מה אתם אומרים?

Moledet972

New member
אז יש מליוני פליטים ערבים שחיים

במחנות פליטים במצרים, ירדן, לבנון ויש"ע? איך הם לא חזרו? חזרו כ-40,000 פליטים בשנות ה-50, שהממשלה אישרה להם לחזור כדי למנוע לחץ בינלאומי. כמעט כולם, לא הורשו להשאר.

Moledet972

New member
אז איך חיים מיליוני פליטים

במחנות פליטים במצרים, ירדן, לבנון ויש"ע? איך הם לא חזרו? חזרו כ-40,000 פליטים בשנות ה-50, שהממשלה אישרה להם לחזור כדי למנוע לחץ בינלאומי. כמעט כולם, לא הורשו להשאר.

EverMan

New member
אתה היית שָש לעבור למדינה

יהודית בתור מוסלמי ? לא ... הם העדיפו להישאר במדינות ערב ולא "למדינה הציונית העויינת". מי שרצה ב48-52 יכל לחזור ! אף אחד לא אמר להם לא ! כל מי שרצה - חזר ! ומי שלא - זב"שו ! זו מדינה יהודית.

Moledet972

New member
אז, בסופו של דבר - הדמוקרטיה נשמרת

עד שזה מגיע לפגיע באופייה היהודי של המדינה? פשיזם!

Moledet972

New member
אז, בסופו של דבר - הדמוקרטיה נשמרת

עד שזה מגיע לפגיע באופייה היהודי של המדינה? פשיזם!

EverMan

New member
אני לא מגיב להודעה הזו בעקבות

התמונה מההודעה הקודמת.

EverMan

New member
אדם שמסית לא שווה תגובה אלא החרמה

אני לא מחרים אותך כי אני מאמין שאתה עושה זאת בבורות הדעת ובחוסר הבנה. אז אני לא מגיב. לא ניתן להסתה לחזור !

EverMan

New member
סלח לי מאוד !

אבל אין לך שום זכות להשמיץ. נגיד ולעיתים רחוקות אני נותן "עובדה" שגויה. זה דבר נדיר בפני עצמו , וגם בדבר התורכמנים , בבקשה , אל תשמיץ ואל תערב דברים שאתה לא יודע. בטח שלא השמצות גלויות.

Moledet972

New member
לא השמצתי. אפילו הוספתי שזה ברור

שלעתים תנתנה כאן עובדות שגויות ע"י חברי הפורום, שכן זו לא הפקולטה להיסטוריה (שגם בה טועים לעתים מזדמנות)

CANDY MAN

New member
הבעיה היא בחלוקה של המפלגות...

אני למשל תומך ברעיונות של מרצ ושינוי מבחינה חברתית אבל תומך בליכוד מבחינה מדינית-ביטחונית... וכמוני יש עוד רבים ולכן המפלגות הראשיות (העבודה והליכוד) מקבלות עדיפות על פני מרצ ושינוי אבל זה לא אומר שרוב העם תומך במה שמפלגת העבודה והליכוד עושות מבחינה חברתית! אם יוסי שריד היה מתעלם לרגע ממהביטחון והיה יותר מתעסק בכלכלה ובחברה ששם יש לו לפחות סיכוי להשפיע אז מצבנו היה יותר טוב... הרבה יותר טוב. דרך אגב, אתמול טומי לפיד וחבריו משינוי הפעילו אוטובוס מחאה בתל אביב!!! (מזה עשרות שנים אוטובוס ציבורי נסע בתל אביב!!!...)בטענה שתל אביב היא גם ככה עיר חילונית מלאה והכל פתוח בה אז למה שלא תיהיה תחבורה ציבורית? נערים יוכלו להשתכר ולא יצטרכו לנהוג, בעית החניה הנוראית תפטר, תאונות הדרכים הרבות יופחתו ובעצם הכל יהיה יותר טוב! החרדים חושבים שהתחבורה הציבורית היא חילול שבת אבל תל אביב מחוללת בכל התחומים מידי שבוע אז למה לא תחבורה ציבורית?

EverMan

New member
כלכלה-חברה - מרצ , מדיני-ליכוד ?

אתה מתכוון ת´כלס עבודה לא ?
באמת , תתחיל להבין מה אתה אומר.

CANDY MAN

New member
מה אתה סתם?

מפלגת העבודה לא עשתה דבר ואפילו חצי דבר כנגד השתלטות החרדים, מפלגת העבודה היא כישלון בנושא הזה אפילו יותר מהליכוד (הרי שרון הראה לש"ס מאיפה משתין הדג, אפילו לכמה ימים)... מי שבאמת פועלת היא שינוי. ובקשר למרצ, טוב הייתי דיי אומר שאתה מגזים, אתם לא מתקרבים אליהם... כרגע אתם ממש לא יוצלחים וגם דיי מפורקים ומפולגים... שתיהיו משהו תחזור אליי.

EverMan

New member
כמובן ... לנסות לפרק

את משרד הדתות זה כלום .. לנסות למנוע את חוק טל ולעשות משמעת סיעתית נגד - זה כלום ... כמובן .. מה אני אגיד לך .. כרגע אתם לא יוצלחים ? כרגע הלא יוצלח היחיד זה פואד.

gilka

New member
סליחה?!?

הלא יוצח היחיד זה פואד? בוא נתחיל מזה שמפלגת ה"אבודה" היא מפלגה של לא יוצלחים -בור(ג)?!? , ביילי!?! וכו´ וחוץ מזה, בוא נניח לרגע שפואד הוא באמת הלא יוצלח היחיד- אתם בחרתם אותו, מה שעושה אותכם ללא יוצלחים פי 10 (הרי אם נחשוב שפואד הוא הדבר הטוב ביותר שיש לעבודה להציע כרגע אז בוא לא נחשוב מי אלה הגרועים...) חומר למחשבה.

EverMan

New member
הוא לא יוצלח מכיוון שהוא לא מקיים

כל מה שהבטיח. לאמשום סיבה אחרת. מלבד זאת , ההשמצות שלך לא שוות תגובה. בטח שאתה רושם ברמה נמוכה וחסרת הבנה.

yoavl1

New member
אחי, בן כמה אתה חושב שביילין?

סתם מעניין אותי מה אתה חושב, כי אני יודע בן כמה הוא.

Johnny the Doe

New member
מצטער, התבלבלתי

לא חשבתי פעמיים לפני שהגבתי, לכן שכחתי שביילין בכלל עבר את גיל 50. מה שעלה בראשי ברגע התגובה היה רק מראהו, שדי מחמיא לו יחסית לגילו. לא משנה, שכח מזה.

yoavl1

New member
חפיף אחי, חפיף....

ורק לידע כללי. ביילין בגיל של מדינת ישראל. 54 וחצי.

למעלה