מה אתם אומרים?!

מה אתם אומרים?!

נפגשתי בערך לפני כחודשיים עם בחור שמאד מצא חן בעיני מהרגע הראשון, לפני הפגישה השניה שמעתי עליו מס` דברים שגרמו לי אז להירתע ולשנות את התנהגותי בפגישה. מה שקרה, כמובן הוא שלל אותי, ואני הצהרתי גם שלא מתאים.. הקטע מתחיל בזה, שמאז ועד עכשיו אני עדיין חושבת עליו אולי ניתן לאמר שהתאהבתי בו, וכרגע אני חושבת על הדברים שאמרו לי עליו אז, וכרגע אני רואה דברים בפורפורציות (כי עכשיו אני כבר עיקלתי את הדברים) ובתכלס זה דברים שיכלתי להסתדר איתם וסתם נרתעתי.. עכשיו אני לא יודעת מה לעשות, להתקשר למי שהציעה לי אותו (שזאת אחותו במקרה..) ולאמר לה שמיצידי שוב להיפגש ושתשאל אותו שוב, או שפדיחה, הרי מצידו הוא כבר לא רצה להמשיך אז.. וזה יעשה מעצמי צחוק?! עוצו עיצה..

פיקצר

New member
תשמעי לי ותשמעי לי טוב!

אם את מעלה את זה שוב, יש לבחור כמה יתרונות עלייך. את מגיעה כמאוהבת ועינייך לא תקלוטנה אם באמת יש אי התאמה, את מגיעה כאחת שהיא זו שרצתה להיפגש שוב, מה שיגרום לו להתל בך, וגם אם תהיי על הקרקע, תיווצר לך בעיה במקרה שבסוף הוא באמת לא יתאים, תהיה לך אי נעימות גדולה. מצד שני, אולי זה באמת הזיווג ונגזר עלייך להציע לו נישואין ואת לכאורה מפספסת אותו. דעתי: לברר טוב טוב מי הוא ומה הוא, ואם באמת כל מה ששמעת לא ממש `פרובלם ביג`, או שלך זה לא מפריע, תעשי מאמצים לשידור חוזר. רק אם זה קורה, אל תשכחי להיות על הקרקע!

זה בדיוק הקטע

אני מפחדת בתוך תוכי שהוא יגיד `לא` ואז באמת ארגיש אכזבה גדולה יותר ו יגרום לו בטח להתל בי.. טוב, אראה כבר נראה לי שארד מזה למרות שממש קשה לי

pizarro

New member
להיפך

אם הוא יענה תשובה שלילית, לפחות את תדעי שעשית את שלך וזה לא הסתדר, אבל אם לא תעשי כלום, תמיד תקונן בך המחשבה, אולי הוא היה מסכים והיתי יכולה להתחתן איתו..

ייתכן ואתה צודק

אבל, מצד שני אני לא רוצה שזה יהיה מצידי, אלא שמיצידו באמת ירצה אותי.. בצורה כזאת זה לא מרצונו ולכן רוב הסיכויים שיגיב שלילי, ואני לא רוצה שיעשה ממני צחוק..וגם ת`אמת אני קצת מתביישת להגיד את זה, שזה עוד משהו..

תקשיבי בובה..

גבר שרוצה בחורה באמת הוא יהפוך עולמות בשבילה!!!!! ותאמיני לי, שאם הוא היה רוצה אותך באמת הוא היה מנסה לעשות משהו למרות הכל....!

אני לא מסכימה.

הבחור נפגש עם איכותית פעמיים. כשהיא הייתה משוחררת הוא החליט להמשיך, וכשהיא הייתה מסוייגת, גם הוא שבר אחורה. אפשר לדעת למה? -לא. אפשר לצפות שאחרי פעמיים הוא יקשט לה בפרחים את המדרגות בדרך לבית? -לא בכלל. הבחורה לא איפשרה לבחור להבין מי היא. ולכן איכותית, אם הוא מוצא חן בעינייך אין שום סיבה שאמורה להרתיע אותך לבדוק איתו את זה מחדש. בכל מקרה לא תפסידי כלום. מקסימום תצאי מכלל ספק. בהצלחה!

הלו התלהבות יתר....

מה נסגר רק לפי התגובות שלך על כל תגובה אם זה `צודק` או `צודקת` לא נשמע טוב תעשי שקלול של כל התגובות ותחליטי. אגב לגבי התגובות הנל אין בהם ממש מהסיבה שמה שהוא הוריד אותך כי הגעת בלי טעם לפגישה לפחות לפי מה שכתבת ואולי זו הסיבה שלא רדף אחרייך..

פשוT אJי

New member
למה שתסתובבי בהרגשה שהחמצת הזדמנות??

לא מתים מלנסות....זה השם של משחק החיים....תבררי בעדינות מה גרם לו להוריד אותך ואם תמצאי שאת גרמת לכך בעקבות הרתיעה שלך לכי על זה עד הסוף!! תנסי להחזיר את זה.... תבהירי את עצמך בלי לפגוע בצד שלו (ששמעת דברים לא מתאימים) ומצד שני לא לפגוע בכבודך.. מה שלחלוטין את חייבת לשדר שאת רוצה להפגש שוב בשביל לבדוק (כי מבחינתך הפעם הראשונה לא היתה מוצלחת) ולא בגלל שברור לך שהוא האחד שלך.... מה שלא יהיה מאחלת לך הרבה הרבה הצלחה !!!

kiss 18

New member
הכל כבר נאמר... אבל

ברשותך יש לך
1 חדש בדרך... יש לי רעיון שלא יגרום לך לפאדיחות... כבר...

למעלה