מה אתם אומרים על.....

ב א ר י

New member
הממממממ...

האוטו פשוט חרא ! אל תקנה אותו בכלל ! הוא עושה הרבה בעיות והרבה באלאגן ומבקר המון במוסך ! תגיד לי יש לך במקרה את המספר טלפון של הבנאדם,כי אני בדיוק מחפש אוטו כזה...אני רוצה להחליף את הלגאסי 1800 שלי ב 2000,לא אכפת לך שאני אגנוב אותה,נכון?
סתם אחי לך תקנה את הרכב אם הוא שמור ומחיר טוב,הרווחת אוטו מדהים ! נהגתי על ה 2000 סמ"ק גם ופשוט זה אוטו תותח ! שומר על מחיר טוב לכל אורך הדרך,אמינות בלתי מתפשרת ונהיגה אחחח איזו נהיגה ! אם אתה יודע לנהוג אתה תיהנה מן הרכב הזה ! לך תקנה אחי,לי יש 1800 ואני מבסוט עד השמיים !!! <-סימני קריאה בשביל איציק. לגאסי 1800-2000 GL אחלה רכב ! תקפיד על GL למרות שב2000 אין DL למיטב ידיעתי. לך תיהנה ותנהג בזהירות ! בארי

תודה רבה לשניכם

אך האם הטכנולוגיה של המנועים החדשים הופכת את המכוניות למהירות יותר. לדוגמא: אם קניתי דייהטסו 2001 מנוע 1600 לעומת הלגאסי שנת 1992 מנוע 2000 איזה אוטו יותר מהיר?

© DrorZi

New member
זה מה שאתה מחפש ../images/Emo35.gif

מהירות
אז תקנה הונדה סיוויק, הן מאוד מהירות (בעיקר בקווים ישרים) יחיסת למחיר. הלגאסי הינו רכב משפחתי מלא ובגרסאת השני ליטר הוא פשוט מצויין. הוא לא הכי זריז, ביצועיו (בקו ישר) אינם ברמה של מאזדה 626 למשל אבל אני בהחלט היתי מעדיף אותה על כמעט כל יפנית אחרת אם היתי צריך לבחור רכב גדול. הרכב מעולה.
דרור זי.

למעלה