אם מישהו רוצה לארגן קבוצה רצינית של 20 30 איש שרוצים באמת ומתארגנים, אני יכול לארגן לכם פאזלים של קלמנטוני, ג'מבו ואדוקה, במחירים אפילו יותר זולים מחו"ל. באחריות. אם מישהו באמת רציני ומעוניין שיגיד.
את יכולה להכנס לאתר של קלמנטוני וכמעט את כל הקטלוג שלהם אני יכול להשיג וכן גם כמה דגמים מהחברות: ג'מבו, heye ואדוקה. הנה קישור לאתר של קלמנטוני: http://www2.clementoni.com/index_e.htm
היי ניסיתי בזמנו לארגן , אם כולם אותו פאזל - יותר מ 7 איש לדעתי לא מתמצא , וטוב שכך לכל אחד יש טעם משלו ואם לכולם יש אז יש שיגידו שהנ"ל בעייתי (לתפיסתם) ורק הכמות מורידה להם את החשק להרכיב את אותו פאזל. אבל - אם למשל תוכל לארגן רכש של פאזלים שונים אולי זה יצליח. בכל מקרה בהצלחה מיכאל
היי נא לזכור שמעל 50$ כולל עלות המשלוח יש מס של כ % 30 - 33 מורכב מ מע"מ + 15-18% מס קניה אם אני זוכר נכון. וזה כאמור על כלל המחיר ששלמתם (כולל עלות המשלוח) ומיכאן שאם מזמינים לבד או עד שני פאזלים קטנים אין מס , מעל ל 50$ והמס שווה לעלות המשלוח ... עדיף להזמין כבר בשני משלוחים של 50$ כמובן שאם מדובר בפאזלים גדולים / יקרים אזי המס מימילא נידרש ועלות המשלוח קטנה לכל ק"ג... מנסיון אישי מוצלח - ההזמנה קלה פשוטה וזה מגיע ארוז יפה. מקווה שעזרתי מיכאל