מה אתם אומרים?

זרזר85

New member
מה אתם אומרים?

שלום לאנשי הקהילה הנכבדים. קודם כל התרשמתי מאד מהרמה פה. היו ברוכים. ולנושא שלעמנו התכנסתי. אני בחור בשנות השלושים לחיי, יש לי מערכת יחסים זוגית נפלאה עם האשה אותה אני אוהב ואני מאושר יותר מאי-פעם. אבל עדיין הפנטזיה של יחסי שליטה (כאשר אני הסאב - ככה קוראים לזה) מטרידה את מנוחתי. האשה שאיתי מאד פתוחה להצעות אבל אני מרגיש שאיתה זה לא העניין. ובעצם מה שאני חושש ממנו הוא שהפגישה עם מלכה כלשהי עלולה לפגוע במה שיש לי ביד. בעצם השאלה היותר תאורטית היא האם מדובר בחיים כפולים? והאם יש קשר ביניהם?האם יש השפעה בין כאן לכאן? האם מישהו מכם מנהל יחסים רגילים וגם יחסי שליטה? ואם כן איך זה הולך? אני מקווה שלא הטרדתי אתכם יותר מדי. תודה

לפני הכל, ברוכבא ../images/Emo140.gif

יש קפה ולפחות חמישה סוגי תה, עוגיות יהיו (רבאק .. שש וחצי בבוקר..) וגם שי צנוע אשלח מאוחר יותר. לשאלתך - אתה מגדיר את הקשר הזוגי שלך כ"מערכת זוגית נפלאה עם אישה שאתה אוהב". נהדר. זו התחלה מצוינת. כשיש מערכת זוגית טובה ויש פתיחות, אפשר לדבר על הכל. אל תתייאש, למד את בת זוגך מה אתה באמת אוהב. אל תגיד לה "הנה אל תעשי את זה כך, ההיא עושה את זה טוב ממך" אלא נסה למצוא סיפורים ברשת, תמונות, אולי סרטים - כאלו שמתארים בדיוק את מה שאתה מחפש. כשתמצא, הראה לה והגד משהו כמו "ואו תראי מה מצאתי.. בא לך לנסות לעשות את זה?" כך תוכל לראות אם יש את זה בינכם. אם כן, אתה יכול להיות מאושר. אבל אתה שואל מה אם לא - אז כאן זו כבר הבחירה שלך. אני יכולה לספר מהניסיון שלי שחייתי לא מעט זמן חיים כפולים. הבעל שלי מעולם לא הבין את הצורך שלי בשליטה של מאסטר ולכן מצאתי לי השלמה בחוץ. הוא ידע אבל העדיף להתעלם. בקשר שיש לי היום עם המאסטר שלי אנחנו חיים 24/7 ומנהלים קשר זוגי מלא לכל דבר, יש לנו גם יחסי מין רגילים - כלומר ווניליים - וכמובן גם יחסים בדסמים. אתה לא מטריד כלל ואנא אל תהסס לשאול שאלות. בהצלחה בכל מה שתחליט לעשות.

למעלה