מה אתם אומרים?

חגיתי6

New member
מה אתם אומרים?

לא מכבר החלה להציק לי העובדה הזאת.. מזה כשנה אני גרושה,במשך השנה הזאת לא היה קל..אבל עם כל הקושי לא חשבתי לרגע שאני צריכה להתמסד! אולי פחד ממחוייבות שניה..אולי ההבנה שבעצם לבד יותר טוב לי,בעצם שניהם הם שגרמו לי להמשיך בשגרה ולא לייחס לזה מחשבה יותר מידי. אך לאחרונה החלה להציק לי עובדה זו....ככל שחשבתי על זה הבנתי שבעצם קשה לי למצוא מישהו שאני רוצה..קשה לי מאוד..!! אני רואה את ילדתי הקטנה איך שהיא רוצה ומשתוקקת לבית עם אבא ואמא (בציור )..ורחמיי נכמרים. יש לי לב רגיש ולא יכולה לחשוב שזה יפריע לה. לא יודעת אם אי פעם אמצא מישהו שאוהב,ממש אהבה .. אבל לפחות אני משתדלת. (מה גם שאציין כי אביה של הילדה נשוי באושר,ואיך אומרים? גם אני רוצה לחוות את זה! קשה........

סאני42

New member
חגיתי יקירתי מאחלת לך

שיהיה לך ולביתך הכי טוב בעולם. אמונה ותפילה ויהיה טוב.

אבו4

New member
עידוד../images/Emo45.gif

יהיה בסדר. לא מכיר אותך אישית אבל יכול להבטיח לך שניתן לאהוב שוב ואף למצוא פרק ב' מוצלח יותר מפרק א'.

ותשחק

New member
חגית יקרה

כשתרצי מאוד, זה יגיע, המחשבה שהנה הגיע הזמן, ההבנה אותה את מחפשת ביחס לזוגיות או חיים לבד, האהבה הגדולה, התקווה, עם האמונה והבטחון שכל מה שאת עוברת עכשיו הוא לטובה. מה שכן, לא כל כך הבנתי מה הקושי העיקרי שלך.. זה שהאב נישא? זה שאת לא יודעת מה יהיה? הילדה?

אז ככה

לא מתחתנים מתוך מצוקה וק"ו לא מתוך קנאה באקס ח"ו מתחתנים אך ורק מתוך בחירה וגם אז עם הרבה תפילות שזה יצליח. כן, צדק מי שאמר כאן [אבו4] שפרק ב' יכול להצליח יותר מפרק א', אני אישית מכיר מקרים כאלו. בהצלחה

חגיתי6

New member
גם אני התעודדתי

הקושי מתבטא בעיקר בלילות,ברגעים שאני לבד וחושבת.................. ברצון שלילדה יהיה טוב בצורך הבסיסי והאנושי שלא לומר המאוד הכרחי בכני אדם באהבה תומכת פיזית ונפשית,קשה גם לשמור ולשמור נגיעה בלי לדעת מתי זה יקרה אותו דבר שכל כך חסר.. באקס???קנאה??? ממש לא!!! לא הייתי רוצה להתחלף איתה(אשתו) בעד שום הון שבעולם! תודה לכם! יהיה מעניין להכירכם נראה לי שיש פה אנשים מקסימים

למעלה