מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים?

כמו שכתבתי למטה נרשמתי לשנקר, ואני מתלבטת בקשר לכמה ציורים שעשיתי במחשב. אני לא מבינה בכלל בציור במחשב, גיליתי את זה לאחרונה ואני די מתלהבת אבל נראה לי שהשירבוטים שאני עושה הם ברמה נמוכה מדי בשביל להכניס את זה לתיק עבודות. אז לכל מי שמבין בתיק עבודות, בציור במחשב, בבחינות הכניסה לשנקר, ובכלל בחיים עצמם, תעיפו מבט ותגידו לי מה אתם אומרים. אה, ולא לפחד להיות ישירים, יש לי מספיק ביטחון עצמי...

אני אהבתי את השירבוט הראשון

, מזכיר את הרטרו.יפה . אני לא יודעת בקשר להכניס את זה לתיק עבודות -תשאלי את יפעת (פפריקה ) היא בטוח תוכל לעזור . אחלה רעיונות , בכל מקרה תמשיכי לעשות , אני בעד !!!

יש לך את זה!!!!!../images/Emo24.gif

אם אלה השירבוטים הראשונים שלך, אין לי ספק שאת בעניינים דובשניה... אז ככה, זה נראה לי סדרת איורים מצויינת.תערכי את זה יפה על הנייר. כדאי שתוסיפי עוד משהו,אגב, לאיזה מח' את?עיצוב גרפי? אולי תנסי משהו עם מסר ברור?!מעבר להיותו נעים לעיניים ..שזה גם נחמד, אבל אין לי ספק שתגיעי רחוק... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

תודה...../images/Emo9.gif

תודה יפעת, אומנם יש לי ביטחון עצמי, אבל את יודעת איך זה, אנחנו תמיד זקוקים לאישורים על מה שאנחנו חושבים על עצמנו....

כן, אני יודעת....../images/Emo9.gif

אבל, תמשיכי עם מה שאת מאמינה בו,זה אחלה! עוד ינסו רבות לשנות את דעתך ו/או להפחית בערכך,פשוט תמשיכי,כנגד כל הסיכויים וזה הניצחון האמיתי!!! יפעת

shafan8r

New member
well the computer is the way to go

but u have still a lot to try what program are u using? try first drawing by hand and then work on it on the computer as for your sketches try working on the font for each drawing its important also

צודק!!

תנסי באמת לשחק עם הפונטים,שזה סוג הכתב שבוחרים להשתמש. גם לזה יש משמעות וזה יכול להביע מסרים שונים. יפעת שגב מנהלת הפורום

בדיוק הבעיה!

אז זהו,שאני משתמשת בPAINT הכי ישן, לא הצלחתי למצוא תוכנה נורמלית יותר להורדה, אשמח להכוונות...

כמובן..

פוטושופ ופריהנד- התוכנות הכי טובות לעיצוב גרפי. בהצלחה, יפעת שגב פפריקה

למעלה