העניים אין לקפיטליזם רגל לעמוד עליו...

Noile

New member
OK

עכשיו התגובה שלך ממקודם יותר מובנת לי, אני ראיתי מזל יותר משהו כמו לוטו, בניגוד לנסיבות שאין לנו שליטה עליהן, כמו למי נולדנו ומה עושים אנשים אחרים מסביבנו וכו'

אין לי מושג

יכול מאוד שיש גורל והכל מוכתב מראש, אבל מאחר ואנחנו לא יכולים לדעת את התוצאה זה בעצם לא משנה בכלל. אפשר לחשוב על זה במישור הפילוסופי, אבל לא צריך להכנס לפאניקה ולשנות את דרך החיים. הרי אם באמת יש גורל, זה לא משנה. בגדול? לי לא נראה שיש דבר כזה.

למעלה