מה אתם אומרים?...

cyb3rmaniak

New member
מה אתם אומרים?...

לפני שאלתי ביקשתי עצות על איך אפשר לצבוע גלשן... היה לי קצת זמן פנוי. הוא היה צהוב ומגעיל לפני שהתחלתי. צילמתי אותו לפני ובזמן שצבעתי, אבל אין לי כאן עכשיו את התמונות... אני אשים אחת מחר. מה אתם אומרים? איך יצא?

cyb3rmaniak

New member
ספריי וטושים על בסיס אלכוהול.

thanx. צבעתי את החלקים של הלהבות בספריי אדום (4 שכבות). אחרי זה כיסיתי במסקינג טייפ וציירתי עליו להבות עם עפרון. חתכתי עם סכין יפני ככה שרק הלהבות ישארו וצבעתי את הכל בספריי שחור (4 שכבות). הסרתי את המסקינג טייפ ותיקנתי פאשלות קטנות עם טוש שחור לא מחיק. את הלהבות השחורות ליד האסטרודק ואת כל מהשמסביב לאסטרודק צבעתי עם טוש שחור לא מחיק.

W u t a n g

New member
יפה לאללה

כדאי לך לעבור על כל הצביעה עם שכבה דקה של פוליאסטר. פשוט תכין תערובת פוליאסטר ותעבור על כל הצביעה עם מברשת רכה, זה לא יוסיף לגלשן משקל וישמור לך על הצביעה. נשמע כאילו השקעת הרבה.. אז עדיף שתעבור על זה שישמר כמה שיותר זמן.

cyb3rmaniak

New member
האמת שלא ציפיתי שזה יצא...

אני מתכוון לקנות גלשן חדש, אז כבר החלטתי להסתכן עם הגלשן המעפן שלי (אין מצב שאני מוכר אותו במצב שבו הוא נמצא). ותודה תודה על התגובות. התכנון זה להתחיל להתעסק עם זה ברצינות... לקנות Aurbrush ולהתחיל ללמוד לעשות את זה בצורה מקצועית יותר. פוליאסטר?... הוא שקוף גם כשהוא מתקשה? פשוט לקנות באיזה חנות לחומרי בניין? לא משנה איזה סוג?

W u t a n g

New member
פוליאסטר

אני קונה פוליאסטר בחנות לחומרי בניין שנקראת זייפר.. אני דיי בטוח שבכל חנות בניין יש פוליאסטר. הפוליאסטר שאני משתמש בו הוא שקוף.. זה בא בכמות של ליטר פוליאסטר ואיזה 50 מ"ל מקשה לפוליאטסר. האריזה ירוקה ופשוט כתוב על זה פוליאסטר בעברית...

ILANA360

New member
ואייייי

עצבניייייי שחור מה שרציתיייייי כמה יקחו לי על כזה במיפעל???

cyb3rmaniak

New member
מישהו מכיר חנויות שצובעות גלשנים?..

כי חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי.

cyb3rmaniak

New member
יצאתי איתו לים.

פצצה!!! הוא אפילו יותר יציב ממה שהוא היה לפני זה! נראה לי שהצבע סתם כמה פיצוצים =) בכל מקרה, שום דבר לא התקלף, שום דבר לא נדבק לבגד ים או לעור והגלשן מתנהג ממש ממש סבבה.

souliokantor

New member
גבר נפתח מפעל חדש של גלשנים!!!!

coin surfboards... אם אתה מעוניין באיזה שהוא ציור מטורף או צביעה מטורפת כדיי לך ללכת לשם יש להם צייר משהו טוב יותר טוב מהציורים של לוסט וגם מחירים נוחים אם אתה רוצה פרטים על המקום דבר איתי פה...המקום עדיין בחיתוליו אבל משהו ליגה

cyb3rmaniak

New member
אני בכיף אבדוק את זה...יש לך פרטים?

אתר אינטרנט? כתובת?... אם יש לך מס' טלפון שלח לי במסר אישי...

Wliran

New member
כן כנס

www.section.co.il יש שם תמונות וכל מה שאת צריך אם אתה צריך עוד משהו תשלח לי מסר

Wliran

New member
ת"א רחוב אילת 5 פינת שדרות ירושלים

ליד החוף המערבי

ILANA360

New member
אבל אני מחיפה..

אין מצב אני עושה הזמנה של איזה ציור??יעני על גלשן שיש לי כבר