מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים?

טוב, אז אחרי שנה הוא מרגיש ששלוש פעמים בשבוע לראות אותם זה לא מספיק והוא רוצה שתהיה משמורת משותפת ושהם יתחלקו בין הבתים שלו ושל אשתו החדשה ושלושת ילדיה לבין הבית שלנו.שבוע שבוע כמו טבחים. לי זה לא נראה , ואני יודעת שצריך לפתוח הסכם בשביל זה אבל לא מרגישה שיש לי מספיק נימוקים הגיניים גם כדי לשכנע את הבת הגדולה (שמשפיעה על הקטנה) שחושבת שבסך הכל השד לא נורא כל כך.......... מה אתם אומרים?

my sunshine

New member
את אינך מרגישה שיש לך מספיק

נימוקים הגיוניים מהסיבה הפשוטה: אין. משמורת משותפת יכולה להיות טובה למי? - לילדים
ועליהם את צריכה לחשוב
נקודה. ומדוע לא
הם יראו את אביהם יותר, תהיה להם תחושה של שיתוף, שההורים מגדלים אותם יחד. מדוע לא? עכשיו תשאלי את עצמך, מדוע באמת אינך רוצה
מפחדת שיהיה טוב מדי? מפחדת מחוסר שליטה? תשלומי המזונות ? מה בדיוק מפריע לך. כי לי נראה שרק טובת הילדים צריכה להיות כנגד עיניכם.

במשמורת משותפת מעבר לטובת הילדים

צריכה להיות נכונות של שני ההורים ושיתוף פעולה מלא ביניהם. לא כולם מסוגלים לזאת. במשמורת משותפת על 2 ההורים להיות בקשר רציף האחד עם השני בכל מה שקשור לילדים... וקשר טוב למדי. יכול להיות שהקשר בין הכותבת ולבין הגרוש שלה לא מאפשר כזו משמורת. כמובן שאפשר לשנות את רמת היחסים ע"מ שיהיה הכי טוב לילדים אבל לזה כמו שאומרים: לטנגו צריך 2...

t o t a l

New member
האמת היא שגם במשמורת לא משותפת

אם חושבים על טובת הילדים צריך שיהיה: "נכונות של שני ההורים ושיתוף פעולה מלא ביניהם"

my sunshine

New member
נכון, וצדק גם טוטאל. בכל מקרה

אנו צריכים לחשוב על טובת הילדים. כעת המצב שהיא עומדת בפניו הוא שהאב הציע הצעה, הבת הגדולה מעונינת, האם אינה מרגישה שיש לה נימוקים הגיוניים, אז
אולי מה שנשאר זה קצת רצון טוב, לחשוב באמת על טובת הילדים ולנסות משהו אחר, טוב יותר
בבסיסו, זה מה שהצעתי תוך כדי כך שתנסה האם לבחון את תגובותיה ואת הסיבות האמיתיות למדוע היא איננה מוצאת סיבות הגיוניות [על דרך השלילה] אולי משם היא תבין מה מציק לה והדרך לקבל את זה תהיה קלה יותר. ושוב, אם כולנו היינו מבינים שטובת ילדינו קודמת לכל - לא היה טוב יותר

קראתי קצת בעקבות ההודעה הזו על

משמורת משותפת. באחת הכתבות היה כתוב שמשמורת משותפת ללא שיתוף פעולה מלא בין ההורים לא יצליח לעולם. הורים שהתקשורת ביניהם לקויה - לא יוכלו לקיים משמורת שכזו. לפני שניגשים למשמורת משותפת שני ההורים צריכים להבין מה המשמעות של המשמורת.

d a n i e l s 5

New member
ומה שקורה עכשיו...

3 פעמים בשבוע זה לא חצי חצי, זה לא שיתוף מלא? כמו שאמרה ציפיטפטת בשביל משמורת משותפת צריך קודם כל שאתם תהיו שותפים להחלטה ואחר כך למעשה. שבוע , שבוע זה נראה לי לא נכון....כלומר לא לראות את הילדים שבוע שלם (בזמן שלהם איתו או איתך) לא נותן לי תחושה של שיתוף. שיתוף (בעיני) זה להיות מעורבים בחיי היומיום כל יום ....עם חלוקת ימים הגיונית.

הערה

לגבי מערכת היחסים שצריכה להיות באמת טובה מאד וכרגע זה בעייתי. לגבי פגישות הוא מסכים שייארו הסדרי הראייה ובשבוע שהם אצלו אני אבוא לקחת אותם 3 פעמים לכמה שעות. כך שאין נתק מוחלט. ובכל זאת נראה לי שצריך שלילדים יהיה בסיס אחד מקום בטוח וקבוע אחד...........

d a n i e l s 5

New member
אני להבדיל ממך

לא מקבלת את המושג הזה "בסיס אחד" ברגע שהתגרשנו יש לילדים שלנו (נרצה או לא נרצה) שני בסיסים והם (הילדים) מתנהלים בין לבין, ולזה אני קוראת "2 בתים וגעגוע" . לכן אני שוב אומרת הבסיס לשיתוף אמיתי צריך לבוא מכם במשותף לא יכול להיות שיתוף כשאת מציינת ש"הוא רוצה" "הוא אומר" ה-ו-א זה לא א-ת-ם, ושיתוף הוא א-ת-ם או "אנחנו רוצים". כל הכתובים שלך מראים שאת דפנטלי לא מוכנה לשיתוף מהסוג הזה.

פןחדת מהמחיר

שהילדים ישלמו אם זה לא יצליח...... אם מסיבה כלשהיא הוא יחליט לחזור למה שהיה קודם הרי ילדים זה לא שק תפ"א שאפשר להעביר ממקום למקום לא???????

אפשר עוד?????

תודה לכל מי שהתייחס ...... אני אשמח לשמוע עוד תגובות....... ואני באמת חושבת שיש כאן מחירים שמשום אף אחד לא התייחס אליהם...... הניתוק שלהם מסביבת החברים שלהם...... ההתארגנות והתחושה שהם על מזוודות כל הזמן..... לא מרגישה שזה הצעד הנכון

למעלה