מה אתם אומרים?....

daniella1980

New member
זה דיון פתוח, אין לי בעיה

לקבל תגובות לתגובות שלי וכו', בעיני זה היופי בדיון ובעולם הוירטואלי - התחככויות של ראיות עולם. לפעמים אפילו ללמוד, להיות מושפעים, לתת מעצמך ולקחת מאחרים. לא ניטפלת אליך ספציפית, פשוט לא מסוגלת להסכים ולכן שואלת ומגיבה. אין בזה שום רע בעיני ולהעלב זה מיותר.

november76

New member
לא

לא הייתי הולכת ל זה. נכון, אתה לא חרא של בן אדם, אתה פשוט חרא.

b0redavid

New member
אינלי כוח לקרוא את כל ההודעה שלך...

או את התגובות, קיצ'ר תוותר על החברות כי לא נראה לי שאתה מוכן לזה עדיין - לך על יזיזות. שתהיה סגור על עצמך שאתה מחפש משהו רציני, ושההורמונים שלך לא ישלטו לך על המוח מצא חברה.

הזוייה

New member
תשמע,

אתה פשוט עדיין ילד קטן ומתלהב שהחצ'קונים שלו עדיין טריים ורק אתמול חווית קרי לילה ראשון. אף אחד פה לא משטרת המוסר חוץ מהמצפון שלך. כשמישהו לא יכול לספק את עצמו בזוגיות שהוא נמצא בה, אז הוא פונה החוצה לסיפוק הצרכים החסרים שלו. לו היית אוהב את חברה שלך לא היית הולך לדשא של השכנה ומבקש זעתר לפזר על הפיתה. אתה רוצה לגוון, לך תיקח דוקים במקום פאזל. תאכל אמבה במקום שוקולד למריחה. אל תגוון ברגשות של אנשים. אם אתה מחושב, מהונדס ונותרה בך עוד טיפת שכל, תסיט את המחשבות הזדוניות הללו ותתחיל להיות אנושי- אחד שמתחיל בגיל כזה, ככה בשביל הגיוון, העתיד שלו לא יהיה מזהיר כ"כ. אם אתה הרבה זמן עם חברה ולא טוב לך, היא לא עונה לצרכים שלך, תיפרד ממנה, אל תהייה אנוכי ותבגוד בה. עם יד על הלב אחרי שתגמור להיגעל מעצמך ועל המחשבות הללו, קח בחשבון, כי כשהיא תגלה אין כבר דרך חזרה.

אין כלכך מה להוסיף

את האמת שכמעט הכל נאמר אני יכולה להגיד מניסיון שנכון לפעמים זה שלא רואים את הבן זוג הקבוע בתדירות גבוהה זה בעסה אבל השאלה היא כמה אתה רוצה את הקשר הזה? כי אם אתה שלם עם הקשר אז אין מה לעשות לפעמים צריך להקריב השאלה כמה אתה רוצה את הקשר הזה וכמה מפריע לך שאין לך סקס כל יום? כי אין ספק שאם חברה שלך תדע את זה היא תעיף לך כאפה אז תחשוב טוב כדי שלא תאבד אותה

orange love

New member
זו בגידה.. אין מה לעשות

אני רואה את בן זוגי פעם בשבוע, לפעמים פעם בשבועיים (הצבא שלו...) והגעגועים רק מעצימים את האהבה והופכים את הסקס לטוב יותר. חוץ מזה כשחרמנים ולא יכולים להתראות אין כמו שיחת סקס טובה זה עם זו. אני יודעת שאני ובן זוגי אוהבים אחד את השני כל כך שאנחנו לא יכולים לחשוב על להיות עם מישהו אחר, גם אם הסקס הוא פעם בשבוע. כשיוצא לו לצאת הרבה הסקס הופך לשיגרה משהו רגיל, כשמתגעגעים קצת ורק מחכים לרגע שנוכל להיות ביחד, להתחבק, אז הסקס הוא פשוט מדהים. ואחרי הכל, הסקס הוא לא הכל בחיים. אני בטוחה שאתה יכול להתאפק, אם לא. תיפרד מחברה שלך ותהיה עם מי שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה. הבגידה היא דבר מכוער מידי

הולמס 30

New member
תבדוק את האופציות שלך

ואת עצמך לא כולם מונוגמיסטים - וגם להיות פוליגמיסט זה בסדר וגיוון עוד לא הרג אף אחד למעשה הסוגיה היא האם לשקר או לא - וזה כבר ענין של שלב בחיים ואתה יודע - בעיות שלא פותרים בסופו של דבר פותרות את עצמן

daniella1980

New member
זה בסדר כל עוד הצד השני

מסכים איתך - אף אחד לא אמר לו שהוא חיב להיות עם אישה אחת. העובדה היא ש**יש** לו חברה (וניחוש פרוע - היא לא בקטע) - ולכן כל אורח חיים שלהם נקבע על ידי שניהם ולא באופן חד צדדי. רוצה להיות "פוליגמיסט" ו"גיוון לא הרג אף אחד" (באמת חובה לגוון בגיל 18, אחרי כל שנות המין הרבות שלו, בטח כבר משעמם לו) - שיעשה את זה בכיף **לא** על חשבון בנאדם אחר. אני לא מבינה את העיוורון הזה בראייתך, כאילו שהיא אויר והוא צריך ללכת לפי ראות עיניו בלי להחשיב את דעותיה. מה שמפריע כאן הוא השקר והזיוף, לא הרצון להזדיין עם עוד אנשים. בקיצור הפתרון הוא לא לחגוג מאחורי גבה, אלא לעזוב אותה או למצוא מישהי פוליגימסטית כמוהו או להחליט מה הוא ומה חשוב לו יותר.

הולמס 30

New member
שום עיוורון

היכרות עם הטבע האנושי ארני מניח שכמו תמיד ההמלצה היא אחת משתיים: 1. תספר לה ותיפרדו 2. תהיה רק איתה ותישאר מתוסכל אז, זהו, שאלו אינן האפשרויות היחידות ואנו יכולים לשחק אותה גיבורים עד מחר. אמרו חז"ל "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" ואגב, כשנותנים "עצות בי"ס" למישהו למעשה אומרים לו: "אני את מצפוני ניקיתי - אתה תשבור את הראש". מאד היה קל לי לומר: "אני לא משקר לנשים וכולן יודעות שאינן היחידות אצלי (וגם אני לא היחיד אצל רובן) אז תעשה כמוני" ואם הייתי אומר את זה זה היה אפילו נכון. אלא מה? שזה נכון בשלוש ומשהו השנים האחרונות והייתי גם במקומות אחרים - וגיליתי שלא הכל שחור ולבן.

daniella1980

New member
יש אפשרות 3

אל תיכנס לזה בכלל (לזוגיות) וגם אפשרות 4 תמצא מישהי שמתאימה לך. וגם 5, מי אמר שבכלל הוא נועד להיות פוליגמיסט, הוא בסך הכל בן 18, סקרן, חסר נסיון רוצה לטעום את העולם. זה בדיוק מה שאני רציתי בגיל הזה ולכן לא החזקתי בחבר לאורך זמן (פתרון מדהים לא?). אני לא בטוחה שעוד 10 שנים הוא יחשוב באותה דרך, ואולי הוא יאהב מישהי המון ויסתפק בזה. וכן, אני בעד לא לשקר לאף אחת באופן גורף, אבל אני מסכימה שיש מקרים מאוד מאוד אפורים שקשה לשפוט ואין אפילו זכות, יחד עם זאת אני משוכנעת שבמקרה זה של ילד צעיר וחסר נסיון של ממש, לא זה המקרה בו אפשר לומר שיש הצדקה לקיים אורח חיים כפול, נו באמת. אפילו לא ברור כמה החברה חשובה לו ואהבת חייו ששווה לשמור עליה בכל מחיר.

ohadz

New member
בטוח שהוא לא יודע מה זה מונוגמיסט

אז פוליגמיסט?

daniella1980

New member
חחח לא יפה, אבל זה מתאים לרוח

הדברים שלי בעצם. בחור צעיר וסקרן, תנו לו לחיות את חייו בלי להכניס לו רעיונות לראש. לגבי ערכים, הוא בכל זאת מספיק בוגר כדי לדעת בגידה ושקר מה הם.

חופ שיה

New member
למה לא להכניס לו רעיונות לראש ?

הרי אם נכתיב לו שהוא חייב להיות מונוגמיסט או שיש רק מערכות יחסים מונוגמיסטיות אז אנחנו בעצם מעצבים את צורת החשיבה שלו, אבל אם אנחנו אומרים לו שיש מונוגמיסטים ויש פולוגמיסטים , אנחנו משאירים בידיו את הבחירה או לפחות את הידיעה ששני מצבים אלו קיימים ויכולים להתקיים בכל חברה בתנאי שהם לא "דורכים" על אנשים אחרים- ושוב הגענו לתיאום הציפיות שצריך להתבצע בכל תחילת מערכת יחסים.

daniella1980

New member
לא אמרתי להכתיב לו כלום

עדיין ערכים הם דבר אונבירסלי, ומונוגומיסט או פוליגימיסט לא קשורים לשקרן או בוגד - אפשר להיות פוליגמיסט בלי לבגוד. איפה ראית שאמרתי לו לא לגוון במין ובפרטנריות? להפך, אמרתי לו שיבחר ויעשה את זה וכך עשיתי בעצמי בגילו, זה בכלל לא קשור לבגידות ושקרים. בזה אני אומרת בפה מלא: לא.

חופ שיה

New member
אני התייחסתי

רק למשפט הזה : תנו לו לחיות את חייו בלי להכניס לו רעיונות לראש." , שהגיע בהקשר לתת שיחה שנוצרה פה על עניין מונוגומיסטיות ופולוגמיסטיות ולא לרצון שלו לבגוד.

daniella1980

New member
אז אני מקווה שירדת לסוף דעתי.

ברגע שאתה פוליגמיסט מאחורי הגב של אדם אחר וללא הסכמתו - אתה הופך לבוגד.

למעלה