מה אתם אומרים????????

mad dog 3

New member
האמת...???../images/Emo107.gif

אני כבר מפחד לענות על תמונות... אבל.... באמת בלי לפגוע באף אחד...!!!! אני מצטער אם אני טועה...!!!! (מספיק לכם התנצלויות...????) לעניות דעתי... התמונה הזו מולבשת...!!! אנא, תקן אותי אם אני טועה

בואנה ד.פ איפה אתה ? התגעגענו

מה רק שמדברים על מוטוקרוס אתה צץ ? עכשיו יש הנהגה חדשה אולי תתחרה בעצים

אלמנטרי ווטסון.

אם נסתכל מקרוב נראה כי קו האדמה נמצא ממש בתחתית התמונה רואים קצת עשבים למטה (להלן GROUND LEVEL) אנו יכולים לראות כי אם משכפלים את תמונת הרוכב ומניחים אותה מתחת לתמונה הקיימת גלגלי הרוכב נוגעים ברצפה בעצם מתוך ההנחה המבוססת שגובה הרוכב על אופנועו (מיני כזכור) הוא כ 1.3 עד 1.5 מטר (ונראה לי שאני אפילו מגזים) מתקבל נתון גובה הריחוף שהוא בין 1.3 ל1.5 מטר מעל האדמה - שזה נתון יפה אבל לא כזה אקסטרימי בנוסף התבוננתות בתמונה מוגדלת מגלה כי בכל הרווחים (בתוך הגלגלים, דרך המנוע, בין השוקים וכ"ו ) נמצא הרקע הנכון מה שמוביל לאחת משתי המסקנות: 1- יתכן שנעשתה כאן עבודת זיוף ממדרגה ראשונה ומישהו ישב שלשה ימים לצרוב ולנקות ולהדביק ולשנות גווני תאורה וכ"ו - יותר סביר שבזמן הזה הוא היה לוקח תאופנוע וקופץ את המטר הזה באוויר. 2- מדובר בתמונה אותנטית - ובצלם מוכשר שידע מהיכן לתפוס אותה חזק ואמץ גז ונעלם אלמנטרי ווטסון...

מה??? לא אמרתי שזה כזה אקסטרימי!!!!

וכן ישבתי שבוע צרבתי הדבקתי ניקיתי שייפתי שיניתי תאורה ניקיתי קרבורטור רק כדי שתראו את זה!!!!!!! חחחח

הנה ממנה את עצמי

לסמכות העליונה בפורום זה לענייני תמונות מפוברקות. תודה

למעלה