מה אתם אומרים?

mk14403

New member
מה אתם אומרים?

החלטתי לבצע תוכנית יזומה לגביי הבחורה שלי....

תוכנית מפתיעה : אני מתכוון להתקשר אליה בסביבות 19:30 בערב ולקבוע איתה ב21:00 שאני בא לאסוף אותה.
היא יודעת שאין לי רכב - ואני אגיע במונית ואני לא מתקמצן או חוסך ממנה.

הכוונה לקחת אותה לבר / פאב קרוב למקום מגוריה לשתות משהו ביחד ולהוביל לשיחה כנה ובריאה על כל מה שקורה -כמובן לא לטחון את השכל בדיבורים, אלא בלהראות מעשים שאני מוכן לעשות הכל.

מה אתם אומרים?

נ.ב. אמש הבהרתי לה באופן מפורש שלא מעניין אותי מה יש לה או אין לה מבחינה כלכלית - מעניין אותי רק שהיא נמצאת וזה החשוב כרגע !

mk14403

New member
תודה רבה

האמת שכבר הצלחתי להשיג את זה שהיא תבטל פגישת עבודה שהייתה אמורה להיות לה
בכדי להתארגן ולצאת איתי.

אהיה כנה..

לדעתי אתה נותן מעל ומעבר, לבחורה שלא ממש רואה איתך עתיד.
אני מבינה שכנראה היא עברה איזו טראומה רגשית, כי אמרת שהיא גם גרושה ואם לילדים וזה לא קל.
אני מבינה שאתה רוצה להוכיח שאתה מוכן לעשות הכל, בהיבט החומרי ומעבר לו..
ועדיין יש בי תחושה שאתה מבזבז תכונות אופי נפלאות שלך על הבחורה הלא נכונה.

אני מקווה שאני טועה ושלא תתאכזב,

בהצלחה.

mk14403

New member
היי לימור 3880

הגענו אמש להבנות על כמה וכמה דברים - בעקבות משחק הבלבלה שלה ובעקבות שכעסתי נורא על מעשיה !!!

הבנתי שכנראה שיש בעיה כלכלית קטנה והיא זקוקה לפתרונות בעניין - החלטתי שאני עושה הכל בכדי לעמוד לצידה בעניין הזה - אבל לא אתערב מבחינה כלכלית / כספית - אלא אם כן היא תבקש ממני.
הבהרתי לה באופן מדויק שאני לא יהיה הממן שלה אלא אם כן ונחליט לחיות בשותפות וביחד וזה יהיה בעתיד.

mk14403

New member
תודה לימור

אכן מסתבר שעשיתי משהו שאף אחד אחר לא עשה לכיוון שלה!
המשבר היה חלף נגמר - ממשיכים הלאה !

מנסים ללמוד עכשיו איך לא ללחוץ אחד על השני ולתת מרחב פעולה בכדי להבין את השני יותר טוב בלי שפיטה ומשחקים !

sani48

New member
אתה אומר בלי שפיטה

אבל בהודעה אחרת עכשיו רשמתה שהיא מבקרת אותך על זה שאין לך דירה ורכב

mk14403

New member
אני לא שופט אותה

תביני -נכון שהיא מבקרת אותי על הקטע של דירה ורכב - אבל היא בעצמה משלמת שכר דירה - וכן לאמא שלה !!!
ויש לה רכב משלה - אני כרגע לא יכול לקנות רכב כי אני בשלילה אבל עובדה שאני מסתדר כל הזמן ובכל רגע נתון גם שצריך לדאוג לה ולהגיע לאסוף אותה.

sani48

New member
קודם כל

אני גבר
,אתה לא שופט אותה,אבל היא ביקורתית יותר מדי אחרי חודש הכרות,אם היא באמת היתה מעונינת בך היא היתה נותנת לך הרבה יותר קרדיט,אם מישהי היתה מדברת אלי בצורה כזו זה היה מוריד לי ממנה לגמרי,ולא הייתי מנסה להוכיח לה כלום,אבל זה השיקולים שלך גבר

mk14403

New member
סליחה ידידי!

תודה שתיקנת אותי - ומצטער לא התכוונתי להחליף את מינך בזדון !!

תראה היא כבר כמעט הורידה את עצמה מעליי - כי עשתה מהלך של משחקים מסוכנים פעם כן ופעם לא !!
הוחלט אחרי כמה ימים שמתקנים את העניינים ושומרים על איזון במערכת בכדי שלא היו משברים של משחקים.

תראה בכל זוגיות יש פערים וגשרים - אבל אני מאמין שניתן לעבור אותם ולחיות לצד המשברים -הרי במהלך הזמן עוד נצחק שהיינו במשבר בגלל פערים.

אני יודע ממה היא מפחדת - ואני אנסה להתנהל בצורה שונה - בכדי לא להלחיץ אותה !

אייני

New member
שזה לא מעניין.

הבעיה מעולם לא היית אתה, ולא ברור למה אתה חושב שלהראות לבחורה כאילו אתה משתדל ישנה משהו. הבעיה היא *הבחורה*. ההתנהגות שלה, והדעות שלה - הם הבעייתיים כאן.

אז אתה שואל מה דעתנו בכך שאתה מנסה להיות אפילו יותר מושלם בשביל בחורה בעייתית במיוחד, שאתה כולה בתחילת קשר איתה? למה זה רלוונטי מה אתה תעשה? הבחורה היא הבעיה בקשר שלכם. לא אתה. אלא אם אתה באמת ובתמים מצפה שאם תהיה כ"כ נחמד היא תשתנה והבעיה תטופל? זה לא יקרה. בני אדם משתנים רק לאורך *הרבה* זמן, ובד"כ עם טיפול מתאים (לאו דווקא פסיכולוגי), ועם הרבה מאוד רצון לשינוי (וגם אז בד"כ השינוי הוא לא מלא).
האם היא רוצה להשתנות בכלל? האם היא מראה רצון לשינוי? אם כן, האם היא עושה משהו שמעיד על רצונה לשינוי מעבר לסתם דיבורים?

לדעתי? ההתנהגות שלך מזכירה קצת את תסמונת האישה המוכה. הצד השני הוא הבעיה בקשר, ומה אתה חושב לעשות? להפוך את עצמך ל"עוד יותר מושלם". למה? זה לא שזה יעזור. לא אתה זה שצריך להוכיח את עצמך כאן. לא אתה הבעייתי בקשר הזה. *היא* זו שצריכה להוכיח את עצמה. *היא* זו שצריכה לכתוב בפורום הזה "תקשיבו, פישלתי, התנהגתי כמו ילדה בת 10, זרקתי מישהו ואחרי כמה שעות חזרתי אליו וביקשתי ממנו שיעבור לגור לידי למרות שאנחנו מכירים רק שלושה שבועות. איך אני יכולה לתקן את הרושם ולגרום לו להבין שאני כן רצינית ולא חיה בסרט?" *היא* זו שהיינו כותבים לה שהפעולה של לנסוע לגבר במונית, לקחת אותו לפאב/בר באיזור מגוריו לשתות משהו ולהוביל לשיחה כנה ובריאה כדי שלא תטעה את הבחור שלה ותכין אותו מראש ותסביר לו שהיא כן מעוניינת להשתנות - היא פעולה דווקא טובה ושיהיה לה בהצלחה.
אתה? מה אתה בכלל קשור? אתה לא הבעיה.

mk14403

New member
אייני אתה תותח

תקשיב אני קורא את דברייך יומיים וחצי אחרי - ואני מצטער על כך ...

אבל הצלחנו להסתדר ולפתור את הבעיה - היא הבינה כמובן שפישלה ובגדול - והחלטנו במשותף שמנסים להקים זוגיות וחברות בנויה על אמון ועל עזרה אחד לשני.
כמובן שעשינו שיחה קלה ביותר ולא כבדה ולא חופרת על יין וארוחה טובה!!
היא גם הבינה שלחצה במקצת בעניין פערים, כלכלה, ומגורים בעיקר !!

תודה על דברייך הכנים

אני אומרת

שלא ברור איך יש לך זמן לעשות תכניות בכלל כשאתה כל היום כותב בפורומים וטוחן את אותו דבר, ושאני עדיין חושבת שאתה חי בסרט, שלקרוא למישהי שאתה מכיר 3 שבועות "הבחורה שלי" זה מצחיק ושזה יגמר בבכי.

למעלה