מה אתם אומרים?

almonit22

New member
מה אתם אומרים?

הי
מקוה שנכנסתי למקום הנכון אז גם אם לא אני אשמח לשמוע מה דעתכם.

אני בחורה בת 30, יפה, נראית טוב, חכמה, עובדת והכל טוב ויפה אלא שיש לי איזו בעיה או שלא בעיה אתם כבר תגידו.
קשה לי להיות בחברה של אנשים שלא מרגשים אותי, ואני מדברת על בנים ובנות כאחד כי אם לא כייף לי איתם ומענין לי איתם במיוחד אני פשוט משתעממת מהם.
למשל- חברה הציע לי לשבת לקפה, לצאת לבלות וכד.... אם היא לא מרגשת אותי או מענינת אותי ואני לא מרגישה שכייף לי איתה אלא בשבילי היא סתם בחורה שאפשר לעשות איתה דברים במשותף - אני לא רואה טעם לשבת איתה או לצאת איתה לבלות.
כאילו מרגישה שעדיף י לצאת לבד.
ואז מה? אני מוצאת את עצמי לא מעט בגלל זה בבית לבד, לא יוצאת ולא מבלה הרבה.
לפעמים אני מעדיפה לשבת עם עצמי בבית, או ללכת לסרט לבד מאשר עם מישהי או מישהו שסתם לא מאתגרים אותי במיוחד.
לכאורה זה ברור ונכון אלא שזה מצב לא בריא כי זה משאיר אותי עם מעט חיי חברה.
מה אתם חושבים?
אשמח לשמוע את דעתכם ומקווה שירדתם לסוף דעתי.

שלום

צריך להיות עם אנשים כי אוהבים אותם, ואוהבים אותם כי יש מה לדבר אתם. חפשי נושאים משותפים מעניינים עם אנשים, וכך תמצאי קשרים רגשיים חזקים יותר.

על שר אריק

"אבל אני אוהב להיות בבית.."

בגדול או שאת טיפוס ביתי שזה מקובל על כל הדעות או שאת טיפוס קצת פלצני שזה כבר לא כך מקובל

קצת אנוכי בעיני...

כלומר, אני מחפשת אנשים שהם פשוט אנשים טובים באופיים שיש לי איתם שפה כלשהי משותפת.
לפעמים זה טעם במוזיקה, לפעמים סתם תכונות אופי דומות.
לפעמים סתם מקום עבודה משותף.

ממה שאני הבנתי, את מחפשת אנשים שישרתו את מטרותייך שלך, החיפוש באתגרים, ואם זה לא משרת את המטרה הזו, ,
את לא "מבזבזת" עליהם את זמנך.
חברים הם דבר יקר ערך מאד מאד מאד, ואם התמזל מזלך להכיר חברים טובים, אז יש לשמור אותם טוב טוב ,
אלה שיהיו שם בשבילך, שיגרמו לך לצחוק, שיקשיבו לך, שיהיה אכפת להם מה שלומך,
שידאגו לך כשאת חולה,
שירצו לצאת איתך אפילו סתם כך בשביל לראות אותך.... גם אם זה לדקה ביום.
אלה האנשים שבאמת צריך בחיים...

חברים לא נועדו בשביל לשרת מטרה אישית שלך,
הם מקור אושר בגלל מי שהם....

אני חושבת ששינוי גישה די בחוף צריך לבוא על הפרק...

The Heretic

New member
חברים אמיתיים
אהבתי מה שכתבת

איזה אנשים כן מענינים אותך?

למעלה