מה אתם אומרים

טאKילה

New member
מה אתם אומרים

אוליי נסגור את הדלת ונצא לחופשה? בקצב הזה,, מממ........ נראה לי שאני עושה לי חושפש גדול גדול. ערב טוב

קרוואלה

New member
ביי תצאי:))

ותרשי לי להודיע לך את יכולה לצאת כמה שבא לך לחופשות.. את לא יכולה לגרש אותנו מהבית שלנו!!! הגדולה של המקום הזה שהוא פה למתי שנרגיש צורך.לבוא לבכות לצחוק לצעוק לקלל וגם סתם לברבר שטויות..... הפורום הזה ידע עליות ומורדות ועובדה הוא עדין עומד חי וקיים..... אני אישית יכולה להעיד שכרגע אני לא אני וקצת קשה לי למצוא את עצמי .. אבל אני תמיד יודעת שיש לי פה חברים אם אני אצטרך....ורק הידיעה עושה את הכול טיפה יותר קל.... אז במקרה והחלט לצאת לחופשה תהני.... סמכי עלינו שאנחנו נתנהג כמו ילדים גדולים ונשמור על כבודו וקדושתו של המקום. ואם על הדרך בזמן החופשה שלך מצאת כושי אל תשכחי אותי:)) ערב טוב

מכשושה.. .. תגידי לה.. תגידי לה..

תגידי לה שלא תעצבן לי :) מספיק האינדיאני בחופש לא צריך עוד חופשים! ובכלל עוד לא מצאנו מנהל בנק עשיר ונדיב אז אי אפשר לצאת לחופש! ערב נעים }{

טאKילה

New member
אני יוצאת

אולי לשייט לתפוס קצת דגים. אתן הייתן ותמיד תשארו יקירי הפורום מרגע לידתו. אוהבת את הנאמנות הבלתי מתפשרת, אוהבת אותכן מאוד. מקסימום נארגן לנו איזה חיפושית ונצא לטייל.

הלו הלו.. ``יהודי לא מגרש יהודי`` ..

כאן זה הבית שלי וכאן אני אשאר! מצטערת שלא יוצא לי להיות כאן הרבה אבל מה לעשות אני קצת אמא, הרבה מנהלת חנות ובזמן הנותר אני מנסה למצוא את עצמי! לצאת לחופש גדול זה לשחק לידיים שגרמו להרבה אנשים טובים להתרחק מהפורום.. כבר עברנו תקופות שקטות ואחכ ראינו שוב פריחה.. טאקי הגדולה של הפורום הזה זה בזה שכל אחד יכול להרגיש נוח לבוא מתי שיכול ורוצה ותמיד ימצא כאן חברים תומכים ואוהבים.. .. לצאת לחופש יהיה חגיגה לאלו שחושבים שבזכותם הפורום התקיים והחזיק מעמד.. מה שהם לא מבינים שחברות אמיתית לא נמדדת בכמות הודעות או שורות ותגובות.. .. הפורום הזה הוא בית להרבה אנשים שחלקם עוברים כל מיני שלבים בחיים.. אני לא מוותרת! בית לא עוזבים!! ואל תשכחי למצוא לי איזה מנהל בנק עשיר ונדיב :) .. יאללה.. מתחילה להתקרב לבית אז.. המשך ערב נעים.. בע``ה נתראה בהמשך }{

טאKילה

New member
רגע רגע

כל זה מהנייד? קולהכבוד, רק אני אהבלה לא יודעת איך גולשים מהנייד. חביבתי אפעם לא חשבנתי מה ומי חושב, המקום ישנו והוא קיים למי שרוצה להיות בו. ערב טוב גם גם.

jozefin3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gifוואלה אומר לכן משהו בנות../images/Emo6.gif

אני לתומי חשבתי שכאן זה החופש.......האמיתי........
להיות...
....מה שרוצות..
....לומר לצעוק
לשתוק...
.....והכל...
החופש לשבת פה בשקט ולכתוב...
..או סתם לבהות במשפטים......
חופש לדקה או שתיים בין עבודה זו או אחרת....
...להשתחרר קצת מהכל!!
חופש כמו להיות בשפת הים ..
....או חו'ל או שייט או כל מה שתרצו.......
חופש אחר ומיוחד לפורום ......
...קסום.........
וגם אם זה
או אחר
רוצים לקחת קצת חופש מהחופש הזה.
........זה מותר
.....אפשרי וחשוב!!
זהו אמרתי את שלי...
.....אלו היו רגעים קלים..
.....( וזה נדיר שזה קורה לי ) מן השתפכות שכזו
חחח לילה טוב........למי שכאן למי שלא.......ולמי שרק מציץ לו

../images/Emo88.gif מממממממההההה?

מה פתאום חופש? גם מנהלת הבנק שלי לא מאשרת.... טאקי, אני גרה בבית הזה שנתיים, וואו אני עצמי לא מאמינה. איך שהזמן טס כשנהנים... שימי לב, טאקי כשנהנים
אז היו כמה שניסו לחבל...להרוס... למה לתת להם את העונג? מנהלת יקרה, אני פונה ללב שלך
הייתה תקופה של עלייה, כרגע קצת ירידה... אבל זו ירידה לצורך עלייה
אגב, כשאת חוזרת מהחופשה אל תשכחי להביא לי טובלרון
וסיגריות
מהדיוטי איך במצבי לחץ אני מדברת הרבה

למעלה