התוכנית אימון שלי כזאת... 4 תרגילים לחזה 2 ליד קידמית 1 ליד אחרוית 1 כתפיים 1 שכמות 1 מותניים ובטן יוצא לי ככה שעה ווחצי עבודת משקולות ועוד 20 דקות ככה בטן ככה 3 פעמים בשבוע...בנוסף 3-4 פעמים בשבוע אני מתאמן כדורסל האם זה טוב? ואם לא....מה אני צריך לשנות?
ניפוח, או מה? אגב, לדעתי, אתה צריך לשלב תרגילי גב שעובדים על הרחב גבי כנפיים. תרגיל אחד ליד אחורית וכתפיים [ובטן] [3 סטים?] לא נראה לי מספיק.... אבל גם זה תלוי במטרות שלך
כפי שנשאלת, טוב למה ? בן כמה אתה ? מתי אתה מתאמן בכדורסל (אחרי/לפני אימון) ? בנוסף: אימון כמעט שעתיים מיותר ! בטן 20 דקות הרבה מדי ! אימון 3-4 פעמים בשבוע מומלץ לחלק את הגוף לקבוצות שרירים.
אני בן 16.5 והמטרות שלי זה בעיקר להתחזק ולהתנפח... הכדורסל זה אחרי האימון משקולות...כאילו אני נח 3 שעות בערך ואני יכול ללכת רק 3 פעמים בשבוע בגלל זה אני עושה תוכנית דיי ארוכה של שעה וחצי ככה... ואם אני יחלק את זה נגיד חזה רק פעמיים בשבוע אז לא נראה לי שאני יעלה משקלים בחיים כי גם ככה עכשיו אני מרגיש שדיי נתקעתי בחזה... בכל מקרה אשמח לעוד טיפים ותשובות
במקום לכתוב את כל ההערות אני אכתוב לך תוכנית חדשה: התוכנית מבוססת על 3 אימונים בשבוע לפחות ומחולקת לשני סוגי אימונים. אימון A: רגליים - 9 סטים חזה - 9 סטים יד קדמית - 6 סטים אימון B: גב - 9 סטים כתפיים - 6 סטים יד אחורית - 4 סטים בטן - 4 סטים 10 חזרות מכל סט, זמן מנוחה בין הסטים 60 שניות כל אימון צריך לקחת עד 60 דקות (כולל חימום כללי וספציפי)