מה אתם אומרים

renjintso

New member
מה אתם אומרים

על הכיסוי התקשורתי של ה"פרשה" המשטרתית החדשה? זה נלעג, או שנדמה לי? ממתי יוצאים בכותרות ענק על כך שאוטוטו, ממש עוד רגע תיחשף פרשייה שתסעיר את המדינה? והעיקר - נסערתם?

Raffael

New member
לא נלעג, אבל פתטי ../images/Emo3.gif

אתמול שמעתי איזה מגיש ואיזו כתבת מדברים על זה שיש משהו ושהם לא יכולים לדבר עליו וגם ככה הם כבר אמרו יותר מדי. טוב שהם לא הישוו למי יש פרט יותר גדול שאסור לו לפרסם. עלוב.

האמת?

סוף סוף גם לנו יש הארי המזוהם, חבורת ויג'ילנטים ראויה לשמה. עד עכשיו נאלצנו להסתפק במהדורה המקומית והחיוורת לארכיטקט הנוקם מ"משאלת מוות"- ואתם חייבים להודות ששי דרומי הוא לא ממש צ'ארלס ברונסון. ברכותי למשטרת ישראל, התקדמתם ואתם סוף סוף חיים בסרט אמריקאי משנות ה-70.

nutmeg

New member
אני אומרת

שאת אלה פשוט תפסו. ושעושים דברים כאלה כל הזמן.

לא קראתי, לא התעניינתי

ב-'דהמארקר' יש סיפורים יותר מותחים, בחיי
אבל הצלחתי לראות את מונת מפקד המחוז הצפוני חלושעס אוטומטית בברכיי. הוא הזכיר לי בפניו ובמבנה הטורסו שלו את הבריון השכונתי שהציק לי בילדותי.

איש אחת

New member
אני חושב שהקדימונים התיחסו

לפרשת הריגול שהיתה חסויה עד כה, ולא לפרשה המשטרתית.

ixmix

New member
מצידי שיפוצצו אלף לבנות חבלה מתחת לעבריינים

אבל למען השם, שיטפלו קצת בדברים שהם אמורים לטפל בהם. סקופ: המשטרה בישראל שווה לתחת! יתפרסם מחר בכל המדורים...

shellyland

New member
אולי בכ"ז?

הפיצוץ היחיד שהגיע עד פה היה החזיז שנזרק במשחק כדורסל בירושלים.

משהו עם שוטרים פושעים בנהריה.

הם השתמשו בשיטות עברייניות כולל מטעני חבלה כדי לנקום באחד, מיכאל מור, שניסה להרוג את אחד מהם. אבל הם נתפסו, אז מיכה מור בסוף? נכון שלא האמנת שיש שוטרים פושעים?

למעלה