מה אתם אומרים......

S k a z i

New member
מה אתם אומרים......

חבר שלי נוסע לארה''ב מחר ואני מתלבט אם לבקש ממנו לקנות לי את הדיסקים הישנים של בלינק- אנמה אוף דה סטייט ודוד ראנץ' ואת הדיסקים הפחות מוכרים שלהם בודהה וצ'שמיר קאט למי שיש את הדיסקים האלו מה אתם אומרים כדאי לי לקנות הדיסקים שווים? ועוד דבר כמה יעלה לי כל העסק בערך?

אם הוא כבר נוסע

שיקנה לך את בודהה...כי את צ'שיר, אנמה ודוד ראנץ' אפשר להשיג בארץ....!!!!

shiepki

New member
לא בדיוק

אם אני לא טועה יש בבודהה 8 שירים שאין בצ'שייר (מתוך 14)

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני לא יודעת בדיוק כמה שירים יש בבודהה שאין בצ'שיר אבל נראה לי שהגירסאות קצת שונות.. אני אישית הייתי מעדיפה שיקנו לי את בודהה למרות שיש שירים דומים...!

S k a z i

New member
נראה לי אני יקנה את בודהה ואת...

השאר בארץ............ כמה עולים הדיסקים הישנים של בלינק בארץ ובאיזה חנויות אפשר להשיג אותם?

R E D E V I L

New member
יש שם

אותם שירים, ויש שם גם שירים שונים אבל השירים שאותו דבר שונים בגרסה, יעני זה לא אותו שיר ששמו בשני דיסקים, זה אותו שיר שהוקלט פעמיים לכל דיסק. ושמים לב, יש הבדל גדול.

PinD

New member
לקנות שם רק את מה שאין בארץ!

אחי, אני במקומך הייתי מבקש מחבר שלך שיקנה לך רק את מה שאין בארץ... אולי דיסק אחד ואיזה די וי די שאין פה... יש חנות בדיזינגוף סנטר קוראים לי דיסק סנטר אני חושב בכל מקרה אם אני לא טועה אתה יכול להזמין משם דיסקים שאין בארץ והם יביאו אותו... ובטח שלא כדאי לך לבקש ממנו את אנמה אוף דא סטייט בכל חנות בארץ יש את הזה הדיסק הזה... בטח כל דיסק יעלה לך גג 70 שקל

PinD

New member
לקנות שם רק את מה שאין פה!

אחי, אני במקומך הייתי מבקש מחבר שלך שיקנה לך רק את מה שאין בארץ... אולי דיסק אחד ואיזה די וי די שאין פה... יש חנות בדיזינגוף סנטר קוראים לי דיסק סנטר אני חושב בכל מקרה אם אני לא טועה אתה יכול להזמין משם דיסקים שאין בארץ והם יביאו אותו... ובטח שלא כדאי לך לבקש ממנו את אנמה אוף דא סטייט בכל חנות בארץ יש את הזה הדיסק הזה... בטח כל דיסק יעלה לך גג 70 שקל

PinD

New member
אופס...

האקספלורר שלי קצת דפוק ככה שתנסו להבין...

למעלה