מה אתם אומרים 4 או 5?

מה אתם אומרים 4 או 5?

השאלה הידוע והקשה מכל 4 או 5 יחידות מתמטיקה מה אתם אומרים שכדי?במה אתם?הייתם רוצים לעבור ?

IdoMaccabi

New member
אני ב-5

וממש טוב לי שם, אז אני לא רוצה לעבור אם הציונים שלי היו יותר נמוכים לא יודע מה הייתי עושה

noam270

New member
אני בארבע../images/Emo9.gif

ומספיק לי בהחלט. מצד אחד, בשלוש הייתי משתגעת, מצד שני, חמש זה יותר מדי חרישות בשבילי - אז ארבע זה בדיוק בשבילי

Xx Reut xX

New member
אני ירדתי ל-4 השנה..

ואני מאוד מאוד שמחה על זה, לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי נשארת ב5! ומי שאומר שאין הבדל בין 4 ל-5 זה בולשיט, כי יש הבדל עצום! אני אשכרה נכנסת למתמטיקה בחיוך! חח אני אישית- מעדיפה לקבל 85+ ב4' מאשר בסביבות ה-60 ב-5'.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifמאז ומתמיד הייתי ב4..

מצד אחד לא צריך להשקיע יותר מידיי , ומצד שני את יכולה להתקבל לכל מוסד אקדמי. קל לקבל ממוצע גבוהה.

תלוי

אני תחילת י' הייתי 5, מי שהתקבל יכול להישאר שם בלי בעיה, הקטע זה שאסווווווור לפספס שום חומר, בגלל זה ירדתי ל-4 4 קל רצח למי שהיה 5

tritone

New member
האמת שאני ממש אוהבת מתמטיקה

אבל אני לא מדהימה בזה והמורים אצלנו ב5 יחידות ממש גרועים. גם מי שיורד מ5 ל4 הולך בדרך כלל לקבוצה עם מורה נוראית
אז למרות אהבתי למתמטיקה וזה שהתקבלתי ל5 החלטתי ללכת ל4 ומאז חיי מאוד קלים וחביבים

הרוב פה נירא לי די דומים

עד היום הייתי בחמש וירדתי היום ל4,נימאס לי להשקיע אבל ההורים שלי בטוחים שאני הורסת לעצמי את החיים ככה. מצד אחד זה מרגיש כמו פיספוף שיכולתי להיות ב5 אבל מצד שני אין לי כוח להשקיע בזה

noam270

New member
תכלס, צריך חיים...../images/Emo4.gif

לחרוש כל היום לא נראה לי משהו אטרקטיבי במיוחד

asaf105

New member
תוך כדי זה גם צריך לחשוב על העתיד

אם מישהו רוצה תואר באיזה מקצוע מסוים שדורש חוץ מציון מסוים בפסיכומטרי, הוא דורש גם 5 יחידות מתמטיקה 4 מתקבל גם אבל לא לכל מקום חוץ מזה שאם נגיד רק כשנתחיל את החיים האזרחיים, נדע מה אנחנו רוצים ללמוד, וזה דורש 5 יחידות מתמטיקה, אז חבל סתם לעשות מכינה, אלא עדיף לבוא כבר מוכנים

תכלס אתה צודק

אבל השאלה החשובה היא עם אתה מעדיף לחרוש שנתיים שנשארו לך,ואז לוותר על דברים אחרים שאתה יכול לעשות רק בשנתיים האלה או לעשות את הדברים האלה ואחר כך ללמוד חצי שנה מתמטיקה ולהשלים

noam270

New member
בדיוק

במקרה הכי גרוע לוקחים כמה חודשים מכינה ומשלימים הכל

asaf105

New member
זה תלוי איך את מסתדרת ב5

אני ב5 ואני לא מתכוון לרדת ל4 אם את מצליחה להבין את החומר ואת מסתדרת עם כל הזה, כי בטח שמת לב שזה מלא חומר להבין, עשרות של נוסחאות בטריגונומטריה וכו' אז אין בעיה שתמשיכי, ככה תביני, אם יש לך כוח להשקיע לזה אז אין שום בעיה אבל אם את לא ממש בא לך ללמוד את כל העומס הזה, במיוחד כשהשנה אין מיקוד יותר, אז תרדי ל4 אני בינתיים ב5, ודווקא אני שולט בחומר, הכל הולך לי די טוב, ולמבחנים אני אחרוש הרבה, כי המורים שלנו פשוט מתעללים בנו במבחנים, מביאים תרגילים ברמות פי אלף יותר קשה מבגרות

tritone

New member
זה לא הכי מדויק שאין מיקוד

כי צמצמו את החומר מראש (המורה שלנו אמרה שרוב מה שלמדנו שנה שעברה לא יהיה בבגרות :'( ) ככה שפשוט לא מורידים בפסח אלא כבר עכשיו המורים יודעים מה לא ללמד. זה דווקא לא רע.

asaf105

New member
איזה תכנית את?

אם את בחדשה, עם 806 אז כן ניצלת קצת כי מראש בונים את התכנית עם חומר מועט יותר אבל בתכנית הישנה שאני נמצא בה עוד, בשאלון 006 זה כל החומר ולא ירד כלום פשוט חרא לי, מדהים שדווקא אני נדפקתי בי"א בשנה הכי נוראית, כשכל התכניות לימודים משתנות

supercoconut

New member
הכל תלוי ביכולת של מישהו

לי המצב בסדר בחמש, חמש זאת הרמה שלי ואני לא הולכת לוותר לעצמי ולרדת לארבע אפילו שזה נורא אטרקטיבי. כרגע אני יושבת על קצת מעל תשעים בחמש, שזה מצויין.[גם אם הייתי יושבת על שמונים לא הייתי שוקלת לרדת, אבל אם הייתי יושבת על שבעים אז כנראה שהייתי יורדת לארבע...] אבל בתחלס צריך דרך חשיבה שונה לחמש, לא לכולם יש את הדרך חשיבה הזאת, האמת היא שאלה שמתאימים לחמש הם מעטים. אם מישהו לא מתאים לחמש גם כל כמות החרישה בעולם לא תעזור לו להשאר שם על ממוצע סביר...[בדוק]

larisa125

New member
../images/Emo3.gif

התכנית של בר אילן, לסיים את כל החמש יחידות בכיתה י'. היה זוועה, אבל טוב שזה נגמר XD

noam270

New member
חברה שלי גם סיימה ככה

ועכשיו יש לה מלא שעות חופשיות
העיקר שסיימת עם זה

למעלה