מה אתם אומרים?

shirani2

New member
מה אתם אומרים?

אני משוחררת כבר חודש וחצי (השתחררתי ביחידה), ביום השחרור שלי תעודת השחרור עוד לא הגיעה מהבקו"ם. הם הבטיחו שישלחו לי אותה בדואר ברגע שתגיע...וכמובן ששום דבר לא הגיע, ניסיתי להתקשר שוב ושוב... ואז אמרו ששלחו, וכי עליהם להוציא העתק מהשלישות הראשית. חיכיתי שבועיים שלושה ושוב פניתי אליהם. ועדיין כלום. השאלה שלי אם למישהו קרה מקרה כזה. אני פשוט חייבת את התעודה כדי לחתום בלשכה, בלי התעודה זה פשוט בלתי אפשרי. מה לעשות?

ע1982

New member
תעודת שחרור

לי קרה בדיוק אותו דבר. גם אני השתחררתי ביחידה,רק שאצלי השלישה פשוט שכחה לתת לי את התעודה כשהשתחררתי. במשך שבועיים(!!) הייתי מתקשרת כל יום לשלישות ומנדנדת להם שישלחו לי את התעודה. כמובן שהם מרחו אותי שוב ושוב. מה שעשיתי בסופו של דבר,אחרי שכבר התייאשתי,ביקשתי מחברה שלי שתיקח את התעודה אליה הבייתה ותשלח לי אותה בדואר רגיל.וכמובן שקיבלתי ככה את התעודה (סוף סוף!כי כבר התחלתי ממש להתייאש..:).העניין הוא שאני שירתתי ביחידה דיי קטנה ולא הייתה שם בעיה שאחת הבנות תיקח את התעודה בשבילי. מקווה שיכולתי לעזור! ..ובהצלחה!

למען האמת,זה די לא הגיוני שתעודת

השחרור שלך לא הייתה ביחידה בזמן שאת השתחררת. את אמורה לקבל אותה ואז להתשחרר. וכמו שזאת שמעליי אמרה תנג'סי להם כל יום עד שהם ישלחו לך את זה.

shirani2

New member
הבעיה שתעודת השחרור שלי גם לא

ביחידה עכשיו הם אומרים שהם שלחו לי אותה בדואר. לפני חודש כשדיברתי איתם הם אמרו שיוציאו העתק מהשלישות הראשית, אבל ההעתק עדיין לא הגיע אפילו ליחידה. השאלה אם יש דרך לעקוף את כל זה או משהו.

אולי תבקשי שוב שישלחו לך העתק?

אולי תתקשרי את לבקו"ם או משהו ותבקשי? אין לי מה להציע לך,אני הייתי בבסיס שלי רכא"ית ולא ניתקלתי אף פעם בכזה טימטום מצד משרד השלישות. למה שלא תנסי לדבר עם המפקדת שלך? אולי היא תוכל לעזור..?

shirani2

New member
קצת יותר מחודש...

ועדיין לא קיבתי תעודת שחרור. אין לי מושג איך הצבא הזה עובד... אוף!

gig19

New member
היייייי

אני הייתי אומרת שאי אפשר לסמוך על המערכת הצבאית ואם את רוצה שדברים יזוזו את צריכה לעשות הכל בעצמך... גם אני השתחררתי ביחידה לפני 3 שבועות ולא היתה בעיה עם התעודה אבל אני ביקשתי מהמפקדים שלי שייכתבו לי מכתב המלצה למקומות עבודה וכבר חודשיי אני רצה אחריהם ולא מזיז להם כלום כל המפקדים בצבא חיים בסרט הם בכלל לא התבגרו אולי בגלל זה הכל הולך לאט באדמינסטרציה אין לשום דבר נגד הלוחמים לפחות הם עושים את העבודה שלהם אבל אדמינסטרציה לצבא יש ללמוד הרבה

Big Air

New member
מה זה בדיוק תעודת שחרור?

אני קיבלתי תעודת הערכה מהמפקד שלי וטופס שרשום בו העיסוק שלי בצבא. יש עוד משהו חוץ משני אלה?

shirani2

New member
נכון../images/Emo8.gif

היום באמת התקשרתי לקצין העיר. ואמרו שניתן להוציא גם שם את התעודה. תודה לכל מי שניסה לעזור...

הפיתרון בידי---תתקשרי למספר הזה

03-7379500 במענה הקולי תקישי למדור שחרורים והם ישלחו לך הביתה תעודה מקורית. בהצלחה.

למעלה