מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים?

אני מביא לכם קישור לסירטון שהעלו כמה חבר'ה ליוטיוב. מדובר בשיר שהם כנראה חיברו. מילים: פזמון: נתי הוא הומו, מנשנש כריות, נמשך לבנים, ולא לבנות. הולך בגאווה כל שנה במצעד, נתי נואש מחפש ת'אחד. לבנג'י יש דיליי, והוא יותר מדי גיי. נפתלי לא יאות, זה גילוי עריות. לא לא גלעד- הוא לא האחד, גם לא בועז, הוא לא מספיק נועז. פזמון פיליפ שעיר, והוא כבר עם יאיר. איתמר אפשרי אבל הוא יותר מדי שרירי. פזמון ואו ואו ואו ואו, ואו ואו ואו ואו, ואו ואו ואו, ואו ואו ואו ואו, הבנים כולם, סטרייטים מדי, מזל שאלוהים ברא את איתי! נתי הוא הומו, מנשנש כריות, נמשך לבנים ולא לבנות. הולך בגאווה כל שנה במצעד, הוא ואיתי הם כגוף אחד. מה אתם אומרים על השיר ועל המילים? וגילוי נאות-בחור באתר גוגיי העלה לשם את הסירטון, וכבר יש דיון קטן שם.. http://www.youtube.com/watch?v=XXRP7cftAe0

בסך הכל שיר נחמד -

/tapuzforum/images/Emo45.gifגם אני כמו כולם מחפש את האחד * אך מה לעשות שאני ילד מזדקן- מחפש את הצעיר ולא מידיי זקן * אז כן גם אני מצפה לגואל - יכול להיות איתי, נתנאל או אולי יואל * הגיל מתקדם והחיים לא קלים - האם יש בכלל סיכוי? אתם שואלים * ואני יהודי מאמין ודתי - מחכה באורך רוח לצדיק שיהיה איתי * אז כמו שאמרתי השיר די נחמד - מקווה למצוא את האחד היחיד והמיוחד... חחחחחחחח /tapuzforum/images/Emo13.gif /tapuzforum/images/Emo13.gif /tapuzforum/images/Emo13.gif

ספר ריק

New member
הזוי ../images/Emo12.gif

אין לשיר פואנטה. המזמרים לא מקדימים בכמה מילים ולא מסכמים, ולא ממש ברור מה הם מנסים להעביר. אפשר קישור למקום בו מתקיים הדיון על השיר?

ספר ריק

New member
ולמה יש "תודה" בתחתית עמוד הסרטון

ביוטיוב, שמיועדת לפורום שלנו? מה נסגררר?

ספר ריק

New member
אה, רק עכשיו הבחנתי שמגיב כתב את זה.

חשבתי שמי שהעלה את הסרטון הוא זה שכתב את התודה. מצטרף לתודה שלך

ספר יקר, אל תהיה כזה רציני...

/tapuzforum/images/Emo46.gifתן חיוך נשמה /tapuzforum/images/Emo13.gif בסה"כ מדובר בשיק פיקנטי שלדעתי דווקא כן מעביר מסר, כמה לא קל להיות דתי והומו ועד כמה קשה למצוא בן זוע לחיים בסיטואציה שכזו. וכשסוף סוף מוצאים מודים לאלוקים ש"נתן לי את איתי" דווקא מאוד חיבבתי השיר (יותר נכון המילים...) ולדעתי הצדיק שמתנדנד נראה הכי הומו... חחחח גם זה שמנגן באורגן... מה@שכן הבנים חמודים, הבנות (אם לא לסביות) הן היו לדעתי מיותרות. חחחחחחחח

ספר ריק

New member
אבל העניין של הדת והנטייה מופיע רק בשורה אחת:

"נפתלי לא יאות, זה גילוי עריות. " אם היו מרחיבים למשהו כמו: "שם איפור וצם ביום כיפור" "שומר על כל הלכות שבת, אך לא נמשך לאף בת" וכד' -אז הייתי מבין ת'קטע שדתיים מציגים את השיר.

למעלה