מה אתם אומרים?....

אח שלך

New member
מה אתם אומרים?....

אני רואה את חברה שלי רק בסופי שבוע........ עכשיו לפעמים כמו היום יש מצב שאני חרמן בטירוף......... עכשיו יש לי ידידה שפעם היה לנו קטע ואני יודע שאם אני הולך אליה אנחנו עושים את זה רק בשביל הכיף אין בינינו שום רגשות או משהו.....ואני יודע שזה רק בינינו......ואני מתחיל לחשוב עליה רק שאני חרמן... עכשיו זה לא שאני לא אוהב את חברה שלי אבל לא יודע אם יד על הלב עם הייתם יכולים פעם ב.. לגוון קצת ולהיות אם מישהי אחרת בשקט לא בכוונה לבגוד או לגרום רע למישהו.....ובמיוחד שאתם הרבה זמן אם אותה חברה...??? הייתם הולכים על זה??? השאלה גם לבנות אבל תעשו טובה ואל תענו אתה חרא של בן אדם כי זה ממש ממש לא המיקרה הזה.... ובמיוחד לפעמים ניראה לי שאולי זה יכול רק לעזור??

daniella1980

New member
רק דבר אחד יכול לענות לך על זה

אם חברה שלך היתה יודעת מזה היא הייתה מרוצה ושמחה או מעיפה אותך בבעיטה עדיף הישר לזין הלא מסופק שלך? אני מנחשת את התשובה, ולכן אם תעשה את זה אתה ***חרא של בנאדם*** (ותספיק לחפש צידוקים עלובים ותירוצים "זה ממש לא המקרה" אלק, כן ברור אתה יצור טהור ומקסים שרק רוצה לבגוד בחברה שלו ובא לקבל אישור) וזה לא הקטע המיני שהופך אותך לכזה (זכותו של אדם לחלום על גיוון מיני) זה הקטע של לשקר וללכת מאחורי הגב ולהיות מזויף חסר מצפון ולהסתכן בפגיעה עצומה בבנאדם אחר - כי תמיד יש סיכוי שהיא תגלה (איך אתה יכול לחיות עם עצמך במצב כזה אני לא יודעת, כנראה שאנחנו בנויים אחרת ואתה חסר לב). בא לך לגוון חמוד מסכן שלי? תעזוב אותה, ואל תהיה אגואיסט שחושב רק על הזין שלו והסיפוק שלו והגיוון שלו והגוף שלו (פשוט אגואיזם טהור ומרתיח). אם אתה מסוגל לחשוב על זה בכלל, אני בעד שתעשה טובה למסכנה לה אתה קורא חברה (היא באמת מצטערת שאתה רואה אותה "רק" בסופי שבוע, זו באמת סיבה מצויינת לבגידה, תירוץ עלוב כזה עוד לא שמעתי) ותעזוב אותה עכשיו.

mayhema altar

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo31.gif

לא בכוונה לבגוד או לגרום רע"""- אז מה זה בדיוק אם לא בגידה.. אתה אפילו חושב ושוקל את זה.. זה הרי לא יכול לקרות לעולם בטעות.!! בכלל.. אם תבגוד בה, רק כי "אני חרמן.. " ולא יותר מזה- זה הכי גרוע.. כי אין שום סיבה אמיתית, אין בעייתיות.. תנתק מיד את הקשר שלך עם הידידה הזו! נראה לי אתה סתם ערס בן 18. לפחות ככה אתה מתנהג..

אני אגיד לך את דעתי

אתה חרא של בן אדם. עכשיו, אני אסביר לך למה. עכשיו, כשיש חברה נשארים נאמנים, במיוחד אם הסיבה (המטופשת שלך) היא שאתה פשוט לא רואה אותה מספיק. עכשיו, אתה בעצמך יודע שאתה חרא של בן אדם, אחרת לא היית כותב כאן, כי היית שלם עם עצמך. עכשיו, לבקש כאן אישור לבגידה זה דפוק, ואולי עדיף שתלך לפורום בוגדים (יש כזה, לא?) עכשיו, אם אתה חרמן, תעשה ביד, אל תלך לזיין מהצד ותגיד- לא בכוונה לבגוד. בכלל, שמת לב מה אתה כותב??? איזה משפט זה- "לגוון קצת ולהיות עם מישהי אחרת בשקט לא בכוונה לבגוד או לגרום רע" ? תן לי להסביר, המשפט הזה הוא לא הגיוני בעליל- לגוון ע"י זיון מישהי מהצד=פירושו לבגוד=פירושו לגרום רע אז תעשה טובה לחברה שלך, שאתה כ"כ אוהב ונמצא איתה הרבה זמן- תעזוב אותה. עכשיו.

redrider

New member
חתלתולה איזה עצבנית את

אל תשכחי שאם יש רצון זה כבר בגידה.

אגב, הסיבה שנתת היא באמת אחת

המטופשות ששמעתי בחיים שלי. מילא תגיד- אשתי מכה אותי, לא נותנת לי גט, אני עגון כבר 5 שנים ורוצה להתחתן עם מישהי אחרת, אז נגיד שבסדר. אבל לבגוד כי אתה חרמן? WTF? קראת שוב את ההודעה לפני שעשית- שלח? כי נראה לי שהיית מתחרט...

ממה שאתה מספר נראה שזה פתרון

למצב בו אתה מצד אחד רואה את חברתך לעיתים רחוקות ומאוד חרמן. האם מקובל עלייך מצב בו אתה חולה ולא יכול לספק אותה והיא מוצאית לה מישהו רק בשביל ריגושים? אם התשובה על זה היא כן, אז אחלה.

daniella1980

New member
בלי לשאול לדעתה?

כלומר, נניח ו**הוא** בסדר עם המצב ההפוך (קשה לי להאמין, אבל נניח), האם זה מספיק כדי לעשות את זה? זה כמו להגיד שאם "לא אכפת לו" שהיא תזדיין כל יום עם מישהו אחר - למרות שברור שהיא לא באמת תעשה את זה, אז "מותר" לו להזדיין כל יום עם מישהי אחרת. איזה מין צידוק עצמי עלוב זה??

הטיעונים כאן הם מהמקום המוסרי.

מהמקום של הנבגד. זה לא מעניין אותי כרגע. אני נותנת כאן התחלה למחשבה אמפטית. מה את נתת? הטפות מוסר של מחנכת בכיתה ג'. לאן זה קידם אותו?

daniella1980

New member
ברור, עדיף להתעלם מהפאן המוסרי.

אני לא מנסה לקדם אף אחד, ציינתי את דעתי וראיית עולמי, הוא שאל וקיבל מנעד תשובות וראיות עולם.

אז למה את נטפלת לתגובה שהיא

אחרת? הרי את בעצמך מדברת על מנעד. אני לא ביקשתי את דעתך על התגובה שלי. הוא ביקש דעה, כתבת אותה, הניחי בבקשה לתגובה קצת אחרת ולמטרה שונה משלך להיות בשקט תלויה כאן.

למעלה