מה אתם אומרים???

AbraCadabrA

New member
מה אתם אומרים???

אני לא יודע אם לצחוק או לא לצחוק כאילו דה טוב תיקראו ונמשיך בדיון האם זה יתרום למותג ואם לא למה

yos3221

New member
אולי זה יכול לתרום ..

אולי זה יכול לתרום למותג של חטיפים: אורפז אוחיון: "החטיף הזה חוטף אותי למחוזות רחוקים"...

היה ברור שמישהו "יחטוף" אותם

מעבר לכותרת מעפנה בהודעה בפורום, אני מקווה שהפרסומת לא תעשה שימוש במשחק המילים המתבקש הזה... בקשר לתרומה למותג, קשה להגיד עכשיו מה זה יעשה לו. צריך לראות איזה שימוש יעשו איתם. כרגע, החיבור לחברת טיולים הוא נכון ומתבקש (למרות שניתן היה לעשות גם חיבור יותר קריאטיבי לחברות אחרות). מעבר לזה, יצירת בולטות זה כבר עשה להם (למרות שאיזה מן יחסי ציבור אלו כשלא פרסמו את שם החברה המדוברת?). עובדה שהם זכו לאייטם עוד לפני שהקמפיין יצא לעולם. מתי שבפעם האחרונה שמעת או התעניינת בקמפיין של חברת טיולים?

johny_abola

New member
אז ככה

אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל בסרטון שהחוטפים שחררו, שבו ראו לראשונה את החטופים, היה אפשר לראות את אחד מהם, נראה לי אורפז, או איך שקוראים לו, שותה קפה שחור ואומר למצלמה: "אמא, אני מחכה לנס", ומתכוון לנס קפה שאמא שלו מכינה לו תמיד בבית. כשהם שוחררו, אמא שלו הופיעה בטלוויזיה ואמרה שדבר ראשון שהיא מביאה לו בפגישת האיחוד שלהם זה "נס קפה של עלית, כמו שהוא אוהב. הנס קפה הכי טוב", ולכן עלית יכולה לעשות פרסומת תדמיתית סופר-מרגשת, בנוסח של 100 ימים אורפז חיכה לנס הקפה של עלית, כולל צילומים של אמא שלו בוכה והפגישה המרגשת ביניהם. או אולי 013 עם "מישהו חטוף מחכה שתתקשר אליו"? סתם...

AbraCadabrA

New member
מי שמכיר

ומי שטייל באיזור "סיירה נוודה" המקום בו הם נחטפו יודע שחוץ מביש מזל צריך גם שתהיה נווט ותרמילאי די מאפן כדי שתיפול בשבי. כי יש איזורים ספציפים {כגון איזור גידול עלי הקוקה\מריחואנה} שאליהם כולם יודעים שלא כדי לך להגיע בגלל שהם בשליטה ביטחונית נקרא לזה, של הגרילה. אז דוגמא לתרמילאים טובים הם לא

למעלה