מה אתם אומרים

לא מכירה .

אבל אני אישית בהמלצתי אלייך ולכל הבנות שכאן תלכו לסמינר, זה בונה את האישיות בצורה מדהימה....ומכין אותכן לחיים ....

מקום נחמד

רק את צריכה לשאול את עצמך א.האם המקצועות האלה מענינים אותך או פשוט זה מה שיש להציע ואת הולכת על זה ב.האם זה הסגנון של החברה שלך?(לדעתי המקום נחמד אבל אין לי מושג מה הסגנון שלך ג.כמה שיעורי השקפה מענינים אותך? כי אם את מעונינת במכללה שנותנת יותר,היום יש כאלה

אני חושב שזה הפיתרון המושלם לחבר`ה

שנפלטו מהמסגרת הישיבתית. בקשר לבנות,אין לי מושג...

עדיף שתלכי למקום יותר נורמאלי....

מכללת קריית אונו נועדה בעיקר לבחורים וגם בחורות שלא עשו בחיים שלהם שום בגרויות כגון בחורי ישיבות וכ"א הם רוצים לצאת ולעבוד.אלא שאותם בחורים לא ילכו לאוניברסיטה-שתנאי ראשון שם זה תעודת בגרות .הקיצר אני מייעצת לך ללכת למקום יותר גבוה....לוסטיג מכון טל מכללת בית וגון.... כוו'.

בקרית אונו חייבים בגרות מלאה ויש לי

ומי שבא/ה ללא בגרות מלאה אז עושים להמ מכימה ואכן חשבתי על מכון טל

א.לא חייבים.

ב.מהמקום הזה לא מקבלים הרבה הרבה למקומות עבודה כמו מכון טל לוסטיג וכו'...כי המקום הזה מלכתחילה נועד בעיקר לבחורי ישיבה שרוצים ללמוד ולבנות שלא למדו בכלל...... באמת עצה שלי לכי על מכון טל.כי כשתסיימי את ה תואר שלך וכו' יהיה לך יותר קל להתקבל למקומות עבודה.

לא נכון.נמצאים שם אנשים עם בגרויות ברמה פי 10

מישראל ואנשים עם תעודות קודמות.לא יודעת מה הרוב אבל את ה10 שאני מכירה...כך הם!

נכון....

אבל אם אחד עם תעודה מקריית אונו יבוא להתקבל למקום עבודה ואחת עם תעודה ממכון טל תבוא להתקבל למקום עבודה מבטיחה לך שהם ילכו לכיוון זאת שלמדה במכון טל.

למעלה