מה אתם אומרים

fairy8

New member
מה אתם אומרים

אולי נתארגן כולם ונעשה הזמנה מאתר בחו"ל וכל אחד יבחר לעצמו מספר פאזלים וכך כל ההוצאות יתחלקו בין כולם?

assafbb

New member
אני בעד

לי יש 2 פאזלים של 1500 שאני מעוניין לקנות. אני בפנים.

shimination

New member
אני יכול לארגן במחירים של חו"ל פה בארץ

אם מישהו רוצה לארגן קבוצה רצינית של 20 30 איש שרוצים באמת ומתארגנים, אני יכול לארגן לכם פאזלים של קלמנטוני, ג'מבו ואדוקה, במחירים אפילו יותר זולים מחו"ל. באחריות. אם מישהו באמת רציני ומעוניין שיגיד.

shimination

New member
את יכולה לראות הכל

את יכולה להכנס לאתר של קלמנטוני וכמעט את כל הקטלוג שלהם אני יכול להשיג וכן גם כמה דגמים מהחברות: ג'מבו, heye ואדוקה. הנה קישור לאתר של קלמנטוני: http://www2.clementoni.com/index_e.htm

shimination

New member
שלחתי לך מייל

הי שלחתי לך מייל בפרטי, אני מקווה שהוא הגיע

mgos0911

New member
20 - 30 איש ... בהצלחה .. נסה 3- 5 יותר ראלי

היי ניסיתי בזמנו לארגן , אם כולם אותו פאזל - יותר מ 7 איש לדעתי לא מתמצא , וטוב שכך לכל אחד יש טעם משלו ואם לכולם יש אז יש שיגידו שהנ"ל בעייתי (לתפיסתם) ורק הכמות מורידה להם את החשק להרכיב את אותו פאזל. אבל - אם למשל תוכל לארגן רכש של פאזלים שונים אולי זה יצליח. בכל מקרה בהצלחה מיכאל

mgos0911

New member
זהירות מפלוף כלכלי - מסים !!!

היי נא לזכור שמעל 50$ כולל עלות המשלוח יש מס של כ % 30 - 33 מורכב מ מע"מ + 15-18% מס קניה אם אני זוכר נכון. וזה כאמור על כלל המחיר ששלמתם (כולל עלות המשלוח) ומיכאן שאם מזמינים לבד או עד שני פאזלים קטנים אין מס , מעל ל 50$ והמס שווה לעלות המשלוח ... עדיף להזמין כבר בשני משלוחים של 50$ כמובן שאם מדובר בפאזלים גדולים / יקרים אזי המס מימילא נידרש ועלות המשלוח קטנה לכל ק"ג... מנסיון אישי מוצלח - ההזמנה קלה פשוטה וזה מגיע ארוז יפה. מקווה שעזרתי מיכאל

למעלה