מה אתם אומרים? לשים פה תמונה..? או שעדיף שלא..?
ס סתם מישהו1 New member 17/4/03 #4 ת'אמת.. אין לך מה לפחד תשימי ושימי פס על התגובות שלא יימצאו חן בעייניך.. אני הייתי שם אם הייתה לי תמונה.. אבל אין
ת'אמת.. אין לך מה לפחד תשימי ושימי פס על התגובות שלא יימצאו חן בעייניך.. אני הייתי שם אם הייתה לי תמונה.. אבל אין
E EverMan New member 17/4/03 #6 כן , לפרסם תמונה ../images/Emo9.gif אבל ... לזכור את החוקים : 1.אסור עירום. 2.נדרש חיוך. 3.צריך גם תמונה של כל הגוף. 4.מי שלא שם תמונה - אין לו זכות להעביר ביקורת ! (חוץ ממני , אני מיוחד)
כן , לפרסם תמונה ../images/Emo9.gif אבל ... לזכור את החוקים : 1.אסור עירום. 2.נדרש חיוך. 3.צריך גם תמונה של כל הגוף. 4.מי שלא שם תמונה - אין לו זכות להעביר ביקורת ! (חוץ ממני , אני מיוחד)
E EverMan New member 17/4/03 #10 מותר לה לשים. זה לא אומר שהתמונה תתקבל ויהיה לה מותר להעביר ביקורת אח"כ
D De-Panther New member 17/4/03 #12 שימי וזהו!!../images/Emo6.gif אחרי זה...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif התמונה תשלח לשופטים והם יחליטו כבר ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
שימי וזהו!!../images/Emo6.gif אחרי זה...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif התמונה תשלח לשופטים והם יחליטו כבר ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
E EverMan New member 17/4/03 #13 בגלריה כן ../images/Emo9.gif זה לא אומר שאני אקבל אותה (ואני יכול למחוק מהגלריה )