מה אתם אומרים ?

jojo92

New member
מה אתם אומרים ?

ממ..
יש לי נקודת חולשה זועקת בחיים ..
והאי בחורות .
אין שום דבר בעולם שגורם לי להתבייש או להיכנס למבוכה חוץ מבחורות .
אני באופן כללי בחור מאוד נועז , יוזם , ניחן בחוש הומור מיוחד .
אבל כל פעם כשזה מגיע לבחורות , וכשיש זריה לכיוון זוגי ואינטמיות אני מקבל רגליים קרות והמבוכה משתקת אותי .
אף פעם בחיים לא התחלתי עם בחורה .

בכל אופן , רציתי לדעת האם אני נראה בסדר ( מהסביבה הקרובה קיבלתי פידבקים חיובים , אבל אף פעם לא היה ברור לי אם זה סתם מחמאות שגרתיות של אנשים מקורבים או יש בזה אמת כלשהי )
אני לא יודע איפה אני עומד על הסקאלה מהבחינה הזאת , ולאיזה רמה חיצונית של בחורות אני אמור לייעד לעצמי ..
אני סוחב מגיל ההתבגרות דימוי עצמי נמוך בהיבט הזה ...

אז אולי תעזרו לי , אני מצרף תמונות

גובה 191 , משקל 84 .

היי

זה מאד טבעי להלחץ בשיחות עם המין השני, אבל אין שום קשר למראה.

אתה יכול להיות דוגמן גם, אבל אם אין לך יכולת ישחה מינימלית או טיפת הומור, או טיפה בטחון, או יכולת לנהל שיחה פשוטה, המראה לא יעזור הרבה..

לדעתי אם יש לך בעיה ביצירת אינטרקציות עם נשים, עליך לשים דגש על זה ולא על המראה החיצוני דווקא.

שלום

השתתף במסגרות כמו חוגים ואוניברסיטה, פנה לבחורות שאתה מחבב, פתח אתן שיחות, התיידד אתן ותן להן מעצמך, ולאט תתקרב אליהן.

The Heretic

New member
מהתמונה נראה ומשודר

ואני רצינית שכל מה שכתבת בולשיט וכן אתה נראה טוב,
אם אתה מפחד תבין ממה זה נובע ותעבוד על זה. בהצלחה.

orsher

New member
אני בכוונה מטלטל. אתה כותב כמו אדם חלש

אתה נלחץ מבנות משתי סיבות עיקריות
א' אתה לא מאמין שאתה שווה
ב' אתה מאמין שהן יחשבו שאתה לא שווה
האדרת אותן מעלייך.

וגבר, אני כותב את זה וגם חווה את זה וחווה אי הצלחות. קשה ליישם את זה אבל כדאי מאוד. כי זה המשחק והן לא קשורות בו. תיזכר בתיכון. מי היו הילדים הפופולרים? אלה שלא דאגו מעצמם. אלה שהביאו את הנוכחות שלהם כמשהו חזק ומוביל או לכל הפחות מובן מאליו שהם שייכים. אם אתה מתחיל שיחה ותוהה אם מגיע לך תשובה, לרוב לא תקבל. אם אתה מתחיל שיחה כשברור לך שמגיעה לך תשובה, לרוב תקבל. קיבלתי עשרות טלפונים שאחרי השיחה הראשונה הבנות לא רצו יותר כלום. אני מציין את זה כי במעמד ה'התחלה' איתן הייתי סמכותי ושידרתי שברור שהן יביאו לי את טלפון. ואז בטלפון האנרגיות שלי שונות.

תעבוד על עצמך. כלומר תגיע למצב שאתה מאמין בעצמך. ואז דחייה תפחיד הרבה פחות.

jojo92

New member
זאת לו הסיבה

אגב בגילאים מוקדמים אני הילד הכי פופולרי .

אך אחרי סיעור מוחות ביומיים האחרונים הצלחתי להבין ..

למעלה