מה אתם אומרים.....?

דוסית1

New member
מה אתם אומרים.....?

בשבוע האחרון התחיל להתרקם במוחי רעיון שיוכל להשביח את הנכתב בפורום ויוסיף פן נוסף לצביונו החרדי. ובכן, בכל שבוע נתרכז בגדול אחד בישראל ונסכם יחד מה שאנחנו יודעים עליו שזה אומר שנת לידה- פטירה, עיר מגורים, תפקיד בקהילה, ולסיום נשרשר סיפורים ועובדות מחייו. לדעתי זה עשוי להוסיף הרבה לאינטליגנציה של כולנו ובכלל ליר"ש וכו`. אז מה אתם אומרים?? (וכן אם יש למישהו רעיון מקורי לשם עבור השרשור נקבל בשמחה את ההצעה המתאימה והמיוחדת...)

רעיונות יצירתיים...

מתקבלים תמיד בברכה, אך אני יודע מה יקרה, זה ירצה קווים לדמותו של הרב מאונגרישר, וזה ירצה קווים לדמותה של גולדה מאיר, כך שאין לדבר סוף.

דוסית1

New member
כל שבוע נבחר גדול אחר.....

אני סומכת על מישהו מהמבוגרים שיחליט על זה כבר...

שיSY

New member
רעיון!

אבל על איזה רבנים? מהדור האחרון או מהדורות הקודמים? ומי יחליט כל יום איזה רב? אבל הרעיון יפה, מי יתן שנעלה אפי` קצת ביר"ש.

דוסית1

New member
נדמה לי שפעם בשבוע זה יותר טוב...

גם כדי להגיע לכמה שיותר עובדות על הגדול המדובר וגם כי זה קצת צפוף כל יום. ובקשר למי יחליט, אולי נדבר על איזה רב שיום פטירתו חל באותו שבוע....

דוסית1

New member
צודק....

הייתי צריכה לענות על ראשון ראשון... לא נראה לי שכ"כ משנה על איזה רבנים, העיקר שיהיה הרבה מה ללמוד מהם...

../images/Emo36.gif היזהרו בכבוד חברכם../images/Emo26.gif

יהי כבוד חברך חביב עלייך משלך "איזהו מכובד?המכבד את הבריות" "היזהרו בכבוד חברכם..." אויי אויי אוי לנו מיום הדין....

שיSY

New member
נו... דוסית!

מה עם הרעיון הזה? נשכח וצלל בעומק הפורום? העלתי אותו...

למעלה