מה אתם אומרים?

mojojojo1

New member
מה אתם אומרים?

חברה שלי ואני נפרדנו לפני חודש בערך היינו ביחד 5 שנים. לפני חודש ככה היא רצתה הפסקה אמרה שהיא רוצה לחשוב אמרתי לה בסדר לא דיברנו איזה שבוע ואחרי שבוע ניפגשנו דיברנו והיא החליטה שהיא רוצה להיות לבד ושזה נגמר בנינו למרות שהיא אומרת ואני רואה את זה שהיא אוהבת מאוד ושקשה לה עם זה היא רוצה להיפרד אמרתי לה שאני לא רוצה בזה ואני אוהב אותה וכל זה אבל זה לא עזר זהו עבר קצת זמן לפני כמה ימים הלכתי אלייה אמרתי לה שאני אוהב אותה ושאני רוצה אותה חזרה היא אומרת לי שכמה שקשה לה והיא אוהבת אותי עדיין ומתגעגעת וכל זה היא לא רוצה לחזור היא אומרת שכרגע זה ההחלטה שלה ושעם היא תשנה את הדעה שלה ותדע שאני עדיין רוצה היא תבוא לבד ושעם אנחנו גורל אנחנו נחזור והיא סיפרה לי שהיא הלכה למישהי שקוראת בקלפים ושהיא אמרה לה שאני והיא לא צריכים להיות ביחד ושאני לא טוב בשבילה וכל החרא הזה מה אתם אומרים יכול להיות שהיא עשתה כישוף או משהו מהסוג הזה למה אין מצב שהיא ככה גמרה את זה היינו ביחד ואנחנו אוהבים מאוד היא דיברה איתי על חתונה בזמן האחרון זה לא נראה לי שככה מסיימים את זה. אולי אתם מכירים מקרים כאלה עם המכשפות האלה או משהו שיכול לעזור ?? תודה ושבת שלום

czar

New member
לא, אבל רק אגיד

שאם בגלל זה היא עזבה אותך, עשתה לך טובה....לך ומהר על נפשך

למעלה