מה אתם אומרים ? ...

nf2006

New member
מה אתם אומרים ? ...

ללכת ליעוץ פסיכולגי ? ... אתם מכירים אחד טוב ? ... האם זה עוזר ? ... קראתי פה בפורום " אבל לא מעובד "...מה זה? ואיך מעבדים אותו ? ...

yaeli20

New member
../images/Emo24.gif

האם ללכת לייעוץ? האם אתה מרגיש צורך? האם אתה מרגיש שיש דברים שאין לך עם מי לדבר עליהם ורק אדם מקצועי יוכל להבין או שתרגיש נוח רק במידה וזהו אדם חיצוני? האם זה עוזר? זה מאוד תלוי בבן אדם ובפסיכולוג, צריך שיהיה חיבור טוב בינהם וצריך נכונות מלאה של המטופל לפתוח את הדברים הכואבים ולהתמודד איתם. אם מכירים? כדי לך לבדוק בפורום ייעוץ פסיכולוגי שם יוכלו לייעץ לך על פסיכולוג/ית טוב/ה באזור המגורים שלך או לפנות למחלקה הסוציאלית באזור המגורים שלך שם יש להם רשימה של עובדים סוציאלים ופסיכולוגים, דבר נוסף שאתה יכול לעשות זה לדבר עם קופת החולים שלך ולבקש הפנייה לפסיכולוג של קופת החולים. כמו כן האם שקלת סוגים נוספים של טיפול כמו טיפול באומנות, טיפול בתנועה ועוד... קישור לפורום: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=52 לגבי השאלות האחרות לא ממש הבנתי למה התכוונת אם תפרט יותר (או תצרף קישור) אנסה לענות.

nf2006

New member
תודה רבה אני אחשוב על זה ...

לגבי שאר השאלות ... יש אשכולה שבה הגיע יועץ לפורום ... והוא אמר שם " אבל לא מעובד " נראה לי שהוא מתכוון שאבל מודחק זה לא טוב ... איזה אבל נחשב אבל מודחק?? לגבי שאר טיפולים ... לא . לא שקלתי ואני אפי' לא יודע מה זה ...

natalieov

New member
אני יכולה לענות לך מניסיון אישי...

אני אישית מטופלת וזה מאוד עוזר לי, אני אומנם לא הולכת בתדירות גבוהה כמו בעבר אבל היום אני נפגשת עם הפסיכולוגית שלי פעם בשבועיים בערך... ועצם העובדה שאני יודעת שיש לי פגישה איתה כבר עושה לי הרגשה טובה כי אני יודעת שאני יכולה להכיל את הרגשות שלי ולפרוק אותם אצלה... תנסה ללכת אני בטוחה שזה יכול רק לעזור, באמת ניתן ליצור תהליך שך עיבוד האובדן והשלמה... לי אישית מפריע בטיפול שאני מספרת כ"כ הרבה על עצמי למרות שאני לא יודעת כלום על הפסיכולוגית שלי... אבל אפשר להתמודד עם זה...

nf2006

New member
דבר ראשון, תודה ...

אני בעז"ה אחשוב על זה מצטער שלקח לי כ"כ הרבה זמן לענות היתי נורא עסוק ...

למעלה