מה אתם אומרים ?

jojo92

New member
מה אתם אומרים ?

ממ..
יש לי נקודת חולשה זועקת בחיים ..
והאי בחורות .
אין שום דבר בעולם שגורם לי להתבייש או להיכנס למבוכה חוץ מבחורות .
אני באופן כללי בחור מאוד נועז , יוזם , ניחן בחוש הומור מיוחד .
אבל כל פעם כשזה מגיע לבחורות , וכשיש זריה לכיוון זוגי ואינטמיות אני מקבל רגליים קרות והמבוכה משתקת אותי .
אף פעם בחיים לא התחלתי עם בחורה .

בכל אופן , רציתי לדעת האם אני נראה בסדר ( מהסביבה הקרובה קיבלתי פידבקים חיובים , אבל אף פעם לא היה ברור לי אם זה סתם מחמאות שגרתיות של אנשים מקורבים או יש בזה אמת כלשהי )
אני לא יודע איפה אני עומד על הסקאלה מהבחינה הזאת , ולאיזה רמה חיצונית של בחורות אני אמור לייעד לעצמי ..
אני סוחב מגיל ההתבגרות דימוי עצמי נמוך בהיבט הזה ...

אז אולי תעזרו לי , אני מצרף תמונות

גובה 191 , משקל 84 .

הסהר

New member
תמונות יפות

קודם כל, אתה נראה נהדר.

שנית, אין אמה חיצונית של בחורות שאתה אמור לייעד את עצמך - עולם הזיווגים לא עומד על סקאלות של יופי והתאמה של יפה ליפה, נאה לנאה וקופיף לקופיפה...
התאמה היא משהו הרבה יותר עמוק, שילוב של מראה, אופי, שמחת חיים, עבר, וחיבור בין שתי נשמות.
כך שאם יש מישהי שאתה מרגיש חיבור אפשרי איתה, והיא מרגישה ניצוץ כלפייך, זה לא רלוונטי איך היא בסולם הדוגמנות.

שלישית, אם אתה רוצה ליצור שינוי, לחוש בטחון עצמי, להעלות ערך עצמי ולהגיע ליחסים אינטימיים,
טיפול מאוד יכול לעזור לך.
יש הרבה סוגי טיפולים- בדיבור, גוף-נפש, בשילוב אמנויות, בעלי חיים, ועוד.
לפעמים צריך מישהו שיושיט לנו יד בשביל לצאת מהבור, ומטפל/ת יכולים לעשות את זה נהדר.

זו דעתי ...

בהצלחה

אתה נאה מאד, אבל מראה זה לא הכל...

(ואם היה, כולם היו יוצאים עם בובת שעווה בדמות בר רפאלי
).

יתכן שזה משהו התנהגותי או בתקשורת הזוגית, כדאי לברר מול חברים טובים מה דעתם, או בטיפול פסיכולוגי קבוצתי.

אולי זה מרוב התרגשות, שאתה לא מצליח להתנהג נורמלי?

חוזרת על המלצתי-לא משנה מה הבעיה-טיפול קבוצתי (עם עוד א/נשים שיכולים לתת לך פידבק) יכול להיות הפתרון האולטימטיבי, והוא גם משמעותית יותר זול מטיפול פרטני, והרבה יותר אפקטיבי במקרים של מכשולים בתקשורת בינאישית

בהצלחה

הסהר

New member
בשביל לפתח את היכולת להיות בקשר אינטימי

מתאים יותר טיפול פרטני.
(יצירת אינטימיות היא לאו דווקא זוגית, אלא יכולת לתקשורת שלווה, ברבדים עמוקים. יכול להיות עם הורה, אח, חבר.ה, מורה, וגם בן.בת זוג)

טיפול קבוצתי מתאים יותר כשרוצים לפתח תקשורת בינאישית וחברתית, ובמקרים בהם רוצים קבוצת תמיכה של אנשים שחווים את אותה הבעיה.

למעלה